90210...
Publicerad:

När jag var typ 11-12 år så var min favoritserie på TV "Beverly Hills" Jag missade inte ett avsnitt! Förra året kom det ju en nyinspelning av "Beverly Hills", men nu heter den "90210". För ett par dagar sedan började jag kolla på "90210" och nu är jag helt fast! Många av de gamla skådespelarna är med i den nya serien och de som spelade "småsyskon" till huvudrollsinnehavarna då, är nu de som har huvudrolllen i "90210". Riktigt bra är den nya serien... men det får man kanske inte erkänna när man är 27 år.... 

Ska passa på att kolla på ett avsnitt nu igen, innan Boas kommer hem....

    Taggar:


Oj, vilken trevlig kväll det blev!
Publicerad:

Surströmming, Geni, Singstar och bastu.... Det var innehållet i min lördagkväll. Vid 16 tiden åkte Bas o jag ut till stugan, där vi bara tog det lugnt tills klockan 18 då även Julia o Samuel kom ut

Vi började kvällen med att spela en runda Geni. Efter att Boas o Julia fick dela på 1.a platsen så var det äntligen dax för surströmmingsmiddag.





Mycket mycket gott! Jag åt hela 5½ strömmingar! Måste dock berätta för alla er Skelleftebor att jag inte har för vana att äta surströmming på tunnbröd, som klämma. Nej, surströmming äter jag på tallrik, precis som vilken maträtt som helst, alltså som fisk och potatis. Jag har dock börjat vänja mig vid Skelleftebornas sätt att äta, men om man äter surströmming i en klämma så måste man ha minst två strömmingar per klämma för att man ska få fram smaken. Detta leder till att jag äter fler strömmingar när jag gör klämmor!

Efter den goda middagen blev det mer Genispelande, Julias goda chokladmousse och Singstar!





Vid 24-tiden gick vi genom den mörka skogen ned till sjön och tände brasan i bastun. Detta var det bästsa på hela kvällen! Tyvärr hade jag inte kameran ned till sjön. Men föreställ er kolsvart mörker, vid en sjö samt tända värmeljus och ljuslyktor överallt! Det var helt fantastiskt! När vi satt på bastubron såg man inte skymten av de som stod ute på bryggan, för att det var så mörkt! Vi badade och bastade i kolsvart mörker i ca 1½ timma. Hur härligt som helst! Nästa gång vi badar någon höstnatt så ska jag ta med kameran!!

Vid 1.30 på natten spelade vi lite mer Geni. Vid 2.40 gick vi och lade oss i våra mysiga stugor och sov såå skönt hela natten!

Måste dock berätta att tidigare på kvällen hade vi tänt all utebelysning, lamporna i våra stugor och lampan på dasset. Men när jag skulle följa med Julia ut till dasset så var ALLA lysen släkta! Jag kanske är en av världens mest mörkräddaste människor! Jag hatar mörker! Men trots det följde jag med Julia ut på dass i absolut mörker. Och inte kändes det tryggare när vi visste att vi tänt all belysning tidigare på kvällen och ingen av oss hade släkt dem.... Julia o jag började genast fundera på vem av oss två mördaren i mörkret skulle döda först... Det visade sig senare att en propp hade gått....

En himla trevlig kväll på alla sätt o vis!

Idag har Boas o jag bara hängt framför Tv.n, kollat på Finnkampen. Nu är Boas ute o roar sig med några kompisar. Själv så har jag gått genom bokföringen och blev överlycklig när jag kom fram till att den bokförda momsen stämmer med alla kvitton, så nu kan jag betala in momsen utan att oroa mig för att det ska bli fel! Känns skönt att allt stämmer med bokföringen än så länge!

Såg precis reklamen för "ensam mamma söker..." och tappade hakan då jag såg en person i bild som jag vet vem det är... Om jag såg rätt så är en polis vid namn Christian med i "Ensam mamma söker..." Han måste ju vara en av singelkillarna isåfall. Måste nog kolla upp om det är han. Om det är han så måste jag nog börja kolla på Ensam mamma....

Nu ska jag ta och betala några Traderavinster. Jag har bland annat köpt dekorationer till naglarna med olika julmotiv!

    Taggar:


Surströmming till middag ikväll!
Publicerad:

Japp, det blir surströmming i stugan ikväll! Längtar! Det är sååå himla gott. Så Boas o jag kommer nog sova där tills imorgon. Kanske blir bastu och ett nattadopp oxå! Ser fram emot kvällen!
    Taggar:


Lördag!
Publicerad:

Har inte bloggat så mycket denna vecka, tyvärr. Men det har inte hänt så mycket heller. Jag har jobbat hela dagarna både torsdag o fredag. En av mina kunder var HELNÖJD med sina naglar, som jag gjorde på henne för 6 veckor sedan. Det var det enda hon pratade om typ. Roligt!

Igårkväll så var Boas o jag en kort sväng till Matfesten här i Skellefteå. God mat, men egentligen inte särskilt mycket att se... Efter 1 timme så åkte vi till Julia o Samuel och såg på "Änglar o Demoner". Hade ju höga förväntningar på den, men hmm... Ett tips: Gillade ni boken, se absolut inte filmen! Filmen var faktiskt dålig!

Idag var det tänkt att Boas o jag skulle åka till Boas mamma och klippa får och plocka bär. Men tyvärr så kan vi inte göra det p.gr.a. regnigt väder... Så nu har Boas o jag inga planer för denna lördag... Ikväll blir det eventuellt surströmmingsmiddag i stugan, men det är inte helt säkert....

Igår gick jag genom stan och jag kunde inte hålla mig från att shoppa lite. Jag fick ju pengar av mor, far o mormor när jag fyllde år. Så igår handlade jag två toppar på Indiska för en del av pengarna. Roligt att äntligen få handla lite nya kläder! För resten av pengarna har jag bestämt att jag ska gå på ansiktbehandling. Men jag ska vänta med det tllls det är klart vad Boas får för inkomst i höst. Just nu lever vi ju bara på mitt starta eget bidrag, då Boas är helt arbetslös, så det kan ju vara smart att spara resten av pengarna tills Boas får en inkomst...

Nu: hoppa in i duschen!

    Taggar:


En stund med ingenting!
Publicerad:

Nu har jag precis kommit hem från tentan. Just dessa stunder är sååå himla sköna! Man känner ingen stress, ingen press och för mig känns det som om jag inte har nått planerat den närmaste framtiden. Jag kan alltså sitta ner nu och göra absolut ingenting! Himla skönt!

Tentan då? Hur gick den? Med tanke på hur sjuk och energilös jag har varit sedan i lördags, är jag förvånad över att jag valde gå och skriva tentan överhuvudtaget! Jag har verkligen inte haft energi att plugga många timmar och inte haft energi att ta in det jag har läst. Men jag gick till tentan och tror det eller ej, det kändes helt okej... Jag satt där i 4 timmar och svarade på ALLA frågor!  Jag fick ut helt okej svar på de flesta frågor oxå. Så om min lärare Dick är riktigt snäll, så kanske jag lyckas skrapa ihop 42p av 70p... Det känns inte helt omöjligt, men samtidigt vågar jag inte hoppas för mycket. Med tanke på hur lite jag har pluggat så ska man inte lyckas klara en ekonomitenta!

Nu kan jag börja satsa 100% på Naglar! Idag ska jag bokföra och räkna ut momsen och betala räkningar. Jag ska även fotograferas så Ulrika kan lägga ut bild på mig på hemsidan. Känns skönt att bara behöva tänka på jobbet nu!

Ikväll ska vi tvätta, vi skulle även behöva städa här.... Det är nämligen så att SkeBo håller på att måla om alla hus, även balkongerna. Detta betyder att vi har tagit in ALLT som vi hade på balkongen. Varenda ljuslykta, blomma och stol... Så vardagsrummet ser ut som ett blomsterparadis... Men det ger även känslan att det är himla stökigt här! Vi har balkongsaker utspridda överallt! jag får väl ta tag i städningen till helgen istället. Förresten så bor vi inte i ett rosa hus längre, utan i ett typ gräddvitt/gult hus (tror jag, om jag minns rätt)

Siri verkar må toppenbra! Hon ligger mest och sover och myser. Rumsren har hon varit enda sedan vi fick hem henne igen! Skönt att det inte blev några problem med Siri, nu när hon är innekatt igen!

Nu: äta lunch och bokföra!
    Taggar:


Försäkringskassan chockar mig!
Publicerad:

För tre veckor sedan skicka jag in anmälan om "starta eget bidrag" till försäkringskassan. Sedan dess har jag väntat på att få tillbaka samma pappaer med noteringen "måste kompletteras". Det är nämligen så jag är van att att det fungerar med tillexempel a-kassan och jag antar därför att försäkringskassan fungerar på samma sätt. Än så länge har jag inte fått tillbaka nå papper, men jag förväntade mig inte att få nå pengar än på några veckor. Jag har aldrig haft nått att göra med försäkringskassan förrut, men jag har ju läst en hel del om den sk. "förseningskassan". Men andra ord.... Jag trodde jag skulle få vänta lääänge på mitt "Starta Eget bidrag"

Idag gick jag in på mitt bankkonto och fick en smärre chock när jag såg att jag är rik igen!!! Idag har försäkringskassan betalat ut mitt starta eget bidrag! Redan! Och helt utan krångel! Jag skickade bara in papperna och tre veckor senare har jag mina pengar på kontot!  Tänk, vad lätt det kan gå ibland!

Så, nu när jag har både bidrag och lön :-) så passade jag på att boka in ett inskrivningsmöte med Cambridgemetoden och det kostar 620 spänn. Så på tisdag ska jag på inskrivning, och på onsdag kör jag igång med en 5 veckors lång bantningskur, som går ut på att jag ska dricka pulver 3 ggr/dag i 5 veckor. Jag räknar med att ha gått ner ca. 15 kg om 5 veckor :-)

Nu: äta tårta och tentaplugga!
    Taggar:


Födelsedagskalas, tentaplugg och sjukling!
Publicerad:

I lördags började jag känna mig lite hängig. Inte sjuk direkt, men helt energilös! Jag som hade planerat att sitta o tentaplugga inför omtentan som jag har nu på onsdag, fick tyvärr inte särskilt mycket gjort på grund av huvudvärk och energilöshet!

Igår, söndag började jag känna mig lite sämre,  fortfarande inte sjuk, men helt energilös och lite snuvig. Trots det så hade jag födelsedagsfika här och det gick bra, men efter fikat, när det var dax för middag (som intogs på Max) blev jag riktigt hängig. Huvudvärk, förkylning, frossa...o.s.v. Inte roligt alls! Imorse när jag vaknade kände jag att jag helst av allt skulle vilja ligga i sängn hela dagen! Jag har ont i halsen, snytit upp ca. 30 st pappersnäsdukar och nyser ca två gånger i minuten + att jag är helt energilös! Hur lätt tror ni det har varit att tentaplugga när man är så sjuk att man knappt orkar sitta uppe...?? Inte lätt! Jag har lyckats lösa 4 uppgifter från en gammal tenta, mellan varje tentafråga passar jag på att lägga mig ner i soffan och frossa i fikat som blev över från igår.... Hur ska det egentligen gå med tentan när jag inte har energi nog att ta in det jag läser??? Suck! Jag hoppas jag känner mig bättre imorgon igen!

Det är inte ofta jag är sjuk, men just nu känner jag mig sjuk. Tur att jag är ledig o inte har kunder inbokade, för skulle jag ha haft det vet jag inte hur det skulle ha gått....

Igår var det dax för födelsedagsfika hos oss. För er som inte vet det så ÄLSKAR jag att bjuda på födelsedagsfika! Egentligen älskar jag att bjuda på fika överhuvudtaget, men på födelsedagar så har man ju en riktig orsak till att bjuda på storfika! Jag brukar föreslå för Boas att vi ska bjuda folk på "sommarfika" eller "julfika", bara för att jag tycker det är så roligt att bjuda hem folk på fika, men det blir inte av så ofta. Jag skulle kunna bjuda på fika en gång i veckan om jag fick bestämma. Jag vet egentligen inte anledningen till varför jag tycker det är så roligt att bjuda på fika. Det kan vara för att jag ÄLSKAR fikabröd och kakor samt för att jag tycker det är himla roligt att baka. Inför gårdagens kalas så fick jag önska vilka kakor och tårtor jag ville ha, medans det var Boas som bakade ALLA kakor och tårtor! Vilken fantastisk sambo jag har som ställer upp och bakar det jag vill ha! Så här såg fikabordet ut:


Rulltårta, chokladmuffins, chokladkakor, chokladbollar, rabarberpaj, blåbärskaka och en galet god tårta!

En mycket trevlig dag blev det och många roliga presenter fick jag. Jag har totalt fått 5 snygga sjalar, pengar, örhängen, morgonrock, bakninggrejer, filmen Twilight (måste ju se den igen snart, den är ju sååå bra)... och nått mer som jag tror jag glömt bort...

Tyvärr tog inte allt slut igår, så jag (å även Boas) har fikat hela dagen idag oxå! Nu dröjer det ända till nästa sommar innan Boas o jag får bjuda på födelsedagsfika igen :-( Som tur är blir det jul därimellan, så jag hoppas jag får tid över att bjuda på julfika i december:


Julgodis o julkakor som Boas o jag bakade julen 2008!

Ett kakmonster är vad jag är! Jag är till och med så konstig att jag hellre köper med mig kakor vid långa bilresor istället för resegodis. Och det är även så att jag hellre äter småkakor, före mjuka kakor! Mmmm...brysselkex! :-)

Nog om kakor nu. Igår fick vi hem Siri och hon är sååå mysig. Dessa kort tog jag direkt efter att vi släppt ut henne i lägenheten:





Det verkar helt seriöst som om hon har saknat oss jättemycket! För hon håller sig nära oss hela tiden. Inatt fick hon sova i vårt sovrum. Hon sov väldigt väldigt oroligt, men höll sig hela tiden så nära att hon rörde Boas eller mig, helst i närheten av våra ansikten.

Siri var himla smutsig efter 2 månader i skogen, så idag duschade o tvättade vi henne:


Efter duschen frös hon så mycket så vi rullade in henne i en filt och hon somnade där!

Nu ska jag tentaplugga lite mer!

    Taggar:


Grattis på 35-årsdagen, mamma o pappa!!!
Publicerad:

Idag, den 24 augusti 2009, är det hela 35 år sedan min mamma och pappa gifte sig. De firar alltså "Korallbröllop" idag. Stort Grattis till Er mamma o pappa! Om 5 år får vi fira er bröllopsdag med en stor fest istället!

Så här snygga var mamma o pappa den 24 augusti 1974











Då och nu:

En riktigt gammal bild på pappa o mamma!


En lite nyare bild på far o mor. Bild tagen julen 2007.

Hoppas Ni får en bra dag och ett fortsatt bra liv tillsammans! Ni är Bäst!

Gå även in på Sundsvalls Tidning och kolla!
    Taggar:


Siri har kommit hem!!!
Publicerad:

Nu äntligen har vi fått hem Siri. För prick två månader sedan sprang hon bort i sommarstugan. Vi har sett henne där vid ett par tillfällen och hon har ätit mat ur matskålen varje natt så vi visste att hon hela tiden har hållt sig nära stugan. För ett par veckor sedan ställde vi sit en hemmabygd kattfälla. Hon har dock inte fastnat i den.

Igår kväll for Boas o jag till stugan, satt oss i bilen och väntade på att Siri skulle dyka upp, så skulle vi rycka i ett snöre då hon gick in i kattfällan för att äta mat, så luckan skulle falla igen. Vi satt i bilen i tre timmar, mellan 21-24, men såg inte skymten av Siri. Förmodligen för att det var himla livat kring stugan, folk som sprang på dass och grannhundar som gick omkring.

Ikväll visste vi att ingen skulle vara i stugan, ingen granne heller. Så vid 23.00 åkte Boas och jag dit. Det var heltyst och kolsvart! Vi tömde upp matskålen och skakade den i ett par minuter för att locka dit henne. Vi satte oss i bilen och väntade. Efter 10 minuter dök Siri upp! Men jag viskade "NU" till Boas och Siri hörde mig, vilket ledde till att hon såg oss i bilen. I ca. 3 minuter satt Siri utanför buren och stirrade på oss i bilen. Jag fick hjärtklappning, då det kändes som nu eller aldrig... Boas o jag satt blixtstilla! Till slut smög Siri in i fällan för att äta och då rykte Boas i snöret och Siri fångades i fällan! Så nu har vi ÄNTLIGEN fått hem Siri igen!

Just när hon smög in i fällan så såg det ut som om hon hade en stor kulmage. Både Boas o jag sa samtidigt "Hon har ungar i magen" Hon såg verkligen ut att ha världens största kulmage. Men nu när hon har kommit hem och vi släppte ut henne i lägenheten så ser man klart och tydligt att hon inte är på smällen.  Hon är så liten och smal!

Hon var jättestressad när vi släppte ut henne i lägenheten och hon hetsåt kattmat! Hon måste vara sååå hungrig! Men nu när vi satt oss i soffan så kom hon och var jättesocial mot Boas och mig. Hon gick och la sig i Boas knä och snurrade runt där, sedan kom hon till mig och myste. Hon verkaqr faktiskt var sig själv och jättesocial, men himla uppstressad, men det kan man ju förstå efter att ha bott i skogen i två månader. Men skönt att hon är hemma välbehållen nu och att det bara tog 10 minuter att fånga in henne!

    Taggar:


Välkommen på Födelsedagsfika!
Publicerad:

Imorgon, söndag, är alla som kan och vill välkommen till mig på födelsedagsfika! Fikat kommer serveras klockan 14.00! Boas är just nu i köket och bakar kakor och tårtor av alla dess slag!
    Taggar:


Grattis Linda!
Publicerad:

Stort Grattis till min bästa vän, Linda som fyller 28 år idag! Du är så gammal, Linda....!!! :-)


Grattis Linda
    Taggar:


Now I'm back!
Publicerad:


Varning: Detta inlägg är himla långt och innehåller himla mycket text. Anledningen till att jag skriver så mycket om Londonresan är för att JAG ska komma ihåg allt från denna fantastiska resa. Jag skriver alltså inte för att att Ni läsare ska veta allt vad som hände, utan enbart för min egen skull. Men läs gärna så mycket ni orkar, annars kan ni snabbtitta på bilderna...

Jag har haft en helt fantastisk resa! Kanske den bästa utlandsresan någonsin! London är en helt fantastisk stad och det finns såååå himla mycket att se och göra där! Jag har knäppt 323 bilder i London. Jag skulle vilja lägga ut alla här, men det tar för lång tid, så jag lägger bara ut några av dem. Här kan ni följa min Londonresa i ord och i bild:

Torsdag:

Åker bil från Skellefteå till Umeå. På grund av min flygrädsla bryter jag ihop på flygplatsen och känner mig rejält utstirrad av en massa umebor. Flygresan till Arlanda går dock bra och vi landar tryggt på torsdagkväll.


Boas i bilen på väg till Umeå flygplats.


Mina bröllopsnaglar som jag dekorerade strax innan vi drog iväg på torsdag eftermiddag


Jag är helnöjd med mina guldnaglar!

Väl framme på Arlanda käkade vi middag på McDonalds och sov en natt på Rest & Fly.

Fredag

Vaknar 5.30. Planet mot Heathrow, London lyfter 1 tiimme sent, vid 8.30. Slipper drabbas av panikångest inför denna flygresa :-)

Landar vid 10:15 i London (lokal tid). Tar T-bana till Victoria Station, där vårt hotell Hannover ligger.


Boas på t-banan.


Totalt 99 trappsteg var vi tvungna att gå upp för, för att komma till våra rum. I London vet man tydligen inte vad en hiss är...

Vid 13.00 möter Boas o jag upp min vän Lucy som kommer från Oxford. Lucy o jag hade inte träffats sedan jag var i England sist, 2001, alltså 8 år sedan. Men hon var sig lik! Hon sa dock att jag hade förändrats, dock till det bättre :-) Lucy, Boas o jag besökte London Aqarium. Här kommer bilder från våran första dag i London:


London Eye och London Aquariet


Big Ben


Boas o jag utanför London akvariet

Här följer en massa bilder på fiskar från London akvariet:






Efter ett par timmar på akvariet så gick vi och satt oss på en bar i London

Lucy och jag!

Det var himla roligt att få träffa henne igen. Vid 17-tiden åkte hon dock hem till Oxford igen och jag och Boas åkte hem till Mahmood (brudgummen), där resten av Boas famil var.





Vi blev uppassade hela kvällen, men god (och kryddstark) mat. Vi fick även uppleva lite av deras kultur. Vid 20-tiden blev vi separerade, damerna skulle samlas i ett rum och männen i ett annat rum. Vi fick inte lämna rummen och "smygtitta" på vad de andra gjorde. Senare på kvällen så berättade dock Boas att de hade gjort absolut ingenting alls! Typ bara suttit, och vissa hade ätit lite... Precis samma sak som vi tjejer hade gjort alltså.... Vid 01.00 tiden åkte vi dock tillbaka till vårt hotell!

Lördag (bröllop)

Vaknar vid 8.30. Tar en Taxi tillsammans med Sven, Ulrika och Thea till Notting Hill. I Notting Hill var det galet mycket folk! Vi gick och tittade i några butiker och på den stora marknaden, men på grund av allt folk så letade vi inte igen den "blåa dörren". Bilder från Notting Hill:



Bilder tagna från Bussen på väg hem från Notting Hill:



Vid 15.00 var vi tillbaka på hotellet, och då var det dax för oss att börja fixa oss inför bröllopet som skulle börja klockan 17.00. Här kommer bilder på våra bröllopsoutfits:


Jag har en afrikansk klänning, från Nigeria, som jag lånat av min syster.


Thea är redo för bröllop

Jag och Boas på hotellet där bröllopet ägde rum


Hela gänget på väg hem från en minnesrik kväll


Närbild på mig, precis innan bröllopet.


Jag har inga bilder från själva bröllopet, då det var total foto förbud! Men jag ska försöka beskriva bröllopet som var ett väldigt annorlunda bröllop!!!

När vi kom in i hotellet och tittade in i salen, där middagen skulle vara så var min första tanke "Amerikanskt bröllop". Det var 40st uppdukade runda bord, med 10 sittplatser runt varje, alltså ca. 400 sittplatser. Dukningen var nästan perfekt (om man bortser från plastglasen). Vita dukar och höga silverljusstakar på alla bord. Längst fram i salen fanns ett typ ett alltare, eller en liten scen, som var helt inbäddad i vita tyger, både golv och vägg, Blommor som stod på lysande silverpedistaler och blommor som klättrade lite överallt. På scenen stod även en guldsoffa, med plats för två personer. Bredvid scenen stod det ett femmanna band och repade och sjöng. Mitt i allt det här sprang det runt tre personer och drog sladdar  mellan videokameror, lampor och spotlights. En videokamera satt fast på en sån här lång arm, så man kan snurra runt kamerna i vilken vinkel som helst och hur högt i taket som helst. Ljuset riggades och justerades så det skulle bli perfekt för alla videokameror och kameror. Om Ni föreställer er ett stort amerikanskt bröllop så förstår ni hur denna festsal såg ut! Festfixarna sprang runt och fixade det allra sista!

Vi var på plats klockan 17.00 som sagt, men det var ingen annan... Vi väntade o väntade o väntade. Vi gick in i festsalen och blev placerad vid det bästa bordet, näramst scenen, dansgolvet och vid bandet som skulle spela. Vid klockan 19.30, när vi hade väntat på hotellet i tre timmar började det komma lite folk. Kvinnorna var klädda i fantastiska kläder! Klänningar och slöjor (det var ett muslimskt bröllop) som glittrade av stenar, glitter, paljetter...o.s.v. Jag önska jag hade någon bild på alla dessa kvinnors kläder för de var helt fantastiska!

Alla kvinnor satte sig på ena sidan av salen och männen satte sig på andra sidan av salen. Män och kvinnor satt alltså inte tillsammans vid borden (förutom vi blekisar från Sverige). Vid klockan 20.00 kom en man fram till vårt bord och sa att vi fick börja gå och hämta maten. Så vi fick gå och hämta mat innan alla andra 380 gäster! Maten var spännande men god! Mycket plock mat, typ filodegsknyten, småpizzor och goda såser, men även nått benit kött och ris.

Efter middagen hade vi fortfarande inte sett skymten av brudparet! När alla gäster ätit klart, började bandet spela afrikansk musik och alla kvinnor gick upp på dansgolvet och dansade till två-takts låtarna. När alla 100-tals kvinnor hade dansat i ca. 15 minuter så gick alla män fram och dansade samma typ av dans i ca. 15 minuter. Män o kvinnor dansade inte samtidigt! 

Vid 22.00 började någon typ av cemoni eller välsignelse för Mahmood. Han kom gående in i festlokalen tillsammans med en himla många män, med knasiga huvudbonader och typ svärd i midjan. Jag tror de bad för honom, för de pratade på ett knasigt språk, somn lät som en typ av bön. Efter bönen försvann mahmood igen... Vid 22.30 var det dock äntligen dax för brudparet att komma in till deras fest. Bruden hade en fantastsik vit klänning med massa pärlor och stenar och ett släpp som var flera meter långt! de gick gången in samtidigt som tre gubbar med trummor började hoppa och dansa som galningar runt dem! Hel knasigt verkligen. När brudparet gått gången fram fick de gå på på scenen och sätta sig i guldoffan. Där satt de under tiden gästerna fortsatte dansa på dasngolvet. Vid 23.30 var det dax för tårta. Tårtan var typ 5 våningar hög och jättevacker! Helt i vitt! Återigen, tänk er en tårta på ett amerikanskt bröllop!

Brudparet tog en bit av tårtan, matade varann med en sked och sedan, bytte de ringar med varandra! Efter det gick de och satte sig i guldsoffan igen. När tårtan serverades började servitören att dela ut tårtbitar till "kvinnosidan" först. Mahmoods bror gick genast fram till servitören och pekade mot vårt bord! Det visade sig att vi var de personer som skulle få tårta först. Vi blev så uppassade hela kvällen. Tårtan var fantastisk god oxå! Månika valde att hålla ett tal oxå inför ca. 500-600 personer ( efter middagen var avslutad kom det in fler personer). Ett fantastiskt tal, där hon bland annat tackade Mahmoods familj för all uppassning som vi fått under dagarna vi träffade dem i London.

Vid 01.30 lämnade vi bröllopsfesten. Trots att vi till störst del satt och väntade så blev detta ett minne för livet! Vilket annorlunda bröllop alltså!

Söndag, min födelsedag!

Vaknade vid 8.30 och fick två paket av Boas, då det var min födelsedag! Resten av dagen promenerade Månika, Peter, Boas o jag runt och kollade på allt möjligt! Vi gick förmodligen några mil denna dag och jag hade himla, himla ont i fötterna!

Paket till mig!



En vacker kyrka!

Detta är puben som Boas jobbade på för 6 år sedan!

The Albert heter alltså Puben som Boas jobbade på år 2003
 

Jag i en äkta engelsk telefonkiosk



Klockan 11.00 var Boas, jag , Månika o Peter på en söndagsgudstjänst en del av West Minster church, en häftig upplevelse! Kyrkan var så vacker och kyrkokören var himla duktig. Efter Gudstjänsten gick vi till Boas pub, the Albert och käkade lunch.



Fisch & Chips är godare i Sverige än i England enligt mig!

På Harrods har de en avdelning där de har julsaker året om! Så jag shoppade julgranspynt för flera hundra kronor! :-)


Ett trevligt café i London, där vi tog en paus efter att ha gått o gått o gått....


London Museum, var himla populärt! Galet mycket folk och sjukt varm. En vacker byggnad, men inte så mycket att se inuti om man inte tycker det är roligt att kolla in dinosarieskelett...


Boas tyckte denna bil var snygg. Vill ha, enligt han


Det här är Buckinham Palace by Night!


London, by Night och en del av London eye


Min födelsedag firades på en Italiensk restaurang! Mycket gott!


Det blev tyvärr inget tårta som jag önskade, men en himla god efterrätt fick jag iallafall!


Måndag, sista dagen...

Boas o jag hade en dag helt för oss själva. Vi började dagen med att kolla på vaktbytet utanför Buckingham Palace



Vi var inte ensam utanför Buckingham Palace som ni ser. Ploiserna sa att det var ovanligt mycket folk! Boas o jag fick nog av alla galna människor och gick till Piccadilly circus istället!


Boas och jag åt lunch på en fantastisk koreansk restaurang, otroligt god sushi serverades! Detta var den absolut bästa och godaste måltiden på hela resan!

Då jag inte fick någon riktig tårta på min födelsedag så köpte jag en bit chokladtårta på Starbucks dagen efter istället!

Boas och jag avslutade kvällen på bästa sätt! Tidigare på dagen skulle vi köpa musiklabiljetter till Michael jackson's Thrillermusikal, men den gick tyvärr inte på måndagkvällar. Istället köpte vi biljetter till Musikalen " We will Rock you", musik av Queen! Vilken upplevelse!

Efter musikalen kom Boas o jag överens om att vi inte ens ska försöka förklara för någon hur otroligt bra denna musikal var. Det finns nämligen inte ord att förklara denna musikal, det är något som måste upplevas! Men jag kan säga så här: Både Boas och jag satt och rös, hade ståpäls, i hela två timmar och 40 minuter! Till och med i ansiktet rös jag...

Som sagt musikalen " We will Rock you" måste upplevas, det finns inte ord nog att beskriva den! Både Boas o jag är överens om att detta var det bästa på hela resan och vi kommer ALDRIG glömma detta fantastiska ögonblick!

"
Smygtog ett kort från teatern
Sista kvällen:

Boas, sista kvällen i London!

Tisdag, hemresa

Vaknade klockan 6.30. Åkte till Heathrow vid 7.30. Fick ännu en panikattack (kanske den värsta någonsin) då jag anlände till flygplatsen (jag är alltså flygrädd för er som inte fattat det) och fick besked om att Boas o jag inte fick sitta bredvid varandra i planet. Efter att ha gråtit i flera timmar, skakat mer än ett asplöv, och kippat efter luft sedan jag anlände till flygplatsen, så lyckades boardingpersonalen flytta om passagerna i planet så jag fick sitta i trygghet bredvis Boas!

Boas, tack för att du orkar med mig, hjälper mig och tröstar mig när jag får dessa hemska panikattacker innan jag ska flyga! Love you!

Klockan 23.30 var vi hemma i Skellefteå igen och fick sova gott i våra egna sängar!!!

Resan har varit helt fantastisk, ett minne för livet. Jag längtar redan tillbaka till staden som har så mycket att erbjuda! Höjdpunkten var som sagt Musikalen! Ska du till London eller bor du kanske i London, så är det värt att lägga pengar på rockmusikalen " We will Rock you"

    Taggar:


London, here I come!
Publicerad:

Det här blir mitt sista inlägg innan vi drar iväg till London (tror jag). Klockan 15.30 idag bilar vi till Umeå, där flyget lyfter mot Arlanda vid 19-tiden. Vi sover på Rest & Fly inatt och klockan 6.30 imorgon flyger vi till London!! Landar vid 9.30 på Heathrow. Klockan 12 ska jag möta Lucy vid London aqvarium. Ser fram emot helgen!

På lördag blir det bröllop. Igår gjorde jag mina naglar så de ska matcha min klänning, tyvärr valde jag fel färg. Jag valde en röd nyans med borde har valt en lila nyans istället... men men. Nu är gelén på plats, så jag får acceptera att jag har röda naglar. Som tur är så är det massa guldglitter på det röda, så den röda färgen syns knappt... Ser ut som jag har julnaglar i augusti! Jag kan inte riktigt förstå varför jag inte valde en lila färg, när jag älskar lila och det passar både till turkost och rosa... ja, ja...

På söndag fyller jag år oxå. Vi har inte planerat hur vi ska fira min dag i London, men jag förväntar mig att få en tårta på säng iallafall!!! :-)

Igår hade jag en ganska stressig men trevlig dag. Hade en kund på morgonen. Sedan gick jag lite på stan, för att sedan få mina naglar fixade hos Therese. När det var klart ( eller vi hann inte klart för jag hade en tid att passa) så sprang jag ner på stan igen. Hämtade mina omklackade guldskor och shoppade guldsmycken (fejk förståss). Jag har ju enbart silversmycken och älskar silversmycken, men nu när jag har guldnaglar, guldskor och guld i klänningen så måste jag ju ha guldsmycken, så det blev lite shopping igår. Sedan handlade jag och cyklade hem och fixade lite middag. För vid 18-tiden kom Therese och Malin på besök. Middag på balkongen blev det! Mycket trevligt!

Vid 00.00 började jag packa lite inför Londonresan. När jag lagt fram alla kläder som jag ska ha med på sängen frågade Boas "Ska du bara ha med dig det där?" Han tycker alltså att jag har för lite kläder med mig! Jag har med mig två toppar, en klänning, ett par capribyxor och ett par svart finbyxor+ klänningen som jag ska ha på bröllopet. Topparna kan jag matcha med byxorna hur jag vill, så jag tycker inte jag behöver nå mer.... Boas har mer kläder med sig än vad jag har!

Idag, innan vi åker, så har jag en hel del saker att fixa!. Ska handla lite "bra att ha med sig saker" på stan och sätta på dekorationer på mina naglar. Sedan ska jag packa det sista, smink, hårsaker, smycken... Sedan måste jag hinna städa innan jag far. Det värsta som finns är att lämna en lägenhet stökig när man åker bort!

Nu är det dax för mig att ta tag i dagen! Ska börja med att äta frukost och duscha!

Önskar mig själv en trevlig resa! ;-)
    Taggar:


Vad gör du när du är ensam hemma?
Publicerad:

Tisdagkväll och jag är ensam hemma. Jag jobbade till klockan 19 och då ringde Boas och sa att han skulle träffa kompisar ikväll och visste inte när han skulle komma hem... Jag börjar då genast planera min kväll i ensamhet.

När Boas är borta planerar jag att jag ska göra allt som jag inte vill göra när han är hemma, och lite till...

Jag började att äta middag framför TV.n när jag kom hem, sedan kollade jag mailen, fb. och allt annat som ska kollas på nätet. Efter det tog jag tag i diskan i köket och passade även på att baka kladdmuffins. Galet gott!


Efter att jag hade ätit upp denna goda muffins, så tog jag tag i att betala företagets fakturor och skatt. Jag passade även på att plocka ut min första lön, från mitt företag :-) Efter att ha gjort klart allt pappersarbete och bokföring så satte jag mig här framför datorn igen... Så snart jag har bloggat klart så ska jag färga min utväxt och klippa min lugg lite så jag är snygg i håret till bröllopet på lördag! Jag ska även börja packa inför Londonresan om jag hinner det innan Boas kommer hem...

Så med andra ord, när min älskling är borta så passar jag på att göra "saker som måste göras, men inte som är så roligt", med lite inslag av go´saker att äta på. Sitta ner och slappa framför TV.n när jag är ensam hemma är inget jag brukar göra! Hur roligt är det lixom att göra tråkiga saker de kvällar Boas faktiskt är hemma... Inte roligt! Så därför passar jag på att göra sånt nu ikväll!

Idag har jag jobbat och jag hade en kund som ville göra nå roligt med naglarna. Det blev franskt med turkost glitter. Himla snyggt! Så här blev det:


Hennes naglar blev riktigt, riktigt snygga!!!

Imorgon ska Therese fixa mina naglar... Jag har sån himla beslutsångest. Jag vet inte hur jag vill ha dem. På lördag ska jag ju på bröllop och jag vill att naglarna ska matcha min klänning. Så imorgon ska jag ta med mig en sjal till klänningen jag ska ha, till salongen och försöka hitta en färg på gelén som passar klänningen. Just nu lutar det åt att jag tar en vinröd gelé med guldglitter i... Men jag kanske hinner ändra mig imorgon....

Nu: dax att färga håret!
    Taggar:


Ingen Siri i buren...
Publicerad:

Boas och jag sov i stugan inatt oxå med förhoppning om att Siri skulle fastna i fällan, men icke! Två nätter i rad som Siri inte har ätit något från sin matskål. Kan det vara så att hon känner på sig att hon kommer tillfångatas om hon äter ur matskålen...?

Idag har jag jobbat och varit hos revisorn och fått lite rådgivning, så nu känner jag att jag har koll på skatt och moms..o.s.v...

Jag ska försöka få mina naglar fixade innan bröllopet, förhoppningsvis kan Therese fixa dem åt mig på onsdag. Jag har ju inte visat mina nuvarande naglar som jag gjorde för ca. 3 veckor sedan. Så här ser mina naglar ut nu:




Just nu har jag alltså två "olika" händer, så det vill jag få fixat innan helgen.

I fredags fick jag göra roliga naglar på en kund. Hon ville ha blå gelé med cerisrosa glitter på. Så här blev hennes naglar:


Läckert va?

Jag har fullt upp hela veckan. Imorgon jobbar jag och måste göra lite ärenden. På onsdag jobbar jag, måste även få mina naglar fixade och på kvällen kommer troligtvis Malin och Therese på besök. På Torsdag måste jag packa allt inför resan till London, för på torsdag kl. 16 drar vi till Umeå, där flyget utgår från. Jag måste även försöka hinna färga håret innan torsdag.... Mycket denna vecka!

På söndag fyller jag ju år. Här kommer min önskelista igen för er som inte har läst den än:

Önskelista 2009

1. Ansiktsbehandling
2. Morgonrock i frotté
3. Filmen Twilight
4. Sjalar, färgglada gärna med lite glitter i.
5. Högtalare till min iPod
6. Heath Ledger collection  (box med tre filmer)
7. Salt/pepparkvarn i trä
8. Bakningsgrejer, ex. brödkorgar, kakfat i 3 nivåer, tårtfat med fot, roliga sockerkaksformar av alla dess slag, färgglada uppläggningbrickor o.s.v.
9. Receptböcker- mat och bakning
10. Hängande fönsterlampor i glas (genomskinliga, små och enkla)
11. Taklampa till vardagsrummet  (Rosina från ÖB kanske...)
12. Svarta krukor, mellan 16-22cm i O.
13. Smycken av alla dess slag (helst i Silver)
14. Presentkort på kläder o inredning
15. Bli bjuden på lyxrestaurang i London! :-)

:-)

Troligtvis blir det stugan inatt igen om vi orkar åka ut dit...

Nu: diska undan lite...
    Taggar:


Ser fram emot kommande vecka!
Publicerad:

Helgen har varit fantastisk! Jag har solat, solat och solat! Det har varit superväder och jag har varit duktig på att smörja in mig så jag har inte ens bränt mig! Känns himla skönt.

Igår så åkte vi förbi Månika o Peter på vägen hem från stugan. Då hade Peter byggt en kattfälla, så det blev så att vi åkte tillbaka till stugan och sov där med förhoppning om att Siri skulle fastna i fällan. Tyvärr, verkade hon inte ens ha varit i närheten av stugan inatt, för allt kattgodis som lågt runt fällan var orört. Vi har bestämt att vi ska sova i stugan varje natt tills Siri fastnar i fällan...

Här kommer några bilder från helgen:


Månen lyste så fint över stugan på fredagkväll.


På lördag tog vi båten till en ö, käkade lunch, badade och solade. Sååå härligt!


Naturbild!


Hos Månika o Peter har det kommit till fler kattungar. Totalt 7 kattungar har de nu. Såå söta!


Den här lilla sötisen vill jag ha....


Kattfällan som Peter har byggt till Siri


En augustikväll vid sjön


Månen lyser vackert över sjön en sen augustikväll.

Just nu håller jag på att tvätta. När Boas slutar jobba så ska vi åka tillbaka till stugan och hoppas vi lyckas fånga Siri inatt.

Nästa vecka blir himla spännande! Jag kommer jobba måndag-onsdag. På torsdag flyger vi till Stockholm och på fredagmorgon så lyfter planet till London! Äntligen är det dax för lite semester!!!  På lördag så ska vi på bröllop i London och på söndag är det MIN FÖDELSEDAG!!!!  Så jag har en mycker rolig vecka framför mig!!!
    Taggar:


Stugan i helgen!
Publicerad:

Det är super väder ute! Hur varmt som helst. Boas och jag åker snart till stugan och ska sova där i helgen! Jag har köpt solskyddsfaktor!!! Hoppas det blir lika fint väder som utlovat...
    Taggar:


Tack, mamma och pappa!
Publicerad:

Igår fick jag en rolig överraskning när jag kom hem från jobbet vid 21.30. I postlådan låg ett paket till mig, från mamma o pappa. Min första tanke var: "varför skicka paket redan, jag fyller ju inte år förrän nästa vecka..." Men jag fick ett paket bara för att jag har klarat nagelterapeututbildningen. Jag fick ett par fina örhängen och ett supersnyggt silverarmband! Tack för det världens bästa mamma o pappa! :-)

Idag är det sommar ute...eller det har varit sommar ute hela veckan, men jag har ju jobbat och inte märkt så mycket av det. Idag låg jag dock på bryggan i älven och solade och käkade lunch. Sååå himla skönt var det!

Om en vecka drar vi ju till London och idag fick jag mail från min kompis Lucy i Oxford att hon kommer åka till London en dag bara för att träffa mig. Ska bli himla roligt att träffa henne. Sist vi sågs var 2001 då jag var och besökte henne i Oxford.

Ska avsluta dagens inlägg med att säga GRATTIS till min vän AKO och Peter som fick en dotter i måndags! Hoppas jag får se sötisen nästa gång jag besöker Sundsvall!
    Taggar:


Working 9 to 5...
Publicerad:

Idag har jag jobbat en normal arbetsdag igen. Fick en lång lunch oxå! Skönt! Imorgon blir det en jobbigare dag. Börjar klockan 9.00 och slutar klockan 20.30.

Idag tog jag äntligen tag i att kontakta en revisor, så på måndag så ska jag på rådgivning hos en revisor. 415kr + moms per timme. Vet inte om det är dyrt för en revisor, men jag har lixom inget val kände jag. Skatten ska vara betald om 2 veckor och jag behöver lite info om det innan jag betalar in den.... Skönt att jag har tagit tag i det!

Igår fick jag panik innan jag gick och la mig! Jag ville helst bara försvinna! Jag har jobbat hela sommaren och inte haft nån semster och varit hemma exakt hela sommaren! Jag brukar alltid ha nån vecka ledigt på sommaren och åka iväg och lata mig någonstans, typ Stockholm, utlandet eller bara hemma hos mamma o pappa... men iår har jag alltså inte varit någonstans! Vilket fick mig att känna mig väldigt väldigt instängd här i Skellefteå just för tillfället. JAG BEHÖVER RESA BORT ETT TAG!!! Det är en himla himla tur att vi ska åka till London nästa vecka, för annars hade jag nog dött!

Ja, det är alltså nästa helg vi åker till London. Ska bli sååå roligt! Julia och Matilda har godkänt klänningen som jag ska ha på mig på bröllopet där, så det blir nog att jag kommer ha den! Jag har varit lite osäker om den passar på ett bröllop, men den får så lov att göra det för nu har jag bestämt mig för att ha den! Längtar sååå!

Det betyder ju även att jag fyller 27 år nästa vecka! Jag hatar att bli äldre men älskar att fylla år! Alltså jag vill inte bli äldre men jag vill gärna bli uppvaktad och bjuda nära o kära på tårtor och kakor! Eftersom jag vill att alla kommer ihåg min födelsedag så brukar jag prata och berätta för alla flera veckor innan min födelsedag att jag snart fyller år. Det betyder att från och med nu så kommer jag skriva dagligen på min blogg att jag snart fyller år så INGEN glömmer bort det! Eftersom jag är i London på min födelsedag så blir det födelsedagsfika hos oss helgen efter istället, alltså den 21 eller 22 augusti.


Mer fika än så här blir det på min födelsedag!

Nu ska jag ta och vattna mina blommor på balkongen som ser ut att behöva lite vatten!
    Taggar:


Dumma bananflugor!
Publicerad:

Bananfluga (Drosophila melanogaster) är en art i insektsordningen tvåvingar som tillhör släktet fruktflugor (Drosophila). Den är ett par millimeter lång och har fått sitt namn av att den ofta påträffas vid frukt. Ibland omtalas Drosophila-arter som "blomflugor", vilket dock är missvisande eftersom de egentliga blomflugorna tillhör familjen Syrphidae.

Bananflugan förökar sig snabbt, och eftersom den trivs i rumstemperatur och klarar sig bra på matrester och dylikt som föda ses den ofta som ett skadedjur. Den som önskar bli av med dem i bostaden eller liknande kan med fördel blanda till ett glas med en del vatten, en del diskmedel, en del vinäger och två delar honung. Flugorna dras till blandningen och drunknar i den. (källa: wikipedia).

Nu är det tydligen bananflugesäsong igen... samma sak varje år. Bananflugor som flyger över och under diskbänken. Jag är sååå himla less på dem! Igår kom de fram och attackerade vår grekiska mat, idag har jag kämpat med att dränka dem.

Förra året gjorde jag ett stort test på hur man fortast blir av med bananflugor. Jag ställde upp 4 glas med olika innehåll i varje. Ett glas med vitt vin, ett glas med saft, ett glas med vinäger och sista glaset med whiskey samt en droppe diskmedel i varje glas. Det som fungerade sämst var whiskeyn och saften, i de glaset samlades det inte många bananflugor. Det som vann var vinäger! Så vill man bli av med bananflugor så ställ fram ett glas med vinäger, efter ett par dagar ligger odjuren döda på botten av glaset! Idag har jag ställt fram ett glas på bänken och det ligger redan 12 döda flugor i det :-)

    Taggar:


Veckan som gick....för fort....
Publicerad:

Onsdag:

I onsdags hade jag en ledig dag. Började dagen med att uträtta ärenden. Vid lunch åkte Boas, jag, Julia och Hjalle och åt lunch, räkmacka i Stackrönnan.


Om en räkmacka kan ha för mycket räkor så har denna macka det!

Efter lunch åkte Boas och jag till Sjöbotten och badade och solade. På kvällen åkte vi till somarstugan och käkade middag. Vi provade även att åka vattenskidor som vi har köpt.


Boas är redo för en sväng med vattenskidorna


Boas ligger och flyter i vattnet...




Även om det inte ser ut som det här så lyckades Boas komma upp på skidorna  till slut och åka några meter iallfall....


Hjalle imponerde på Wakeboarden!

Även jag provade vattenskidor med gav upp efter ca. 4 försök... Men jag ska upp nån gång!!!


Thea åkte lite kneeboard!

På onsdagkvällen sov vi över i stugan och mitt i natten när jag kollade ut genom fönstret såg jag våran katt Siri sitta på bron och äter kattmat från sin skål! Hon har varit borta i över 1 månad nu, så det var riktigt roligt att se att hon mår bra! Vi lyckades dock inte fånga henne. Så fort Boas öppnade dörren så sprang hon iväg...tyvärr

Torsdag:
Mycket vackert väder! Solade och badade hela förmiddagen i stugan. Vid 15.00 åkte vi till Månika och Peter. Jag plockade ½ liter hallon och blev rejält myggbiten. Vi fick middag. En god sallad:



Till efterrätt serverades det nybakade blåbärsbullar med vaniljvisp.

Mycket smarrigt!

Tre söta kattungar var oxå sugna på vaniljvisp






Efter blåbärsbullarfesten så var det dax för strutfotboll. Jag kan inte komma ihåg sist jag skrattade så mycket. Det var himla underhållande att titta på. Boas o jag förlorade matchen, tyvärr utsågs det ingen vinnare då Hjalle blev skadad...


Hjalle gör sig redo för match!


Månika och Peter är redo för nedsläpp...


Ha, ha, ha... Jag tror att Månika har tappat bollen ur sikte....


Varken Hjallle eller Månika verkar vilja slå bollen...eller ser de den inte kanske...

Mycket roligt var det!

Fredag:

Jobbade mellan 11-20.30. Vanlig dag på jobbet!

Lördag:

Vid 12-tiden kom Julia och Matilda till mig. Grabbarna åkte ivägg och spelade TV-spel. Det var vi tjejers tur att fixa middag till grabbarna. Temat för kvällen var "Grekland". Vi åkte och handlande allt som skulle behövas inför kvällens middag. Efter att ha suttit och snackat i flera timmar var det dax att börja med middagen. Oj, vilket stök det blev...

Jag skulle fixa Moussaka och Tzatsiki. Både gurkan och yoghurten till Tzatsikin skulle rinna av i 1 timma och även auberginen skulle rinna av... Jag hade köpt 2 kg aubergine och 2 liter youghurt... så det var skålar utspritt över hela köket med sånt som skulle rinna av... Samtidigt skulle Julia fixa lite plockmat. Bland annat lufttorkat skinka, som skulle vara i ugn några minuter. Alla glömde att hon ställt in dem i ugn...så i allt stök började det lukta bränt och till slut gick även brandlarmet... Då blev det riktigt kaos.... Men allt ordnade sig till slut.

Om någon undra varför jag gjorde Tzatsiki på två liter yoghurt till endast 6 personer så ska jag berätta för er att jag följde ett recept där det stod att en liter yoghurt räcker till 5-6 personer. Då vi eventuellt skulle bli 8 personer valde jag därför att göra Tzatsiki på 2 liter. "Det brukar ju alltid bli mindre än vad som står i recpetet"- tänkte jag. Nu blev det inte riktigt så.... Jag hade gjort Tzatsiki som säkert skulle räcka till 30 personer... Men men...tur att det är gott. Om någon blir sugen på Tzatsiki under dagen så får ni gärna komma och hälsa på!


Grekisk buffé. Ser ni Tzatsikiskålen?


Min tallrik...

Godast blev nog de ostfyllda svamparna, men även moussakan blev riktigt god (tur det, för det var himla mycket jobb med den) Efterrätten, som jag tyvärr inte har någon bild på blev oxå fantstisk god!!! Det var en bärpaj (bland annat med hallonen som jag plockade i torsdags), med små mandelbeskvier på toppen och typ något mer. Det smakade precis som ostkaka och ostkaka är ju min favorit! Mums!

Efter middagen blev alla sjukt trötta! Vi sjöng dock lite singstar och spelade lite poker...


Vid tolv-tiden åkte alla hem...

En lyckad middag och en trevlig kväll!

Söndag, idag!

Boas har åkt o jobbat och jag är ensam hemma. Jag ska städa och diska efter gårdagens middag. Jag ska även fortsätta med papperssortering. För ett par dagar sedan fick jag ett ryck och började sortera in "viktiga papper" i pärmar. Vi har haft alla papper utspridda i 8 olika pappamappar, men nu ska det bli ordning och reda här så idag ska jag fortsätta med det....

Ute blåser det rejält! Men det är skönt för det är riktigt varmt ute! Dock ingen sol idag...

Nu: diska!
    Taggar: