Bilder från min helg i Timrå!
Publicerad:

I torsdag åkte jag till Timrå för att besöka min Syster Marie, Larry och deras två underbara barn:

  
Isabella och Gabriel

Jag har haft en himla trevlig helg! På fredagen var vi i Birsta och vi gick på Ikea. Så nu har jag shoppat värmeljus så det räcker hela vintern! På fredagkväll kom Min syster Carro förbi en sväng
          
           Carro och Bella busar i soffan


På lördagen åkte vi in till stan. Det var himla många år sedan jag var in i Sundsvalls city och där hade det hänt en hel del. Det såg himla fräscht och trevligt ut. En hel del nya restaurenger hade öppnat oxå! På lördagkväll kom Mamma och pappa förbi, så jag hann träffa dem en sväng oxå.

Annars har jag mest busat och lekt med mina älskade systerbarn. De är helt fantstiska! Gabriel är världens sötaste och snällaste unge! Han är alltid glad och så himla lättsam, han gnäller och gråter nästan aldrig. Sötare pojke finns inte! Isabella är världens sötaste och coolaste tjej! Hon är så himla rolig, positiv och lättsam. Hur ofta brukar man inte se 3-åringar på stan som skriker och gråter om de inte får som de vill? Bella pekade på väldigt mycket som hon ville ha när vi gick runt på stan, men när Marie sa att då får hon önska sig det av tomten svarade alltid Bella "okej, mamma, då önskar jag mig det av tomten". Hon gnällde aldrig! Min syster  och Larry har helt klart världens snällaste, sötaste och roligaste barn! Och återigen har jag insett att mina barn aldrig kommer bli lika söta som dem... men det gör ju inget. För jag är allafall Moster till världens sötaste busungar! Jag skulle kunna sitta och skriva flera timmar om hur roliga Bella och Gabbe är, men det tänker jag inte göra... Istället för så lägger jag ut en massa bilder från helgen... Jag knäppte hela 250 st bilder... Här kommer några:


Bella i lekparken


Bella klättrar


Bella i Sundsvall


Sötisen Gabriel klappar händerna


"OLW- För att du älskar det goda"


Hur söta är dom inte? Det är inte konstigt att tanterna på stan kommer fram och pratar med dem nu och då


Gabriel har fått nya kläder


Busiga Bella vattnar gräset...


Gabriel 10 månader


Gabriel busar med moster Sofie


Sötisarna busar i min säng...


Morfar busar med Gabbe


Bella har bakat en kaka...

Ja, det var ett fåtal bilder det... Jag gissar på att jag lägger ut fler bilder en annan gång. Nästa gång jag får träffa dem blir den 2.a advent... Då är de ännu större och sännu sötare säkert!

Nu ska jag plocka upp allt jag shoppat på Ikea och fixa till allt som ska fixas i vardagsummet. Nya gardiner, dukar, lampor....

 

    Taggar:


Snart helg!
Publicerad:

Ska snart åka och jobba, sedan bär det av till Timrå (om jag hinner med bussen). Så i helgen ska jag besöka dessa busungar:


Ser fram emot helgen!

Nu: borsta tänderna!
    Taggar:


Är på jobbet...
Publicerad:

...och väntar på nästa kund, som förhoppningsvis kommer snart.

Imorgon åker jag äntligen till Timrå/Sundsvall, om jag hinner med bussen vill säga. Min sista kund har jag kl. 13.00 och bussen går kl 16... Men jag borde hinna om inget går fel. Så ikväll ska jag hem och packa och idag gick jag en sväng på stan och köpte några presenter till de små..

Igår åt ju jag middag... och det gick inte så bra. Efter tre tunna skivor kallrökt lax och ett ägg ville jag kräkas. Jag mådde så himla illa hela kvällen efter den måltiden, så jag åt inget mer den kvällen, inte ens pulver. Tror det kommer dröja innan jag kan äta fet mat igen (även om det är himla nyttiga fetter). Idag köpte jag lite "bussgodis". Det blev plommon, bananer och lite nötter. Inget onyttigt! Så det får jag leva på under bussresan.

Dax att jobba nu!

    Taggar:


Fuskvecka!
Publicerad:

Som jag skrev tidigare idag så har det gått 3 veckor sedan jag började med min kur. Det har varit himla tråkigt att leva på pulver i 21 dagar. När jag öppnade min kalender idag så stod det "får börja äta frukt, grönt och ägg". Därför har jag bestämt att idag ska jag unna mig en middag bara för att jag har varit så duktig! Jag ska äta ägg, avokado och lax till middag idag! Jag tycker faktiskt jag förtjänar det. I helgen när jag ska vara i Sundsvall så ska jag oxå unna mig att äta mat. Jag ska absolut inte äta något onyttigt, men lite ägg och frukt och nötter iallafall. Så det betyder att denna vecka så ska jag fuska lite (dock bara med nyttigheter). På måndag kör jag igång med en ren kur igen. Jag har bestämt att jag ska gå ner 4kg till, sedan ska jag börja med en kombinerad kur (då man äter en måltid mat per dag).

Nu: vänta på middag...bara 4 timmar kvar!

    Taggar:


Vecka 3: -1,1kg
Publicerad:

Idag visade vågen att jag gått ned -1,1kg :-) Totalt har jag alltså gått ned 9kg på 3 veckor! Bara 1kg kvar tills jag kommit halvvägs!

Igår kväll rev Boas och jag ner alla gardiner, tog bort alla blommor från fönstret och flyttade alla möbler 1 meter frånm fönstrena. Nu är det sååå stökigt! Det ska nämligen komma målare och måla alla kanter på fönsterna. Jag kom på att det är perfekt läge att putsa alla fönster nu. Jag är ledig idag och jag tror inte målarna kommer förrän imorgon faktiskt, så jag ska nog ta och putsa fönster idag, då jag inte hann göra det i våras :-)

Idag måste jag även ut på stan och shoppa lite och uträtta ärenden!

Nu: kolla på Rachael Ray

    Taggar:


Sundsvall= IKEA
Publicerad:

Annonserna i Norran har gett resultat! Idag har jag bokat in 4 nya kunder samt 1 återbesök! Jag tror att det kommer ringa ännufler imorgon! =-)

Förmodligen blir det så att jag åker till Sundsvall redan på torsdag :-) Ska bli så himla skönt att komma bort! Självklart blir det en dag på IKEA och Birsta. Jag ska redan nu börja kolla på Ikea.s hemsida, för att se vad jag kan hitta. Jag ska köpa en massa värmeljus och ljuslyktor till balkongen. Ska även kolla om det finns några snygga lampor, för är det något vi behöver så är det lampor. Ska faktiskt bli lite skönt att få shoppa loss på IKEA utan Boas (don't tell him). Då kan jag köpa vad jag vill utan att han säger "är inte det där lite onödigt?" :-)

Imorgon är det dax för vägning och mätning igen! Jag gissar på att jag har gått ned 1,5 kg denna vecka och då närmare jag mig -10kg på bara 3 veckor! Spännande att se hur det gått denna vecka...

Nu: kolla slutet på Hollywoodfruar

    Taggar:


Söndagkväll!
Publicerad:

Jag har fått lite gjort idag, städat balkongen, plockat ihop hemma, tagit en promenad, varit upp på Solbacken. En perfekt söndag för mig som har varit så himla rastlös i helgen.

Eftermiddagen har jag tillbringat framför TV.n. Repriser av alla möjliga program och "Ensam mamma söker..." förståss, eller förståss kanske är fel att skriva. Jag ser ju bara på det för jag vill se hur det går för Christian.

Och nu är det den där dåliga svensk/tyska filmserien på TV 4. Jag tänkte att jag skulle ge den en andra chans, men efter 10 minuter så kände jag bara....nej, jag orkar inte se mer av det här. Så nu sitter jag framför datorn igen och skriver om absolut ingenting...

Jag har tagit fram alla postordekataloger ikväll och suttit och bläddrat i. Jag ska inte köpa några kläder förrän jag har gått ned 6kg till, men det börjar bli lite roligare att kolla på kläder nu igen. Jag känner även för att köpa nya gardiner hit till vardagsrummet. Jag skulle vilja köpa gardiner som går åt svart/brunt och guld, men det är så himla svårt att bestämma hur jag vill ha det. Vill jag ha panellängder, öljetter, enfärgade, mönstrade...? Jag kan verkligen inte bestämma mig vilken typ av gardin jag vill ha, så jag får väl gräva fram några gamla gardiner ur garderoben så länge.

Imorgon har jag en kund inbokad, inte mycket. Men jag hoppas att nya kunder börjar ringa imorgon, då vi har annonserat hela helgen.

Jag gjorde faktiskt om mina naglar i lördags, helt själv! Men bara på ena handen dock. Min högra hand ska jag fixa i veckan som kommer.


                     

                     

Så nu har jag svarta tippar med rosa glitter på! Jag är helnöjd och det känns bra att jag lyckades göra en hand utan problem... Nu är det bara den andra kvar och då måste jag göra den med min vänster...vi får väl se om det går lika enkelt....

Nu ska jag kramas med världens bästa ett tag!

    Taggar:


Vilken himla bra idé!
Publicerad:

Som Ni kanske har märkt på mina inlägg så är jag himla uttråkad och rastlös nuförtiden! Det känns som om ingenting händer i mitt liv. Det känns som om jag är instängd i min lägenhet och här händer absolut ingenting. Det känns som om jag behöver komma ut oftare, resa mer och framförallt känns det som om jag behöver en förändring mitt liv!

Så idag när jag bäddade sängen så kom jag på något! Till helgen ska jag resa iväg, själv. Boas får stanna hemma. Jag ska åka till Marie och Larry och barnen i Timrå.  Det är inte helt bestämt än, men jag hoppas verkligen att det blir så. Skulle vara så roligt att få träffa barnen, shoppa på IKEA, gå runt i Birsta, kanske hinna med att träffa övriga familjen och vänner! Det är ju så enkelt att ta sig till Timrå härifrån så jag förstår inte varför jag inte sätter mig på en buss mot Sundsvall oftare... Det tar ju bara 5 timmar ungefär och jag är ju faktiskt ledig alla helger, så jag kan ju faktiskt besöka dem oftare än vad jag gör! Ska iallafall bli skönt att komma bort ett tag (om det nu blir så)

Idag har jag höststädat på balkongen. Har plockat bort och slängt alla sommarblommor, alla krukor, kryddor och ljuslyktor! Jag har dammsugat på balkongen och hängt upp alla vinterljuslyktor! Så nu är jag redo för vintern!

    Taggar:


Fler gamla bilder
Publicerad:

Nu har jag fört över många bilder från min gamla mobiltelefon. Så här kommer många bilder från åren 2005-2008

Först kommer en mängd med bilder på Boas. De flesta bilderna togs under 2005, då vi blev tillsammans



I Karlstad






Bella i Fränsta


Boas ochjag tältar på en Ö någonstans i Sverige


Min lillasyster Caroline slutar 9.an


Min vän Linda



Min vän Memo

Mina Kollegor på Gröna Lund



Fikabuffé på Stigs!


Gröna Lund på Pride


En tomte med en stor....


Boas o Hjalle...


Linda

Nedan kommer några bilder på världens sötaste tjej, min systerdotter Bella!



Ja, det var några knasiga bilder från min mobil

    Taggar:


Tråkig lördag!
Publicerad:

Jag är så himla uttråkad!!! Det är lördagkväll och jag och Boas sitter framför TV.n och kolla på repriser av Superstars. Hur tråkigt är det inte att sitta framför TV.n en lördagkväll och inte äta något... Hade jag fått sitta och tugga på något så hade det varit lite roligare. Men nu sitter jag här och håller på att avlida p.gr.a rastlöshet! En kväll som denna längtar jag tillbaka till Stockholm, där finns det iallafall saker att göra på lördagkvällarna! Men nu bor jag här, i de norrländska skogarna, och då finns det två saker att göra på lördagkvällarna: 1. Gå på bio, 2. Bowla... Tyvärr blir det inget av de alternativen för oss. Nej, jag får helt enkelt sitta här framför TV.n och vänta på att få gå och sova! Hata kvällar som denna!

Passa på att lägga ut lite gamla bilder på mig och min älskling då jag inte har nå bättre för mig:


Första bilden på Boas o mig. April -05



Jag, våren 2006


Jag och Boas maj-06


Boas o jag maj-07


Hösten -07


Maj 2007


Nyår 2006-2007


Januari 2007


september 2007


Boas o jag i Turkiet


Januari 2008


Juli 2008 i Spanien


September 2008

Ja, det var det.... Jag har fortfaranade lika tråkigt, men nu har jag iallafall fördrivit lite tid...

    Taggar:


Fredagen den 18 september
Publicerad:

Har Ni läst Norran idag? Ni missade väl inte Nagel Ateljens annons? Det var till och med bild på Ulrika och mig! Nu hoppas jag att alla i hela Skellefteå har läst annonsen och börjar ringa till mig!

Min 3.e helg utan mat väntar... Helgerna är SÅÅÅ tråkiga när man inte får äta! Men det här är min sista helg helt utan mat, så jag borde klara det! Nästa helg får jag börja äta lite nötter, morötter och gurka framför Tv.n iallafall!

Boas o jag har egentligen inget planerat denna helg. Ikväll blir det förmodligen Idol och senare blir det ev. Dirty Dancing med nära och kära...

Jag avskyr sånna här helger då man inte har något planerat! Jag hatar att bara vara hemma och inte göra något! Jag vill hitta på saker på helgerna. Om det inte vore 40 mil hem till Sundsvall och Fränsta så skulle jag helt klart åka ner dit alla sånna här helger då det inte händer något. Men åka närmare 90 mil (ToR) bara över en helg är inte värt.

Helgen den 4-7 december kommer nog Boas o jag åka hem till Fränsta och Sundsvall iallafall. Mamma tyckte vi skulle gå på julbord iår igen och julbord tackar inte jag nej till, så förmodligen dröjer det enda tills december innan vi åker ner. Då har det gått 6 månader sedan jag var hem senaste. Det betyder att mina kära syskonbarn är 6 månader äldre. Gabbe var bara 7 månader när jag såg honom senast, nästa gång jag får se honom kommer han vara över 1 år... Så tråkigt att jag inte kan träffa sötisarna oftare :-(


Sötisen Bella Juni -09


Mostrarna leker med sötisarna!


Gabbe 7 månader... och nu är han 10 månader

Så här söt är Gabbe nu!

Jag har redan börjat längtat till 4 december då jag får besöka sötisarna igen!

Jag har inget att göra, inget att skriva och känner mig himla uttråkad.... Jaja, får väl försöka hitta nått att göra denna tråkiga, regniga, fredag den 18 september...

    Taggar:


Jag har sett "Flickan Som Lekte Med Elden" och den var.....
Publicerad:

GRYM!

Ikväll var vi på förhandsvisningen av filmen "Flickan som lekte med elden". Filmen var sååå bra! Har Ni chans att se den redan i helgen så se den! Vänta inte. Svensk film kan inte bli bättre än så här.... enligt mig!
    Taggar:


Mat, mat, mat...
Publicerad:

Trots att jag levt på pulver i 16 dagar nu, så är jag inte särskilt hungrig... Däremot tänker jag på mat hela tiden. Jag kollar i recept böcker, kollar på matprogram på TV och planerar hela tiden vad jag ska äta när jag får börja äta igen. Jag har planerat att när jag har gått ner 10kg (alltså bara 2 kg kvar) så ska jag få äta ett sallad med rökt lax, för jag är så himla sugen på rökt lax!!! Just det, salt mat är jag sugen på. Jag vill ha kött, bacon, ost och lax! Allt som är salt saknar jag enormt mycket. Jag är inte ett dugg sötsugen, vilket är skönt iallafall.

Men nu är det så att jag FÅR INTE ÄTA allt jag vill. Jag ska lyckas gå ned till 63-65 kg innan jag får äta något onyttigt igen! Jag har plockat fram massa bilder från förr och lagt fram överallt bara för att jag ska motiveras och komma ihåg hur jag såg ut när jag vägde 65kg och jag SKA lyckas gå ner under 65kg innan 1/12 har jag bestämt!

Bilder från förr "65kg perioden" :-)




Borde jag kanske klippa mig så här igen??

   

Nu ska jag ladda upp med en Diet Coke, inför Idol!

    Taggar:


En ny dag på jobbet....
Publicerad:

För en vecka sedan trodde jag att jag skulle bli ledig hela dennna vecka, men jag hade så fel. Både igår, idag och på fredag är jag fullbokad och i måndags hade jag en kund. Så det har blivit mycket mer jobb denna vecka än jag trodde. Vilket är himla bra, för jag behöver verkligen jobba och tjäna pengar!!! Skönt att det fylls på sakta men säkert med kunder....

Idag är det sämre väder ute, än vad det var igår. Igår var det sommarväder. Vid lunch var det över 20 grader varmt i skuggan och 33 grader varmt i solen! Fantastisk dag! Idag regnar det och är 13 grader varmt....

Nu ska jag göra mig redo inför en ny dag på jobbet!
    Taggar:


Vecka 2: -2,4 kg
Publicerad:

Idag har det gått 2 veckor sedan jag startade med Cambridge. De senaste 7 dagarna har jag gått ned 2,4 kg Totalt har jag alltså gått ned 7,9 kg på två veckor. Det betyder att jag har 2,5 kg kvar att gå ned för att nå mitt nästa delmål och totalt 12,5 kg kvar till mitt slutmål... Det är himla himla tråkigt att bara dricka pulversoppor och shakes, men jag ska klara det här ändå!

Jag kollade på Nyhetsmorgon på Tv4 nu på morgon och blev himla förvånad när jag såg en av mina gamla musiklärare, Jens i bild. Det var hårdrocksbandet Corroded, från Ånge som spelade i programmet. Roligt att få se dem i TV och att ett till Ångeband har slagit igenom!

Igår ringde min kompis Malin och frågade om Boas och jag vill följa med henne på förhandsvisningen av "Flickan som lekte med elden". Hon hade gratisbiljetter och ville ge dem till oss :-) Så på torsdag ska Boas o jag få se filmen före alla andra och gratis dessutom :-)

Ikväll blir det nog bowling om det inte blir så att jag måste jobba....

    Taggar:


Måndag!
Publicerad:

Idag hade jag tänkt lägga all min energi på marknadsföring av mitt hösterbjudande. Men Ulrika rinde kl. 9.00 och sa att jag gärna får göra ett återbesök på en av hennes kunder. Så det blev att cykla till jobbet och ta en kund. Vilket var himla bra, för är det något jag behöver så är det kunder!

Idag köpte jag mer Cambridgepulver. Jag köpte för 14 dagar. Jag planerar att äta upp det jag nu har hemma och sedan börja äta några lättare luncher. Så det betyder att jag idag, är halvvägs genom min Cambridgekur! Imorgon har jag ätit Cambridge i 2 veckor och det är dax att väga och mäta igen... Spännande!

Nu: Kort kvällspromenad med Boas

    Taggar:


Bhuuuuu Bhuuuuu!
Publicerad:

Ikväll har jag sprungit runt i en skog och skrämt vuxna människor:




Det var himla roligt! Jag borde ha blivit född som spöke istället! :-) Rädda blev alla vi skrämde, rejält rädda! De lär inte kunna sova inatt. Och om de somnar då kommer jag, Spöket Silwer.... Bhuuu Bhuuu
    Taggar:


Backstreet's Back, alright!
Publicerad:

Hmm... det här brukar jag inte prata så mycket om nu för tiden, men jag ska erkänna det nu för alla som inte redan vet om det. För ca. 10 år sedan var jag besatt av Backstreet Boys. . Jag började lyssna på dem 1995, då jag var 13 år gammal. Sedan dess har jag varit på 4 av deras Sverige konserter, hängt många timmar utanför deras hotell, spelat in 7 VHS band med intervjuer o.s.v. Det som inte jag vet om Backstreet Boys är inte värt att veta. Jag har verkligen varit besatt! Ni som inte kände mig då kan nog inte föreställa er hur besatt jag egentligen var. Jag skulle vilja veta hur mycket tid och pengar jag har lagt ut på det bandet... För ca. 6 år sedan började min besatthet att dala. Jag har inte köpt deras senaste CD (som släpptes för typ 2 år sedan) och jag har inte varit på deras två senaste konserter...

Som de flesta redan vet så är Backstreet Boys aktuella igen! De släpper ett nytt album i oktober och har en Sverigekonsert i december.  Varje gång de är på väg tillbaka så ökar mitt intresse för dem... Jag skulle mer än gärna vilja åka på deras konsert. Iår är det 10 år sedan jag sist var på en av deras konserter i Globen, så det är himla lockande att åka ner och få se dem en sista gång. Deras kommande CD och deras senaste har jag bestämt mig för att jag måste köpa. När jag har precis ALLT annat de har gett ut på skiva, så måste jag ju köpa de här oxå... Trots att jag inte är besatt av dem längre så är det himla svårt att släppa greppet helt och hållet och förmodligen kommer jag aldrig göra det. När jag är 87 år gammal och sitter på hemmet så är jag övertygad om att " I´ll never break your heart" kommer strömma ut ur högtalarna! :-)

KTBPA!!! Ha ha ha...

    Taggar:


Fredag, dag 11!
Publicerad:

Har nu varit ledig i två dagar och har egentligen inte gjort så mycket. Har jobbat ganska mycket med "flygbladen" och marknadsföringen av Nagel Ateljén.

Det är den 11 september, vilket betyder att det för 8 år sedan var lika varmt ute som det är nu! Den 11 september 2001 var jag och solade och badade i Gissjön (vissa saker kommer man bara lixom ihåg...)

Dag 11 på min Cambridgekur. Ställde mig på vågen igen imorse och de senaste tre dagarna har jag gått ned 0,8kg så totalt har jag gått ned 6,3 kg på 11 dagar! Det går neråt.... bara 13,7 kg kvar till målet!

Ikväll ska Boas o jag besöka Falle och Malin och deras nyfödda son. Ska bli trevligt!

Imorgon ska Boas o jag göra något annorlunda. Vi har lovat att vi ska klä ut oss till spöken och skrämma folk i skogen imorgon natt.... Berättar mer om det senare och bilder kommer från "spökskogen". Det jobbiga är att jag är den som kommer bli mest rädd...

Nu ska jag ta en dusch då jag hoppade över det imorse!

    Taggar:


Flygblad!
Publicerad:

Så här bra blev "flygbladet" som Matilda har hjälpt mig att göra! Tack så himla mycket Matilda! Det blev superbra!



Detta blad kommer synas över hela Skellefteå i höst!
    Taggar:


Hösterbjudande på Nagelförlängning!
Publicerad:


 

Vackra Naglar I Höst?

Korta naglar som alltid skivar sig och går av?

Med gelémeterialet Light Elegance håller sig naglarna vackra!

 

Erbjudande på nagelförlängning

Nagelförlängning med Fransk manikyr 560:- (ord. 750:-)

Gäller mellan 14/9- 31/10 2009 och endast hos Sofie på Nagel Ateljén

 

Ring och boka tid för nagelförlängning hos Sofie

 

Läs mer på Nagel Ateljéns hemsida www.nagelateljen.se

eller besök oss på Norrbölegatan 29, Skellefteå.

Snälla, sprid detta erbjudande till alla du känner!

    Taggar:


Go´morron, Go´morron...
Publicerad:

Nyvaken och lite rastlös. Idag har jag ingen kund inbokad så idag ska jag lägga all min energi på marknadsföring, bokföring och betala skatten...

Har egentligen inte så mycket att skriva. har egentligen inte hänt så mycket senaste tiden. Såå... det blev ett kort inlägg idag.
    Taggar:


Ibland har man medvind...
Publicerad:

Igår cyklade jag till jobbet, i hård motvind! Jag slet som ett djur för att ta mig framåt och svetten rann från pannan... Samtidigt mötte jag en hel massa cyklister, som förståss hade medvind. De log så brett och kollade på mig när de rullade förbi mig utan problem. Jag kände hur ilskan växte inom mig och kände att jag var nära att hoppa av cykeln och gå och putta omkull alla cyklister som hade medvind...

Idag var det min tur att visa mitt största leende någonsin, när jag cyklade hem från jobbet! Det blåser enormt mycket idag och jag hade för en gång skull medvind! När jag cyklade hem mötte jag cyklister som hade så hård motvind att de var tvungen att kämpa riktigt hårt för att ta sig fram. Ha ha ha, jag gav alla dem mitt största leende, slutade trampa och lät vinden ta mig framåt, då jag mötte dem! Det kändes riktigt skönt! :-)

Motvind är en sak som kan få mig att bli irreterad. En annan sak som kan få mig att bli irreterad är när man för en gång skull har sovmorgon, ser fram emot att sova länge. Har stängt av mobilen för att verkligen få sova ut... men kl 7.07 börjar en målare skrapa bort gammal färg från fönsterbrädan utanför sovrumsfönstret. Det hände mig igår! Varför ska målare börja dagen med att skrapa färg från just sovrumsfönstret? Vi hade dessutom fönstret öppet, så vi hörde även hans samtal med sin kollega väldigt tydligt! Irretationerna inom mig växte och jag började fundera hur jag skulle hämnas... Ta en hink kallvatten och tömma över honom, gå ut och ta tag i stegen så att han ramlar ner, spotta han i ansiktet... Hämd var min första tanke när han väkte mig kl. 7 på morogn just den dagen då jag skulle sova ut. Som tur var (för honom) så skrapade han bara i typ 3 minuter och jag lyckades somna om (vilket inte händer ofta efter att jag väl ha vaknat)

Sitter nu och kollar på fotboll... inga mål gjorda ännu...

    Taggar:


Vecka 1: -5,5 kg
Publicerad:

Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att ställa mig på vågen. På sju dagar har jag lyckats gå ner 5,5 kg med cambridgekuren! Mitt första delmål var att gå ned 5,3 kg och det klarade jag alltså under vecka 1. Idag börjar vecka 2 och mitt nya delmål är att gå ned 4,7 kilo. Jag får nog räkna med att det kommer ta 2 veckor innan jag lyckas med det, då man alltid går ned mest första veckan. Motiverad till 1000 blir man iallafall när man ser att det funkar :-)

    Taggar:


Lucifer!
Publicerad:


Vår katt Lucifer vaktar sina horn!
    Taggar:


Bilder från helgen!
Publicerad:

Jag har varit dålig att uppdatera denna helg, tyvärr... Men här kommer bilder från helgen som gått!

Fredagkväll hade vi spelkväll hemma hos oss:


Julia och Matilda är obesegrade i Settlers. De vann både på fredagkväll o lördagkväll!



Jag vann iallafall i Alfapet! :-)

På Lördag åkte vi och spelade Discgolf. Då jag har fått så himla ont i mina händer och fingrar sedan jag började jobba som nagelterapeut, och tycker det gör ont när jag greppar saker och ting, så kollade jag bara på de andra som spelade och var inte med själv.



Visst syns det att Matilda kan dansa balett...? Nu dansar hon inte här, utan hon kastar iväg en disc. Men en vacker posé är det iallafall!






Det var helgens bilder det!

Idag har jag jobbat på förmiddagen. Gick en kortis på stan sedan. Köpte mer Cambridgepulver. Längtar så himla mycket tills imorgon då jag har levt på pulver i 7 dagar och ska få ställa mig på vågen! Jag tror att vecka 2 kommer vara lättare än första men ändå har den första vecka gått himla bra!

Nu ska jag sätta mig ner och fila mina naglar som har blivit lite för långa! Berätta imorgon hur många kilon jag har gått ned första veckan!


    Taggar:


Ställde mig nyss på vågen och...
Publicerad:

jag har redan lyckats gå ned i vikt! Egentligen bör man bara ställa sig på vågen 1 gång i veckan och jag hade bestämt mig för att göra det på tisdag.... men eftersom det inte känns som om jag har gått ned 1 kilo så valde jag att ställa mig redan nu.... Och tro det eller ej, efter endast fyra dagar med Cambridgekuren så har jag gått ner hela -4,4 kg :-) Jag är medveten att det mesta av detta är vätska och vatten, men det känns himla bra ändå!
¨

Igår blev det en lugn och trevlig kväll hos oss. Julia o Samuel, Hjalle o Matilda kom till oss och vi hade spelkväll. Vi spelade både Settlers och Alfapet. Trevligt, men en utmaning för mig, då jag var tvungen att endast dricka vatten på hela kvällen.... Inte dricka läsk och äta popcorn. Det slutade med att jag gav mig själv en prövning genom att poppa popcorn till alla andra! Själv smakade jag inte en enda! Första fredagen avklarad utan problem!

Igår lyssnade jag på en diskussion om bloggar och bloggare. Jag la mig inte in i diskussionen då det kändes meningslöst. Personerna pratade om varför man egentligen väljer att blogga, och hur människor har tid att sitta framför datorn och blogga. Personerna som diskuterade det kunde överhuvudtaget inte förstå sig på det här med bloggning.

Nu känner jag att jag måste försvara mig och min blogg här istället! För det första så bloggar jag för min egen skull, inte för att någon annans! Jag har skrivit dagbok sedan jag var 8 år och när jag var ca 14-19 år så skrev jag dagbok dagligen! Jag har alltså sjukt många dagböcker som jag har skrivit ut. Vid 20 års ålder började jag skriva i min kalender vad jag hade för mig på dagarna, istället för i dagboken. Jag har med andra ord skrivit om min vardag och vad som har hänt i mitt liv under de senaste 20 åren! Så om någon vill veta vad jag hade för mig för exakt 10 år sedan, så är det inga problem. Nästan varje dag i mitt liv finns nedskrivet...

Men tiderna förändras... I början av 2000-talet var Lunarstorm väldigt populärt. Så när jag var typ 21 år så började jag skriva Dagbok på Lunarstorm och sedan dess har jag hållit mig till att skriva "dagbok" på internet... För mig är det självklart att skriva om min vardag, då jag alltid har gjort det. För mig är det nästan som en hobby. Jag älskar att skriva och väljer därför många gånger att sätta mig att skriva än att göra andra saker. Jag tar mig tid till att skriva för jag tycker det är roligt!

Varför väljer jag att skriva om allt i mitt liv då. Av en anledning. Jag vill veta vad jag har gjort och när jag har gjort nått. Jag tycker det är roligt att "kolla" tillbaka i tiden ibland. Jag vill inte glömma alla roliga ögonblicken i mitt liv!

Så jag tänker fortsätta skriva om min vardag och mitt liv så länge jag bara kan!

    Taggar:


Dag 3!
Publicerad:

Jag är inne på Dag 3 i min Cambridgekur. Det sägs att denna dag är den jobbigaste på hela kuren... Hmm, lite konstigt tycker jag, då denna dag har varit ganska lätt!

Dag 1. Inga problem. Humöret och motivationen på topp!
Dag 2. Jobbigare. Slutade jobba vid 15.00, åkte hem och tittade på Boas när han åt Palt och massa mackor! VILL OXÅ HA! Men jag höll mig till mitt pulver och mitt vatten!
Dag 3. Lätt som en plätt! Mätt och belåten hela dagen...
Dag 4. Imorgon! Dagen då kroppen börjar förbränna fett och man känner sig pigg!

Helgen tror jag dock kommer bli jobbig. Men jag tror jag ska göra hemmagjord Iste och dricka i helgen, dock inget socker i då...

Jag har lyckats få ihop kunder så jag har jobbat heltid denna vecka... men nästa vecka har jag luckor igen. Så vill du att jag ska göra fina naglar på dig så RING MIG! Här kommer bilder på naglar jag har gjort!







Som sagt ring mig om du vill boka tid hos mig! Kolla in Nagel Ateljens hemsida!

Boas o Hjalle spelar Xbox... så jag tänker passa på att kolla på 90210!

Imorgon är det äntligen fredag, sedan helg! :-)

    Taggar:


Jag behöver jobb!
Publicerad:

Nu börjar det lugna ner sig rejält med jobb. 1 kund per dag har jag inbokat närmaste veckan och det blir man inte rik på. Med tanke på att jag har räkningar på ca. 18 000 kr nu i september så behöver jag verkligen verkligen kunder!!! Så om du är Skelleftebo och vill ha snygga naglar i höst. Boka in en tid hos mig på Nagel Ateljén. Ring Nu!

    Taggar:


Idag börjar jag!
Publicerad:

Idag har jag varit och köpt pulver till en Cambridgekur! Så idag, den 1/9 kör jag igång! Jag har precis vägt mig och knäppt mina "före" bilder. Om 5 veckor lovar jag att lägga ut både före och efter bilder... Då får vi se om jag lyckats nå mitt mål!  Så nu kör jag hårt! Endast pulver i hela 5 veckor! Jag är SÅÅÅ motiverad!

    Taggar: