Påsklov!
Publicerad:

Ja, nu har jag påsklov! Anledningen till att jag inte skrivit något denna vecka är för att jag har jobbat hela dagarna. Har kommit hem vid 20.00 varje kväll...

Men nu är jag alltså ledig till på tisdag nästa vecka. Ska bli himla skönt! Just nu är jag så sjukt trött och slut så jag tänker inte skriva mer ikväll. Imorgon blir det längre inlägg och många bilder...

Sov gott!

    Taggar:


Bakat nyttigt bröd!
Publicerad:

Det har varit en lugn söndag. Har varit hemma, kollat lite på hockey och bokfört lite. Lyckades häfta mig själv i pekfingret med häftapparaten när jag höll på med pappersarbet oxå... Tränade Core ikväll och räknar med träningsvärk imorgon igen.

Jag har även hunnit baka en limpa, full med nyttigheter. Torkad frukt, nötter och frön av alla dess slag och nästan inget mjöl. En god och nyttig limpa!


Passade på att inviga min nya "limpform" som jag köpte på IKEA för typ 1 år sedan... Baka bröd gör jag tydligen inte så ofta...

Ikväll har jag pratat i telefon hela kvällen. Med mamma, med Linda och med storasyster. Passade på att önska olika maträtter av mamma, som jag vill ha när Boas och jag åker hem i påsk! Påskmat och smörgåstårta stog på min önskelista :-) Längtar så himla mycket tills vi får åka hem till Fränsta!

Nu: duscha och sova!
    Taggar:


Dax för ny inredning!
Publicerad:

Vi har kanske världes äckligaste badrum, det är välstädat och så men det är slitet och fult. Framförallt har vi världen fulaste golv. Det är mörkrött! Vad matchar man egentligen till ett mörkrött golv? När vi flyttade in här så blev det självklart svart! Svart duschdraperi, svart matta, svart tvåpump och ljuslyktor. I snart två år har vi haft ett otroligt mörkt badrum

Men nu är det dax för en förändring! Vi bor i en hyresrätt, så vi får inte byta golv och inte måla om väggarna, så vi får helt enkelt göra det bästa av situationen. Nu vill jag ha in ljuset i vårt badrum! På fredag åker Boas och jag hem till Fränsta, så då blir det en sväng in på IKEA! Där ska det handlas vita duschdraperier, vita mattor, vit tvålpump, vita ljuslyktor, vita handdukar. Nu ska vårt badrum bli vitt och fräscht! (förutom det röda golvet förståss)

Hoppas det känns fräschare sen...

    Taggar:


Vad gjorde du under Earth Hour?
Publicerad:

Boas och jag hade inga planer för lördagenkvällen. Vi hade inte alls kommit överens om att släcka ner under Earth Hour, men det blev så ändå. Mest bara för det är så mysigt med alla tända ljus... Det var dock lite spännande att se hur vi skulle klara oss utan TV och Dator... Vi satt i soffan och väntade o väntade på att få slå på TV.n igen. Men då kom Boas på den smarta idéen att vi kan ju spela och sjunga :-) Så i 45 minuter satt Boas och jag och spelade och sjöng. Mycket trevlig på en lördagkväll faktiskt! Man borde helt klart stänga av TV.n lite oftare och spela och sjunga tillsammans istället :-)


Boas, fick gitarrlektioner i julklapp, och det har gett resultat!

Igårkväll åt vi även av mina nybakade Macarons och de var helt galet goda, så jag längtar redan tills nästa gång jag bakar dem! :-)

Nu: diska

    Taggar:


Då var det gjort- mina första Macarons!
Publicerad:

Ni har väl inte missat "marängkakorna" Macarones? Jag har läst om såå många som har testat att göra Macarons, men misslyckats. En tjej sa till mig att det tog flera månader för henne innan hon lyckades göra riktigt goda och fina Macarons. Då bestämde jag mig för att ALDRIG ge mig på att baka Macarons... Men i torsdag ändrade jag mig.

Så idag var det med stor spänning jag gav mig på att göra Macarons, med inställningen att jag kommer att misslyckas! Jag skrev ut ett recept som MÅNGA bloggerskor rekommenderade. Jag har förberett mig i två dagar genom att lära mig receptet utantill och idag ställde jag fram alla ingredienser innan jag satte igång. Jag var redo!

Allt gick bra... tills jag skulle vispa äggvitan i ca 10-15 minuter... Min elvisp blev överhettad, så jag vispade i ca: 8 minuter. Jag gav dock inte upp utan klickade ut smeten på plåten. Tyvärr har jag SVeriges sämsta sprits, så jag fick klicka ut smeten med en sked, detta gjorde att mina Macarones inte blev helt runda, samt att de flöt ut... Första plåten blev sådär.. de blev ganska platta och ojämna i kanten. Med den andra plåten la jag smeten i muffinsformar (för att få dem runda) Tyvärr blev det för mycket smet i formarna, så de blev himla tjocka. Sista plåten glömde jag kvar i ugnen, så den plåten brände jag :-)


Mina första Macarons, som gräddades i muffinsformar. Tyvärr lite tjocka, men goda...

Plåten jag brände slängde jag. Tyvärr hade jag glömt köpa choklad till chokladkrämen, som jag skulle fylla mina Macarons med, så det blev inte så många macarons som fick fyllning. Men så här såg de ut när de var helt klara:


Mina första Macarons. Några tjocka och några tunna...

Nu har jag ätit både Macaronsmet, chokladkräm och färdiga macarons så jag är äcklad, så jag vill aldrig mer ha en Macaron! De är galet söta... så det kommer dröja innan jag bakar dem igen... men men, det var ju roligt att prova en gång iallafall.

Detta har jag lärt mig till nästa gång:

Köp en visp som inte blir överhettad
Köp en sprits som är bra
Låt inte Macaronerna gräddas för länge
Låt Macaronerna kallna helt innan jag börjar röra dem
Ät inget av smeten under tiden du gör Macarons

Nu är det dax för lunch och Påskstädning! :-)

    Taggar:


Beachstick- Smarta Tryck!
Publicerad:

Nu är min sambos nystartade företag i full gång! Beachstick- smarta tryck är ett företag som sysslar med tryck, på det mesta!

v Skoltröjor

v Lagtröjor

v Ditt tryck på t-shirts, tröjor, väskor,
   barnkläder, underkläder, jackor, etc.

v Kakeldekor

v Fönsterdekor

v Väggdekor

v Bildekaler 

Du får själv komma med idéer. Vad vill du ha för text eller motiv på tröjan, på bilen eller på kaklet?

Ska du på bröllop? Ge bort två t-shirtar till brudparet med deras namn och bröllopsdatum på!
Nyss fått barn? Tryck barnets namn på kläderna!
AIK-fan? Tryck din egen AIK supporter t-shirt!

Som sagt, kom med förslag, så kan säkert Boas fixa det åt dig!
Besök hemsidan: www.smartatryck.se för mer info

Kom ihåg vem ni ska kontakta när det är dax att skaffa nya lagtröjor eller skoltröjor! Smarta Tryck har en lokal på Älvsbacka och kommer gärna på kundbesök om så önskas!

    Taggar:


Ska prova nått nytt...
Publicerad:

Japp, nu har jag bestämt mig för att prova en sak som jag aldrig gjort förrut... Jag kommer misslyckas, men jag känner att jag måste försöka iallafall. På lördag har jag hela dagen på mig, så det får bli då jag gör ett försök...
    Taggar:


Tack Matilda!
Publicerad:

Matilda har gjort det igen! Ni ser säkert förändringen. Min blogg har blivit vårfräsch! Tack Matilda för all den tid du lagt ner på min blogg! Jag är supernöjd!
    Taggar:


Egyptenresan bokad!
Publicerad:

Ligger i sängen och drar mig. Skulle precis kliva upp, då min första kund ringer och avbokar. Så därför bestämde jag mig för att ligga kvar här ett tag till :-)

Igår bokade jag en resa till Egypten! Så i höst åker Linda och jag till värmen. Vi ska snorkla och sola i en hel vecka!


Hotellet


Den närmaste stranden.


Hotellets poolområde. Dessa bilder kommer från Fritidsresor.se

Känns sååå himla skönt att ha något att se framemot i höst!


    Taggar:


Kolla in bilderna på Skellefteås vintervärld!
Publicerad:

Dessa bilder tog jag idag, den 22 mars 2010. Vi har mer snö i Skellefteå än vi har haft under hela vintern och i slutet av denna vecka ska det tydligen komma mer snö... Jag vet att många av mina läsare bor i södra Sverige (iallafall söder om Sundsvall). Vad tror ni, kommer vi ha kvar snö tills midsommar? Det är bara 3 månader kvar och som sagt det kommer mer snö inna veckan är slut... På nätterna är det ca. -10 grader kallt så det smälter väldigt lååååångsamt! Men Ni i södra Sverige kanske oxå har så här mycket snö?!



Ingen asfalt syns till i denna stad...

Jag läääängtar till sommaren och jag tror att vi kommer ha snö kvar till midsommar... suck...
    Taggar:


Naglar!
Publicerad:

Dessa läckra naglar gjorde jag på Julia förra veckan:


Svarta tippar med kedjer.

Idag gjorde jag om min högra hand (jag jobbade alltså med min vänstra). Jag har knäppt flera bilder (med min vänstra hand), men bilderna blir riktigt urusla! Egentligen borde jag inte lägga ut bilder på mina nuvarande naglar för bilderna ljuger... Jag har nämligen inte GULA naglar, som det ser ut som...


Först har jag lagt en ljusgul gelé och på den har jag lagt ett ljusgrönt glitter. I verkligheten ser man nästan inget av det gula, bara det gröna glittret. På bilderna blir det tvärtom! Med andra ord, mina naglar är inte alls så här gula!


Denna bild är inte så bra... men man ser iallafall mer av glittret och det gula försvinner.

Jag lägger ut bättre bilder på naglarna när jag har gjort min vänstra hand!

    Taggar:


Citat.
Publicerad:

Klockan 24.00 natten mot söndag.

Boas: God natt och sov gott älskling *puss*
Sofie: Kan jag få dela kryddpåse med dig?
Boas: Hahaha...vad sa du? hahaha..
Sofie: ojdå, jag tror jag drömde... jag menade kudde.

Sedan dess har vi bytt namn på kudde: Kryddpåse är numera namnet på kudde i vårt hem :-)

    Taggar:


100% slutkörd!
Publicerad:

Oh my God! Denna vecka har jag inte varit på nått träningspass, för det har varit så mycket annat... Idag valde jag därför att gå och träna Core OCH Medelgympa. Core brukar jag träna på söndagar men Medeljympa har jag ALDRIG provat i hela mitt liv, jag brukar ju träna basgympa på måndagar... Men idag provade jag alltså medljympa, direkt efter Core. Så det blev två timmars HÅRD träning. Galet jobbigt och efter halva jympapasset var jag helt slutkörd! Men nu när jag har kommit hem så känns det himla bra och jag känner mig såå duktig. Det känns så bra att jag faktiskt tänker unna mig en bit päronpaj :-) Och dubbelpass på söndagar tänker jag fortsätta med!

    Taggar:


Vill ha...
Publicerad:


* Ny TV
* Hemmabiosystem
* modern Slalomutrustning
* Systemkamera
* Ny cykel
* Nytillverkad bil med automatväxel
* Nyrenoverad lägenhet
* Nytt matbord samt stolar
* Resa till USA

Dessa saker står högst upp på min önskelista just nu och det är även dessa saker jag kommer önska mig i födelsedagspresent. Så familj och vänner, nu vet ni vad jag önskar mig, sätt igång och handla *ler*

    Taggar:


Balkong planer...
Publicerad:

Ja, nu börjar mina balkongfunderingar igen... Förra året var jag ju tvungen att köpa otroligt mycket till balkongen. Men iår behöver jag faktiskt inte köpa så mycket. Det betyder att jag får mer pengar över att lägga på blommor. Jag har bestämt att iår ska jag odla ätbara blommor, helt enkelt blommor som både är vackra och går och äta! Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR blommor och kan lägga ner timmar på att på fylla balkongen med blommor.

Förra året odlade jag olika kryddor och tomater...men det gick inte så himla bra. Så i år blir det inte så mycket kryddor balkongen. Kryddorna får stå inne i fönstret istället. Istället ska dessa blommor växa på min balkong:

*Blomsterkrasse
*Lavendel
*Tusen sköna
*Penséer
*Violer
*Ringblomma
*Kryddtagetes

Tänk så himla trevligt det är att dekorera sallader och efterrätter med vackra blommor i sommar :-). Jag har redan börjat planera mitt födelsedagsfika i augusti. Fikat ska bestå av bakelser med färska bär och frukter och massa ätbara blommor. I fjol insåg jag att fyller man år i augusti så är man ju korkad om man inte använder sig av alla bär man kan hittar i skogen.


Fjolårets födelsedagsfika!

Känns sååå himla roligt att äntligen få börja planera för sommaren!

Balkongen förra sommaren.

Iår blir det absolut inga Petunior eller lobelia. Är så less på dem!

Jaja, det kommer dröja minst två månader innan jag kan börja köpa blommor till balkongen, men det är ju roligt att börja planera :-)

    Taggar:


Kommer ni ihåg...
Publicerad:

... hur Anna Bergendahl lät på sin första Idolaudition? Har ni glömt vad juryn sa? Gå in och lyssna på Anna Bergendahls första audtion! Så himla bra. Jag kan lyssna på det om och om igen!

    Taggar:


Skor, skor, skor...
Publicerad:

Vilket himla snyggt skomode det är just nu! Har ni koll vad man ska ha på fötterna ivår och sommar? Vart än jag kollar så hittar jag snygga sandaler och sandaletter. Här är några sandaler och skor som jag vill ha på mig i sommar.














Alla dessa skor kommer från Halens, Ellos, Din sko, Skokanonen, H&M, Skopunkten och Brandos

Vill ha!
    Taggar:


Broderi...
Publicerad:

Min Farmor, var fantastiskt duktig på att brodera. Hon broderade på allt! Slipsar, västar, sjalar, kuddar, dukar.... När hon dog för snart 6 år sedan så hade hon börjat på ett väldigt stort broderi. Hon skulle brodera massa blommor på ett stort lakan, som sedan skulle användas som duk... Tyvärr har hon bara hunnit göra två blommor på denna duk... När hon dog, så sa jag att jag vill fortsätta på den duken! Jag behöll hela hennes broderiväska... men har aldrig satt en nål i duken förrän förra veckan...

När jag gick i 9.an broderade jag på en kudde, sedan dess har jag ALDRIG broderad! Så det var med spänning jag satte första nålen i den påbörjade blomman... Jag broderade 5 stygn, sedan tog tråden slut... så då blev det inge mer..

Men nu har jag börjat och det kändes lite roligt faktiskt, så jag hoppas att jag blir klar med duken innan jag dör...

Nu ser den ut så här:


Som ni förstår kommer det ta en evighet innan jag ens är klar med den påbörjade blomman och jag tror inte den kommer bli lika bra som de två första som farmor har broderat...

Nu: läsa aftonbladet!

    Taggar:


Fredagkväll!
Publicerad:

Jag var ju ledig igår. Såå himla skönt!
Natten till fredag, var dock Boas och hjälpte till på en kundfest på hans fars jobb. När klockan var 01.00 på natten orkade inte jag vänta på att Boas skulle komma hem längre, så jag gick och la mig. Men vaknade kl 03.00 och fick panik när jag såg att Boas fortfarande inte var hemma. Han hade nämligen sagt att han förmodligen skulle vara hemma vid 01.30. Självklart blev jag orolig och ringde... Boas var kvar på jobbet...

Men efter det kunde inte jag somna. Så klockan 3.00 klev jag upp, gjorde fika och satte mig i köket och bläddrade i postorderkataloger... Klockan 5.00 kom Boas hem, så vid 6.00 kunde jag somna om igen...

Som ni förstår så var varken Boas eller jag särskilt pigga igår, så det blev en väldigt lugn dag och två timmars sömn på fredageftermiddagen.

Fredagkvällen bestod av Taccogratäng, päronpaj, Let´s dance och Så ska det låta. Ja, en helt vanlig fredagkväll för Boas o mig


Taccogratäng, enkelt och gott! Funkar alltid på en fredagkväll!



Päronpaj (med glass till). Annanaspajens recept, men jag bytte ut annans mot päron. Supergott!
    Taggar:


Light my Fire!
Publicerad:


Denna kund valde färgen, Light My Fire på sina naglar. Hur snyggt som helst!
    Taggar:


Äntligen torsdag!
Publicerad:

Vilken himla vecka jag har haft! Jag har haft 4-5 kunder varje dag och jobbat mellan 10-20 nästan alla dagar. har inte haft tid med lunch, utan har slängt i mig pulverdrinkar mellan kunderna. Stressig vecka med andra ord! Men nu är min jobbvecka slut. Imorgon ska jag vara ledig och det ska bli såååå himla skönt! Minns inte sist jag var ledig på en vardag. Så imorgon så ska jag städa och baka och slappa. Längtar så!

Ikväll är Boas borta så jag är ensam hemma. Sitter just nu och kollar resor... Linda och jag ska åka till Tunisien eller Egypten men vi kan inte bestämma. Någon som varit i Tunisien eller Egypten? Snälla hjälp oss! Vart tycker ni vi ska åka...?

    Taggar:


Dagens citat.
Publicerad:

Jag lyssnade på Adam & Gry i morse på Mix Megapol. Samtalsämnet var "gammelgodis". Alltså godis som bara gamlingar äter. T.ex. Bridgeblandning och Marmeladkulor.

De höll på att skriva en lista på alla godisar som tillhör gruppen "Gammelgodisar". Klockan 07:00, när de hade fått ihop en låång lista säger jag, halvsovande, till Boas.

Sofie: Varför säger de aldrig Pigalle... Pigalle är ju absolut gammelgodis!
Adam Alsing i radion, två sekunder senare: Nu släpper jag bomben, är ni med? PIGALLE!, det är gammelgodis det!
Sofie: AHHHHH.... Hörde du Boas?! Adam MÅSTE ha hört mig!
Boas: hmm, det där var väl inte så konstigt...

Lite annorlunda citat idag... men jag tycker det var så komiskt (och lite läskigt) så jag var tvungen att ta det som "dagens citat" Förresten, gå in på Mix Megapol och läs hela listan på "gammelgodis"

    Taggar:


Jag har världens galnaste lillasyster!
Publicerad:

Min lillasyster Caroline måste vara världens roligaste (och galnaste) lillasyster! Jag ska förklara...

Brukar Ni lyssna på "Chans till Romans" i Mix Megapol? Ni vet, någon ringer in till Pär Lärnström och frågar ut en person på dejt. Personen som ringer kan få en dejt eller få nobben...

Lyssnade Ni på "Chans till Romans" idag? En tjej som ringer in och vill gå på dejt med en kille som REDAN HAR FLICKVÄN.... -"Puckad tjej!" tänkte ni säkert... Tjejen som ringde in var min lillasyster Caroline!

Mattias sa dock JA till dejt med Caroline. Men det är inte så konstigt. Caroline och Mattias är nämligen vänner och Caroline gjorde endast detta för det var en rolig grej. Så Caroline och Mattias får 700 kr av Mix Megapol, som de kan käka middag för! Tänk vad lätt det kan vara att få pengar som man kan ha roligt med tillsammans med vänner!

Jag tycker ni ska gå in på Mix Megapol och lyssna på min syster Caroline! Klicka på länken, Välj 18 mars klockan 16-17 och spola fram till tiden 10 minuter. :-)


Caroline när hon gjorde praktik på räddningstjänsten i Knoxville, USA

    Taggar:


Dagens citat.
Publicerad:

Samtal mellan mig och min kund som har gjort en nagelförlängning hos mig.

Sofie: Nästa gång du kommer tillbaka så har du inga konstgjorda tippar kvar, då kan du säga till alla att det är dina egna naglar.

Kund: jag säger redan nu att det är mina egna naglar. Jag betalar för dem och därför äger jag dem, alltså är det mina egna naglar och ingen annans :-)

Så sant!
    Taggar:


Citat.
Publicerad:

Sedan jag startade blogga har jag tänkt lägga in citat här på bloggen. Varje dag hör man människor säga roliga saker, kloka saker, ogenomtänkta saker.... Dagligen tänker jag "det där som hon/han just sa MÅSTE jag komma ihåg att skriva på bloggen...." men glömsk som jag är, så har det aldrig blivit av. Men nu är det dax. Fr.o.m nu ska jag börja skriva korta citat som kommer från folk i min omgivning.

Vi börjar med en sak som min systerdotter Isabella sa i höstas, då var hon 3,5 år.

Isabella: mormor, jag vill köpa en sån där...
Mormor: Nä, nu har vi köpt kakor så alla pengar är slut...
Isabella: Men mormo, om pengana är slut då kan du betala med kortet och funka inte de'  då kan du köpa med det andja kotet, och funkar inte det kan du låna pappas kort eller moffas kort... 

Så enkelt är det! Har man slut pengar så kan man alltid betala med kortet.... :-)

    Taggar:


Söndag...
Publicerad:

Idag började dagen med hotellfrukost! Det är fantastiskt trevligt att möta upp vänner kl. 8 på en söndagmorgon. Äta en rejäl frukost tillsammans och bara prata och skratta! Klockan 10.00 är man mätt och belåten och man har hela söndagen framför sig! Rekommenderas varmt!

Idag möttes vi upp på Hotell Statt och åt en god frukost!


Alexandra och David började frukosten med varsin våffla


Min första frukost tallrik ser ut så här! (totalt blev det 4 frukosttallrikar för min del) :-)

Nu ska jag ta en dusch och sedan söka utlandsresor... I oktober ska ju Linda och jag försöka åka till utlandet. Just nu lutar det åt att det blir Egypten. :-) Längtar....
    Taggar:


Låten som ger mig energi!
Publicerad:

Våren 2004 var en ganska jobbig vår. Jag var låg och energilös (som jag har varit nu under en period). Den våren så var det en särkild låt som gav mig energi. En låt som jag lyssnade på jämt och som fick mig att må bättre! Det var låten "Starkare" med Sara Löfgren, hela hennes debutalbum är fantastikt och gör mig fortfarande lycklig!

Nu har jag fastnat för en annan låt. En låt som ger mig energi och som jag blir glad av. Ni har alla hört den flera gånger de senaste veckorna och ni kommer höra den heeela våren. Låten som ger mig energi just nu är:

I go down the beaten track, along the river with an empty bank
At the end she said to me: “Why are you here with the autumn leaves?”

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

I’m done, tipping on my toes, strike an iron and attack my soul
Misty moon, you’re gonna see, I’ve got you blues to get on my feet

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

I don’t wanna run; I don’t wanna fight
I don’t wanna hide; I just wanna stay free, to be me
I don’t wanna win; I don’t wanna lose
I don’t wanna play; I just wanna remember, oh I’m my name

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Oh, ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh

                                    (‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand)
                                       ‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
                                       ‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
                                                           ‘Cause this is my life, my friend


T
änk att en låt kan ge mig energi och styrka... det är konstigt. Tänk att det finns låtar som bara fyller en och som man bara blir varm av och som man älskar första gången man hör den. Och att en låt som betyder jättemycket för mig, betyder absolut ingenting för någon annan. Jag gissar på att de allra flesta tycker, att både denna låt och Sara Löfgrens "Starkare", är helt vanliga radioplågor, men för mig är det låtar som ger mig energi och som jag blir glad av.

Ska förresten ta och leta fram Sara Löfgrens fantastiska debutskiva och lyssna på den idag! :-)

    Taggar:


Kärlek!
Publicerad:

Ibland, väldigt väldigt sällan dock, så ser man just den där jackan, eller kanske skona eller nått annat och vid första ögonkastet så känner man kärlek! Man visste inte att man har saknat just den där grejen eller plagget, men när den står där framför ögonen så kan man inte förstå att man har kunnat leva utan den (typ).

Det här hände mig igår! Boas och jag skulle möta upp Månika o Peter för lunch, men Boas och jag var tidiga så vi åkte in en sväng på Myrorna för att fördriva lite tid och kolla efter några billiga stolar (som Boas kan ha på jobbet). På väg ut från Myrorna så hängde den där! Mitt framför mina ögon. Där hängde den lilla Väskan, som jag bara var tvungen att köpa! Jag har inget behov av en ny väska och har absolut inte känt någon saknad efter en sån här väska. Men när jag såg den, så såg jag mig själv, gå runt på stan en solig sommardag med den lilla Väskan i handen. Igår gick jag runt i lägenheten med den lilla Väskan i handen och kände endast Lycka! Tänk att en liten Väska kan få en att må så bra!

Jag har redan börjat leta i garderoben efter kläder som jag kan ha på mig när jag går runt med den lilla Väskan! Jag längtar till den dag jag får sätta på mig min brun/röda sommarklänning, ett par bruna högklackade skor, ett par bruna solglasögon och glida omkring på stan med min lilla bruna Väska!

Tror även att Väskan passar till ett par ljusblåa jeans, vit snygg topp, bruna solglasögon, brun sjal och bruna sandaler.

Nu undrar väl alla: Hur ser Väskan ut? Här är bilden på Väskan som jag fått en egen plats på en kudde i vardagsrummet:


Den är förståss snyggare i verkligheten! Längtar sååå himla mycket till sommaren nu, tills jag får glida runt på staan tillsammans med min lilla Väska! <3

    Taggar:


Vårnaglar!
Publicerad:

Gjorde dessa naglar på en kund i fredags:


Naglarna är mycket mer färgstarka än vad denna bild visar (ljusgröna och cerisrosa). Nästa gång jag gör naglar ska jag nog oxå ta dessa färger! Helt klart de färggladaste naglarna jag någonsin gjort... Om naglar kan göra en glad, så gör just dessa naglar mig glad :-)
    Taggar:


Fantastiska fredag!
Publicerad:

I torsdags var jag inte på särskilt bra humör... tvärtom. Hade en jobbig dag och kände mig låg (har haft ganska många sånna dagar de senaste månaderna som ni säkert märkt på vissa av mina inlägg...) Som tur är har jag en fantastisk pojkvän som alltid försöker få mig på bättre humör och torkar mina tårar när jag känner mig låg. Älskar Dig, Boas!

Fredagen kändes mycket bättre! Jag hade en normal arbetsdag. Arbetade 9-16 och hade en timmes lunch, vilket är väldigt väldigt ovanligt (jag har ju beskrivit tidigare hur en normal dag brukar se ut för mig), solen sken och hela dagen hörde jag fågelkvitter och takdropp. Inte nog med det... Julia och Samuel kom förbi på jobbet med en uppmuntringbukett!


Tack så himla mycket Julia & Samuel och Hjalle & Matilda för de vackra tulpanerna! Ni är bara för gulliga! :-)

Klockan 16.30 kom jag hem i fredags (normalt kommer jag hem 18.30 på fredagar) Hur skönt som helst att komma hem tidigt på en fredag, förbereda middagen i lugn och ro och även hinna baka en "fredasgskaka". Efter den dagen kom jag fram till att det är just sånna dagar jag saknar. Komma hem i "lagom" tid, hinna göra sånt som är roligt och sedan slappa i soffan.


Banancupcakes med chokladfrosting bakade jag i fredags! Supergoda, men mastiga..l

Nästa vecka är jag helt fullbokad. Arbetar 9-19 alla dagar och har knappt någon rast... så jag kommer vara hemifrån mellan 8-20 hela veckan (blir väldigt väldigt stressad nu när jag tänker på det....hmm...suck). Men det är sista veckan som jag har de arbetstiderna! Efter den veckan blir det "normala" arbetstider. Jag hoppas verkligen jag rycker upp mig efter nästa vecka, för jag är så less på att vara energilös...vill bli mig själv igen...

    Taggar:


Tänk att vem som helst kan få en på bra humör...
Publicerad:

Jag hade en dålig morgon imorse! Vaknade kl.5 och kunde inte somna om. Klev upp kl. 7.30 och kände att det var jobbigt att det var fredag... jag som alltid älskar fredagar. Kände mig väldigt negativ och less imorse....tills...

... jag lyssnade på Mix Megapol! I bilen på väg till jobbet ringde Adam & Gry upp en tjej som vunnit en resa med "Grys plan" till Kanarieöarna. Denna tjej som jag inte har en aning om vem det var, fick mig iallafall att skratta gott flera gånger. Hon var skiitrolig och fick mig verkligen på bra humör igen! Tänk vad snabbt det kan gå att bli på bättre humör ibland.
    Taggar:


Torsdag...
Publicerad:

Jag har haft torsdag hela veckan... och idag har jag fredag... Med andra ord har min vecka gått galet sakta. Längtar till helgen!!! Dagens sista kund kommer om 40 minuter, så ikväll slutar jag kl 18.00...

Står och kollar på utlandsresor. Någon som vill följa med mig hit? Tunisien den 25 april för 2 personer: 6896:- alltså 3448kr/person! Jag vill åka!!! Vill du följa med?

Nyss ringde en kvinna från Nordvestor fastigheter. Hon sa att det finns en trevlig 3.a ledig på s:a järnvägsgatan. Jag ska nog kolla på den så får vi se om den är så bra som den verkar! :-)
    Taggar:


Shake that ass...
Publicerad:

Hmm... jag har nyss kommit hem från ett svettigt träningspass. Therese drog med mig på ett Salsapass på aerobicsstudion. Och salsa kan verkligen göra en svettig! Jag känner redan att jag kommer ha en enorm träningsvärk i rumpan, höfter och mage imorgon! Men det var galet roligt, och galet jobbigt! Att det kan vara så svårt och så jobbigt att skaka rumpa...

Nästa gång ska jag nog testa afrikansk dans istället, det såg nämligen ut att vara lite lättare!

Nu: ta en dusch, för jag stinker! :-)

    Taggar:


Skärpning, Sofie!
Publicerad:

Blir arg på mig själv ibland, och just nu känner jag mig riktigt arg på mig själv! Jag skulle behöva skälla ut mig själv! Nu undrar ni säkert varför jag är arg på mig själv...

Jag är arg på mig själv för att...

* jag tycker synd om mig själv - jag som egentligen har det himla bra, det finns så många som har det värre
* jag har dåligt självförtroende - Jo, det har jag, men borde kanske inte ha det...
* jag bryr mig för mycket om vad andra tycker om mig - jag tänker jämt på hur andra uppfattar mig och är alltid orolig att jag gör eller säger något fel... Jag vill lixom vara älskad av Alla, men tror att alla ogillar mig...
* tänker för mycket på mig själv och glömmer alla andra - huvudsaken alla gillar mig så spelar det ingen roll hur alla andra har det... (så himla själviskt)
* jag inte kan ta emot komplimanger - jag kan inte ta emot komplimanger själv, men vill gärna höra dem ändå (jag säger dock ALDRIG tack när jag får en komplimang, utan kommer alltid med någon konstig bortförklaring)
* mitt nyårslöfte de tre senaste åren har varit att börja ge kompllimanger till ALLA, men jag är fortfarande lika dålig på att ge komplimanger! - hur många gånger ser man inte någon okänd person på stan som har som har snygga skor, snygg jacka.... Varför går man inte fram till personen och säger "Vilka snygga skor! Vart har du köpt dem?"
* jag inte visar mina vänner uppskattning - varför ger inte jag mina vänner en kram och säger att jag är glad att jag har dem som vän...

Undra om människorna i min omgivning tycker jag är helkonstig om jag plötsligt börjar krama dem och ger dem komplimanger...???  (öhhh. jaha, då var vi tillbaka till punkt tre. Jag bryr mig för mycket om vad andra tycker om mig...suck)
    Taggar:


Får jag kalla mig feminist..?
Publicerad:

Ingen har väl missat att det är Internationella kvinnodagen idag? I och med kvinnodagen diskuteras det en hel del kring feminism


Igår blev min älskade sambo Boas ganska arg på mig när jag sa att jag kan nog inte kalla mig feminist. Jag tycker nämligen inte samma sak som de feminister jag har sett uttala sig i TV och i olika bloggar.


Självklart tycker jag att kvinnor ska ha lika lön som män! Och jag tycker att det är helt sjukt att undersköterskor tjänar mindre än busschaufförer. Men jag antar att de tjänar mindre för att det är ett s.k. ”kvinnoryrke” och busschaufförer tjänar mer för att det är fler män som arbetar som busschaufförer… (det här är mitt eget antagande). Med andra ord: Jag är för jämnställdhet!


Men får jag som kvinna kalla mig för feminist om jag…


*älskar smink och tycker det är roligt sminka mig. För mig är det ett nöje att sitta framför spegeln och mixa färger och nyanser…  Jag känner feminister som vägrar sminka sig… men det kanske inte är för att de är feminister, utan för att de inte gillar att sminka sig?


*rakar benen och andra kroppsdelar. Jag tycker det är sååå skönt att ha nyrakade ben och jag tänker fortsätta raka mina ben så länge jag vill ha rakade ben…  Men… jag har läst feministbloggar där författaren planerar att sluta raka sig… men det kanske inte är för att de är feminister, utan för att de inte  vill raka sig?


*gillar att diska och städa. Ni som läste mitt tidigare inlägg vet att jag gärna städar och diska och jag väljer gärna att städa och diska före mycket annat. Och jag tycker absolut inte det är orättvist om jag diskar 10 gånger under en vecka och Boas bara diskar 1 gång. Jag diskar och dammsuger gärna fler gånger än honom… men jag har hört feminister säga att man ska dela hushållssysslorna hemma…. Men det kanske inte är för att de är feminister, utan för att de inte gillar att städa och diska?


* vill vara hemmafru! Jag är utbildad företagsekonom och är egen företagare och arbetar gärna, men helst av allt vill jag vara hemmafru. Jag skulle gärna vilja vara hemma och laga mat, städa, baka och passa barn hela dagarna. Då skulle jag ju få göra sånt jag gillar att göra hela dagarna! Men jag har läst om feminister som vägrar vara hemmafruar och stå med maten på bordet när mannen kommer hem från arbetet. Men det kanske inte är för att de är feminister, utan för att de inte gillar ”hemmafrusysslor”?


*älskar män (särskilt Boas förståss). Män är bra på så mycket och jag tror att mitt liv skulle bli lite tråkigare om det bara fanns kvinnor i min omgivning. .. Men jag har sett feminister på TV säga att världen skulle vara bättre utan män… men det kanske inte är för att de är feminister, utan för att de helt enkelt inte gillar män?


*tycker att det är lätt att vara kvinna.  Jag har aldrig tänkt ”Gu´vad skönt det skulle vara att få vara man”. Tvärtom! Jag älskar att vara kvinna och skulle inte ens vilja byta för 1 miljard kronor! Jag har ALDRIG känt mig utanför eller diskriminerad för att jag är kvinna! Men jag har hört feminister säga: ”det är inte lätt att vara kvinna”, men det kanske inte är för att de är feminister, utan för att de tycker det är svårt att vara kvinna?


*inte tycker att de andra 364 dagarna på året är "mansdagar". Alla andra dagar, som inte är "kvinnodagar", är ju vad vi väljer att göra de dagarna till. Om vi kvinnor säger att "alla andra dagar är mansdagar" så tycker jag att det känns som om vi "ger" männen de dagarna. Ibland känns det nämligen som att vi kvinnor är så nöjd över att vi har fått en enda kvinnodag att vi inte ha något emot att de andra 364 dagarna "tillhör" männen (enligt vissa). Borde vi inte intala alla män och hela samhället att det inte finns några "mansdagar". Om vi väljer att alla andra dagar är "Ökad självkänsladagar" (eller något annat populärt ord som brukar diskuteras) så kanske det inte känns som om vi "ger" (eller är det kanske männen som tar...) männen de andra 364 dagarna.... Öhhh....Jag känner att denna sista punkt är för flummig och jag borde inte ha skrivit den överhuvudtaget då jag egentligen inte riktigt vet vad jag vill ha sagt med den... Öhh, ja ja. bry er inte om de jag har skrivit i denna punkt... det vara bara mina tankar som flög iväg (som de ofta gör..) men jag kom absolut inte fram till något... (som ni nog märkte) Försökte kanske tänka feministiskt, men misslyckades totalt.... :-) Nej, jag är nog inte feminist ändå....


Ja ja... feminist eller inte så ska jag iallafall gå och laga mat åt min sambo nu som precis kom hem från jobbet! :-)

    Taggar:


Lycka.
Publicerad:

Lycka är att vakna 30 minuter innan väckarn ringer och man känner sig pigg
Lycka är att se solen lysa in mellan persiennerna på morgonen
Lycka är att kliva upp på morgonen och se att termometern står på +6 grader
Lycka är att slippa sätta på sig överdragsbyxer när man ska ut och inse att det räcker med ett par strumpbyxor under byxorna för att hålla sig varm
Lycka är att vara klar att gå till jobbet 5 minuter innan man har att tänkt gå och inte 10 minuter efter...
Lycka är att få höra "I love you" varje morgon innan man går till jobbet av personen man älskar
Lycka är att sätta på sig den tunna täckjackan när man ska ut och inte den tjocka jackan
Lycka är när man inser att man har klätt sig för varmt så snart man har gått ut genom dörren
Lycka är när man promenerar till jobbet i slask och man blir blöt om fötterna
Lycka är när man får vårkänslor för att man ser en framtinad hundbajs
Lycka är när man får gå på asfalt över Victoriabron
Lycka är när man måste ta av sig sina tjocka vantar när man går över Victoriabron för att man har handsvett
Lycka är när det regnar en skvätt på en när man promenerar till jobbet
Lycka är när solen skiner en i ryggen när man promenerar till jobbet
Lycka är att se skitig och svart snö och slask efter vägkanten
Lycka är när man får gå och köpa tunna fingervantar på H&M och slänga ner de tjocka vantarna i en låda
Lycka är när man slutar jobba kl 13.00 på en fantastisk vårdag!

Har du oxå haft en fantastisk dag? Jag hoppas att morgondagen blir lika skön som denna dag har varit! :-)
    Taggar:


Förändring!
Publicerad:

Varning för långt inlägg och mycket läsning!

Igår var vi iväg till Boas mamma och Peter på brunch. Mycket gott och mycket trevligt! Samtalsämnet under brunchen handlade om: Vad är roligt? Vad är måsten? Gör man saker för att det är roligt, för att man måste eller för att man vill känna sig duktig? Dessa frågor fick mig att börja fundera en hel del... framförallt har jag börjat fundera på vad jag tycker är roligt...

I detta inlägg kommer jag beskriva mig själv som person, skriva saker jag tycker är roligt att göra, berätta vad som får mig att koppla av. Helt enkelt hur jag vill att mitt vardagsliv ska se ut.

Jag är en person som vill göra saker, jag vill att det ska hända saker omkring mig! Sitta och titta på film och läsa böcker är inte avkoppling för mig. Tvärtom, läsa böcker gör jag bara om jag måste! Film tittar jag gärna på om jag själv får välja en film som jag vet jag gillar och om jag själv känner för att titta på film. Men oftast känner jag inte för att se film. Vad är då avkopplong för mig om det inte är böcker och film... Avkoppling för mig är att tänka och fundera. En gammal vän till mig sa alltid "Sofie, du tänker för mycket". Och det är kanske sant. Jag gillar att vara ensam, inte ha något planerat och bara fundera på allt mellan himmel och jord. Det här är anledningen till att jag väljer bort film, böcker, ljudböcker och anledningen till att Boas kan prata med mig och jag inte har en anining om vad han har sagt. Jag funderar nämligen på så mycket annat att jag inte kan ta in annan information. Jag är lite av en ensamvarg och trivs att vara ensammen.

Däremot gillar jag inte att bara sitta still när jag är ensam. Jag vill göra saker! Jag gillar att stå ensam i köket och diska, för kan jag filosofera och tänka, utan att någon stör. Jag gillar att städa i lugn och ro. Jag tycker det är skönt att vara ensam hemma en hel dag, ta det lugnt, städa diska, städa garderober, baka och bara plocka i hemmet. Det får verkligen mig att koppla av. Jag har länge sagt att jag tycker det är roligt att städa och diska, men här måste jag erkänna att sysselsättning i sig är kanske inte så roligt, utan det är mer avkopplande än roligt. Nu tror ni säkert att jag känner samma sak för tvättning. Men det gör jag absolut inte! Jag har alltid hatat att tvätta och det är verkligen ett ont måste i min värld och något som jag alltid blir stressad över.... Däremot baka tycker jag är roligt. Jag bakar gärna, ofta och mycket för att det är roligt och avslappnade.

Jag har även en helt annan sida. En sida som är den totala motsatsen. Jag är många gånger fruktansvärt rastlös och vill hitta på saker. När jag har diskat och städat överallt kan jag inte sätta mig ner och ta det lugnt. Då vill jag hitta på saker! På helgerna vill jag helst vara helt upptagen så jag slipper vara hemma. Sitta hemma på helgerna är typ det värsta jag vet och jag blir himla stressad av det! Det här är ett stort problem för mig, då jag inte har några sysselsättningar utanför mitt hem egentligen. Visst brukar vi hitta på saker på helgerna ibland, allt från middagar, fester och andra tillställningar. Men de helger vi inte har nått planerat då har jag panik! Värre är det om jag vet att något är planerat och jag missar det! Till exempel för 2 veckor sedan när jag hade magsjuka och hela Boas familj träffades på födelsedagslunch... jag blir så himla stressad när jag missar sånt. Eller när jag vet att hela min familj i Fränsta ska hitta på något och inte jag kan vara med... sånt är skiitjobbigt! Med andra ord, jag vill Alltid vara med där det händer! Det medför ett annat problem. Jag har väldigt svårt att boka in saker i förväg... jag är så himla orolig att det ska bli en dubbelbokning. Till exempel så har jag ju bokat in en Stockholmsresa i maj (vilket jag ser fram emot galet mycket), men trots det är jag himla orolig att jag kommer missa någon trevlig fest eller annan tillställning här i Skellefteå då. Som sagt, jag hatar när inte jag får/kan vara med. Jag känner mig galet mycket utanför då.... och det värsta jag vet är att känna mig utanför.

Med andra ord. På vardagarna tycker jag om att vara ensam, ta det lugnt genom att diska, städa, baka och plocka och på helgerna vill jag göra saker, vad som helst, bara jag slipper vara hemma.

Tror ni att mitt liv ser ut så här? Jag kan säga att för prick 1 år sedan såg mitt liv ut så här och jag mådde toppenbra! Idag ser mitt liv ut på ett helt annat sätt.....

De senaste 6 månaderna har jag känt mig... hmm... deprimerad är fel ord.... men jag har känt mig låg, ledsen och energilös. Jag har funderat mycket på vad det beror på. Jag har hela tiden trott att det beror på att jag känner mig så otroligt ensam, iallafall i vinter har jag känt mig  ensam och utanför (och jag har aldrig, i hela mitt liv, känt mig ensam förrut). Samtidigt som jag har känt mig ensam och utanför  så har jag heller inte velat umgås med någon. Jag har mest velat sitta hemma och tycka synd om mig själv (och hoppats att alla andra oxå tycker synd om mig, men ingen tycker synd om mig för jag har inte berättat för någon hur jag egentligen mår). Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till Boas denna vinter att jag känner mig låg och ingen bryr sig! Boas har hela tiden sagt att om du vill att folk ska bry sig så får du inte säga att du mår bra när folk frågar, för hur ska de då veta hur du egentligen mår.  Men jag, Sofie, är ju alltid glad och är alltid bekymmerfri. Ingen skulle väl tro på mig om jag sa att jag kände mig låg och energilös... och ingen vill väl lyssna på mina problem. Men nu tror jag att jag har kommit på varför jag känner mig så låg och energilös och det är dax att lösa mina bekymmer :-) För ett år sedan mådda jag toppen och jag är absolut inte mer ensam nu än då... Däremot såg mitt liv helt annorlunda ut då. För ett år sedan var jag deltidsstudent och hade väldigt mycket tid för mig själv. Då levde jag som jag VILL leva.

Idag är jag egen företagare och jag älskar mitt jobb. Så mina problem ligger inte i det jag gör. Däremot känner jag att jag måste ta de kunder jag får, den tid som kunden önskar ger jag dem. Det betyder att de senaste 6 månader har mina arbetsdagar sett ut så här:

8.00 Vaknar och går till jobbet
10.00 tar första kunden
12.00 lång lunch, stannar på jobbet och gör absolut ingenting då det är för långt hem.
15.00 kund nr. 2 kommer
17.00  paus i 1 timme, gör absolut ingenting, Står på jobbet och väntar på dagens sista kund.
18.00 3.e och sista kunden kommer
19.30 arbetsdagen slut. Tar en promenad hem i -25 grader och snö.
20.00 hemma
20-23.00 sitter med datorn och utformar presentkort, reklamblad och bilder till företaget samt bokföring.

Så här ser nästan alla mina arbetsdagar ut. Effektiv arbetstid är ca. 6 timmar och jag står bara och väntar i ca 3 timmar, men jag är borta från hemmet i ca 12 timmar. När jag kommer hem klockan 20.00 på kvällen har jag ingen energi över alls. Disk och städning känns som hemska måsten, som jag ändå inte orkar ta tag i. Det slutar med att jag lämnar allt vad diskning och städning innebär och hoppas att Boas orkar ta tag i det nästa dag, när jag återigen är borta 12 timmar... De senaste 6 månaderna är det min älskade Boas som har diskat, städat och tvättat... jag har ingen energi eller tid till det... och det har dessutom gett mig fruktansvärt dåligt samvete.

Jag inser att jag de senaste 6 månaderna inte har hunnit göra sånt jag gillar att göra. Idag var vi på födelsedagsfika hos Julia och Samuel och Julia hade bakat massa gott fika... och då slog det mig, att jag, som mer än gärna bakar, inte har bakat en enda gång iår... och i torsdags började jag jobba kl 14.00. Jag valde ändå att kliva upp tidigt och ställde mig och diskade... det var såååå himla skönt att bara stå i lugn och ro och diska...

Jag inser att om jag ska känna mig glad och få tillbaka energin igen så måste jag göra en förändring i mitt liv! Jag måste få tid över för mig själv. Jag måste göra saker som jag tycker är roligt och saker som får mig att koppla av.

Så från och med nu ska jag bli hårdare med mina bokningar! Jag har bestämt att jag ska ta första bokningen kl. 8 på morgonen och sista bokningen kl.15.00. För då arbetar jag 8-17 (som alla andra). Om någon kund vill ha en kvällstid så får de faktiskt boka in en tid på tisdagkvällar (då jag alltid jobbar 13-21). Om det är fullbokat på närmsta tisdag, får de väl boka in en kvällstid någon annan tisdag...

Jag tror att jag skulle få mycket mycket mer energi över om jag kom hem tidigare på vardagarna!

Min rastlöshet på helgerna kan oxå fixas verkar det som.... Det finns tydligen några i min omgivning som behöver "hjälp i hemmet" på helgerna. Då menar jag allt från snöskottning, städning, vedkapning.... Det är precis sånt jag vill göra när jag är rastlös på helgerna!  Snälla, kan inte alla ni som har "helgarbete" som jag klarar av höra av er till mig. Jag hjälper gärna till på helgerna! :-)

Jag tror att genom denna förändring och att våren äntligen är på väg så kommer jag bli mig själv igen, den glada Sofie som vill göra saker jag tycker är roligt! :-)

    Taggar:


Solen skiner= städning!
Publicerad:

Nyss visade sig solen på riktigt! Inte ett moln i vägen... Himla skönt när solen lyser in genom fönstret, förutom en sak. ALLT damm syns ju! När solen varit framme i en minut, så hämtade jag dammtrasan och började damma. Visst känner ni igen er? Så fort solen lyser upp allt damm så måste man genast börja städa och damma! Jag ska gå till jobbet om 45 minuter och borde egentligen fixa mig själv... men hur kan man koncentrera sig på sig själv när man endast ser dammet som flyger omkring en... Så det får bli så att jag gör ett städryck nu innan det är dax gå och jobbba. Ska skynda mig att städa medan solen fortfarande lyser!

    Taggar:


Turkosa naglar...
Publicerad:

En av dagens kunder ville ha turkosa naglar. Så här blev de...


Tror det hade varit läckert om man satt en blomma på alla naglar, men så blev det inte...

Det var ett tag sedan jag fick göra naglar med färg, så det var verkligen på tiden!

    Taggar:


Say no more...
Publicerad:

Wow! Längtar verkligen till glassäsongen börjar! Har ni koll på vad GB släpper för nya glassar i vår...? Jag gick in på deras hemsida och såg att det kommer en "Ben&Jerry's" som heter "Peanut Butter Cookie Dough" Jag är helt säker på att jag kommer älska den glassen! Kommer helt klart spana efter den i frysdiskarna fr.o.m idag!
    Taggar:


Tjejer, nu är den äntligen här!
Publicerad:

Ja, nu är den här tjejer! Fundera nu, vad har du saknat i livet? Ska hjälpa dig komma på vad du har saknat i livet... Det handlar om om smink.... närmare bestämt mascara... Det du har saknat hela livet är förståss den batteridrivna mascaran! Nu har äntligen den batteridrivna mascaran kommit! Den har tre hastigheter så du själv kan välja den hastighet som passar dig! Kan det bli bättre än så här...?! Läs mer om "VibraLash Mascara" på IsaDoras hemsidan.

Står just nu och fundera vad som ska komma här näst... Vad tror ni om den batteridrivna rougeborsten som rör sig i cirklar...?

Ja, får väl först se om "VibraLasch" blir en storsäljare... förmodligen blir den det då Maybellines vibrerande mascara verkar sälja bra... och om jag minns rätt så har den inte ens tre hastigheter... och den vibrerar "bara" 6000ggr/ minut. IsaDoras vibrerar hela 14 000 ggr per minut! Kan det bli bättre än så här?!
    Taggar:


Nää, nu orkar jag inte mer!
Publicerad:

Jag försöker att aldrig klaga på vädret. Jag har själv, helt frivilligt, valt att bosätta mig i Norrland. Bor man i Norrland så måste man tåla snökaos, -30 grader och halka på vintern och på sommaren måste man vara beredd på att det kan vara +5 grader på midsommarafton och ösregn hela sommaren. Det hör lixom Norrland till... Jag är himla less på alla Norrlänningar som klagar på Vädret. Herregu´de flesta har själv valt att bosätta sig här! Vill man inte ha metervis med snö och kyla på vintern och 35 grader varmt hela sommaren, då borde man inte bo här! Av denna anledning har jag valt att inte klaga på vädret... Men nu orkar jag inte mer! Nu MÅSTE jag få klaga! Nu har vi haft metervis med snö i snart tre månader och tempraturen har legat på -25 grader lika länge. Jag har promenerat fram och tillbaka till jobbet nästan hela vintern, i -30 grader, i snöstorm, ja ialla väder. Jag har klätt på mig kläder så jag har sett ut som en michelingubbe. Nu är jag less på det här! Himla less oxå. Snälla ge mig sol, värme och vår snart!
Från och med idag tänker inte jag gå ut genom dörren om jag inte absolut måste! Det blir ingen promenad eller träning eller nått sånt innan det blir plusgrader i Skellefteå och snön börjar smälta!

Jag pallar inte denna vinter längre! Någon som vill skänka mig en utlandsresa kanske...?
    Taggar:


Mina nya naglar...
Publicerad:

ser ut så här...


syns inte så tydligt, men det är svarta tippar med guldglitter på!

Nästa gång blir det påsknaglar! :-)
    Taggar: