Månadens sötsak- Sommar!
Publicerad:

Månadens tema på Söta Saker är Sommar. Jag har i flera veckor längtat efter marängtårta med Lemoncurd och hallon. Men då jag just nu bor inneboende och inte har möjlighet att bjuda hem vänner hit på fika, och jag heller inte vill äta upp en hel tårta själv, så gjorde jag en enklare och mindre variant, med smak av marängtårta.

Då jag inte har något skafferi här och inte samma köksutrustning som hemma, så blev det att fuska med marängen och lemoncurden denna gång. Jag köpte helt enkelt färdiga, men självklart blir det säkert godare om man gör både marängen och Lemoncurden själv. Samtidigt som det är perfekt att köpa färdigt om det skulle vara en varm sommardag och man inte riktigt känner för att stå inne och baka...  

Söta saker



Sofies snabba Sommardessert i glas

Du behöver:
maränger
lemoncurd
färska hallon
vaniljglass
grädde

Gör så här: Ta fram ett glas i valfri storlek. Smula sönder marängen och vispa grädden. Varva sedan krossade maränger, vaniljglass, lemoncurd, grädde och hallon i flera lager. Dekorera översta lagret med hallon. Ät och njut en solig sommardag!  

    Taggar:


2½ veckor semester...typ.
Publicerad:

Det är snart 3 veckor sedan som jag jobbade ett dagpass och var tvungen att kliva upp kl. 6.00 på morgonen. De senaste 2½ veckorna har det känts som om jag har haft en lång och skön semester. Jag har solat och badat och slappat hela dagarna verkligen. Och arbeta på kvällarna är 100% trevligt och roligt! Helt underbart har det varit!

Men imorgon är det dax att ställa klockan igen.... Hur ska jag orka kliva upp kl. 6.00? hmm, tror det är dax för mig att säga God Natt nu!

    Taggar:


Nej, det blev inte riktigt som vi hade tänkt...
Publicerad:

Som vi hade laddat, i 3 dagar hade jag och Emelie (en kollega) sett fram emot att ha en trevlig dag på Djurgården innan jobbet. Planen var att börja med GrillBuffé på Gröna Lund, för att sedan studera fiskar på Aquaria för att sedan avsluta det hela med lite karusellåk... Vi hade verkligen peppat varandra i flera dagar, och vi såg särskilt fram emot Grillbuffén som sägs vara helt fantastisk...

Vår dag misslyckades 5 minuter innan vi skulle träffas på Djurgården, då jag plötsligt kommer på att Grönan inte öppnar förrän kl. 15 och vi helt enkelt måste vänta med att äta grillbuffén tills dess. Väldigt hungriga och besvikna planerade vi om vår dag och började med att kolla på fiskar istället... Tre timmar senare hade vi kollat på alla fiskar flera gånger om och tagit en låång fika. Återigen påbörjade vi uppladdningen inför Grillbuffén...

Vi smet in på Grönan några minuter innan kl. 15 och kändes oss lugna med tiden då vi hade hela 1½ timme på oss att sitta och äta innan jobbet... Men det tog inte lång tid förrän vi fick beskedet att Grillbuffen öppnar kl. 16.00. Ahhh, besvikelsen var enorm, obskrivlig... Så vi fick helt enkelt äta lite snabbmat från Grönans kiosker innan arbetspasset började...

Nu laddar vi för fullt inför måndagen, då SKA vi nämligen äta den berömda Grillbuffen. Inget ska få stoppa oss då!



 


Det fick bli Grönans Fish n' Chips till middag, som var min favorit förr, och jag blev riktigt glad när jag åt den igår och den inte har ändrats alls de senaste 7 åren. Världens godaste remouladsås! :-)

    Taggar:


Årets första dopp
Publicerad:

Japp, då har jag äntligen badat i Mälaren. Idag tog jag ett dopp i det blå, det var lite kallt men skönt att svalka sig i denna värme.

Nu kommer det bli svalare en period frammåt, så då ska jag försöka komma ut och göra saker lite mer aktivt. T.ex ska jag på Aqvaria vattenmuseum på tisdag med en kollega. Blir nog skoj :-)

    Taggar:


Firandet av Eurovisonsegern
Publicerad:

Ja, Loreen vann förstås och det är ju fantastiskt. Jag hade turen att arbeta lördagkvällen då Eurovision avgjordes. Så på jobbet, dukade vi 4 tjejer som jobbade, upp med stora godisskålar och tog fram SVT-play på alla våra datorer. Samtidigt som vi räknade och jobbade hårt så följde vi Eurovison med spänning. En galet trevlig arbetskväll hade vi :-)

Vi lämnade vår arbetsplats 10 minuter efter att Loreen hade blivit framröstad som Eurovisionvinnare. När vi kom till Sergels Torg kl. 01.00 på natten var det fullt ös där, trafkstockning, glada människor med svenska flaggan och självklart badande människor i Sergelfontänen. Stämningen och glädjen var på topp i City och på pendeln hem så spelades förstås Euforia. Jag tog lite bilder från glädjeyran...







Jag vet att det inte kommer bli lätt, men jag kommer göra ALLT för att få tag på biljetterna till nästa års Eurovision! :-)

    Taggar:


Ikväll är det lite jobbigt...
Publicerad:

Usch, lite jobbigt just nu. Slutade något tidigare ikväll, då det är söndag. Kom hem till en tom lägenhet då min lägenhetskompis är bortrest 1 vecka. Så jag är ensam, helt ensam... Saknar Boas extra mycket ikväll, men nu är det bara 8 dagar kvar till vi ses :-) Längtar såååå!
    Taggar:


...och idag säger vi STORT Grattis till...
Publicerad:

...min Älskade systerdotter Isabella, som fyller 6 år idag. Jag har missat hennes födelsedagar de senaste 4 åren och idag missar jag hennes födelsedag igen tyvärr.

Isabella har, enda sedan hon lärde sig gå, älskat att spexa och busa. Och varje gång jag besöker henne vill hon alltid hitta på något bus, som t.ex tejpa vattenkranar eller tejpa fast dörrar och nyckelhål. Självklart Älskar hon att grimasera och spexa även framför kameran.

Här är bilder Isabella och mig från förra sommaren när vi leker "Arga leken... funderar leken... fula leken... glada leken... rädda leken..." Ja, alla lekar som vi kan komma på helt enkelt :o)


Funderar leken...                                                     Rädda leken.....


Fula leken.....                                                 Grimaserar leken....


                   Glada leken...                                           Ja, jag vet inte vad detta är för lek.

Stort Grattis på 6-årsdagen, finaste Isabella!


Du är bäst!

    Taggar:


Idag börjar en intensiv födelsedagsvecka...
Publicerad:

... och i år missar jag dem alla. Ja, sista veckan i maj och början av juni är det firningar av alla dess slag och det blir oftast tårtkalas var och varannan dag, vilket jag Älskar. Jag tycker att alla födelsedagar ska firas stort. Varför? Att man har fått chans att leva ytterligare ett år med sina nära och kära tycker jag verkligen är värt att fira. Eftersom att jag inte befinner mig i Norrland med mina nära och kära så missar jag alla kalas (utom ett) tyvärr... Hur som helst...

Idag börjar vi med att säga ett Stort GRATTIS till Världens sötaste Tvillingpojkar, Otto och Vilgot, (min sambos syskonbarn) som fyller 1 år... Uppvaktning kommer vid ett senare tillfälle!

 
(Bilder på Otto och Vilgot är stulna från deras mamma Julias blogg)


Nu: på med bikinin och ut och sola för 4.e dagen i rad... Jag är soldyrkare om ni inte visste det...!

    Taggar:


Sommarkväll i Kallhäll
Publicerad:

Igårkväll kunde jag inte låta bli... Jag tog min 5.e joggingrunda genom tiderna. Ja, jag tror att det är sommarkvällarna här i Kallhäll som ger mig energi. Det är otroligt vackert. Vacker solnedgång i båthamnen, segelbåtar som sakta flyter ute på Mälaren och kärlekspar som sitter på bryggorna och njuter av sommarkvällarna.

Det var en magisk kväll igår kväll, överallt var det människor. På stranden stod ett stort gäng vitklädda "kampsportsmänniskor" och tränade någon långsam kampsport, typ Chi-Gong, i solnedgången. Flera ungdomar stod och spelade Kubb på gräsmattan intill och ett annat gäng spelade Beachvolley i sanden. På bryggan satt kärlekspar och myste i solnedgången... Jag var bara tvungen att stanna upp och spana på alla dessa människor som verkarde njuta av varje sekund, precis som jag gjorde.



 

    Taggar:


Imorgon blir det stranden igen!
Publicerad:

Idag har jag legat på stranden hela dagen och bara njutit av det härliga vädret, av utsikten och av min ledighet. Imorgon blir det en repris av denna dag. Tog förstås lite bilder från platsen där jag har legat idag...


 

    Taggar:


Nej, jag klagar då inte...
Publicerad:

För två dagar sedan gick jag runt på stan i jeans, långärmad tröja och jacka. Jag såg t.o.m en tjej på stan i vinterjacka(!). Det var soligt och fint, men lite småkyligt och blåsigt. Igår var jag klädd i jeans och linne och svettades. Från en dag till en annan så gick vi från vårvärme till sommarvärme, och som jag har längtat!

Imorse vaknade vi kl. 8.30 och då stod termometern på 17 grader i skuggan. Underbart! Jag har 3 dagars ledigt just nu och börjar jobba igen på torsdagkväll. Imorgon har jag tänkt gå ner till stranden och njuta i solen hela dagen. Nu är det sommar i Stockholm och jag är ledig! :-) Jag njuter av varje sekund just nu!
 

Perfekt väder för mig som är ledig två dagar till och sedan jobbar kväll i en vecka :o)

    Taggar:


Vilken underbar helg!
Publicerad:

Jag har haft besök från Skellefteå i helgen. Min kompis Malin, har varit här och trots att jag har jobbat på kvällarna så har vi hunnit göra en hel del. Här kommer lite bilder från helgen.

 
Efter en promenad längs Strandvägen tog vi en kort vätskepaus vid Djurgårdsbron


Vi fortsatte vår promenad på Djurgården mot Rosendalsträdgård

 
Det blev självklart en fikapaus i Rosendals Trädårdscafé.


Vi  avslutade dagen med middag på min favoritrestaurang Vapiano!

 
För första gången provade jag Vapianos pizza. Riktigt goda förståss!


På alla bord står det färska örter och kryddor som man kan lägga på sin mat. Har du aldrig varit på Vapiano, så är det dax! Gott, billigt, trevlig miljö och nytänkade service!

Idag han Malin och jag ut på en shoppingrunda i stan, innan det var dax för henne att flyga upp till Norrland igen.

 
Jag köpte inget, men däremot provade jag lite hattar i butiken Beyond Retro. Skojigt!

Nu Ska jag försöka skynda mig ut och fotografera solnedgången.... Bye!

    Taggar:


P4, P4 och P4...
Publicerad:

Jag älskar att lyssna på radio! När jag är ensam hemma, känner jag mig faktiskt inte lika ensammen när jag har radion på i bakgrunden... Oftast växlar jag mellan Mix Megapol och P3. När jag flyttade in i mitt lilla rum här i Stockholm, åkte jag genast och köpte en liten radio...

Tyvärr visade det sig att jag har rummet på "fel" sida av huset. Radion funkar jättebra i köket, men i mitt rum funkar endast P4, alla andra kanaler skrapar... Så nuförtiden lyssnar jag endast på P4, senast var ett program med Bosse bildoktor, inte särskilt intressant... men det är ju iallafall radio :-)

Nu: Mot jobbet, ska ta en promenad ut till Djurgården i det härliga vädret idag har jag tänkt, kanske blir en glass efter vägen oxå :-) 
    Taggar:


Följ mig här... och där...
Publicerad:

Nu för tiden kan Ni följa mig både på Twitter och Instagram, så om Ni inte får nog av mig, så är det bara att börja följa mig där oxå ;-)


    Taggar:


Morgonens bilder...
Publicerad:

Från och med idag kommer jag börja arbeta kvällar i 2 veckor. Det betyder lediga dagar :-) Vilket känns underbart, då jag tror att just denna veckan är den härligaste veckan å hela året... Just nu blommar Häggen för fullt, vart man än går känner man den underbara doften av sommar, och jag älskar den doften! Det är nått speciellt med alla träd som blommar i rosa och vita färger överallt... Idag började jag min dag med en skön sovmorgon och sedan gick jag ut på en lugn och stillsam promenad och jag kunde inte låta bli att fotografera lite...


Bästa sovplatsen...


Gullvivor och Violer blommar så fint i skogsdungar.


Det här trädet är mitt favoritträd, tyvärr är det väldigt sällsynt i Norrland.


Promenad längs med strandkanten...

    Taggar:


Stockholm är mer än bara Drottninggatan...
Publicerad:

Många personer som endast har besökt Stockholm tillfälligt, turistat i Stockholm, säger ofta att det alltid är så stressigt och mycket folk överallt. Många säger även att de aldrig skulle vilja att deras barn växer upp i Stockholm o.s.v. Jag har aldrig riktigt förstått vad de menar. Ja, i City är det oftast stressigt, mycket folk som springer fram och tillbaka och allmänt kaos, men Drottninggatan är bara en liten, liten del av Stockholm...

Ikväll tog jag och Julia en promenad längs med Mälaren, 20 minuter från Drottninggatan, men dock en del av Stockholm. Det var heeelt fantastiskt! Vilken utsikt, vilken natur... bara 5 minuter från "vår" lägenhet. Om jag någongång får några miljoner över så tänker jag köpa en lägenhet just här i Kallhäll (Bolinder strand). Tänk om turisterna fick uppleva den här sidan av huvudstaden iställetför Drottninggatan och Stureplan...




Ser Ni segelbåtarna långt ute på vattnet?

Denna strand är en del av Görvälns naturreservat. Inom områder ligger även Gåseborg Fornborg, som antas vara från 500 e.kr. Det är en bit att gå dit, men innan sommaren är slut ska jag ha besökt Gåseborg, som sägs ha en fantastisk utsikt... Tänk att jag ska få bo här en hel sommar... Att kliva upp och börja dagen med en morgonpromenad känns inte särskilt jobbigt :-) 

    Taggar:


Solig tisdag!
Publicerad:

Termometern står på 16 grader och solen skiner från klarblå himmel. Jag är ledig och har några småsaker att fixa under dagen. Jag ska börja med att stryka och vika de kläder som jag tvättade igår. Efter det tänker jag sätta mig på "vår" härliga balkong med en bok och en kopp kaffe... och där tänker jag sitta och njuta i solen lääänge. På eftermiddagen kommer jag åka en sväng på IKEA. Jag får nämligen besök till helgen och behöver ladda upp med täcken, kuddar, sängkläder och dylikt. Jag kommer få en hel del besök här under sommaren så det är lika bra att ha en laddning med "sovsaker" här. Så IKEA och Kista får det bli i afton....

Nu: äta en äggmacka!

    Taggar:


Magi...
Publicerad:

Jag har suttit länge och försökt formulera detta inlägg på ett sätt som ni kanske kan förstå, men jag tror inte jag kommer lyckas. Klockan är 00:25 och jag är nyss hemkommen från Kick-offen, Gröna Lunds personal kick-off. Sist jag var på Grönans Kick-off var 2005, alltså 7 år sedan. Då var jag 22 år och kom hem vid 06.00 på morgonen, nu är jag 29 år och är hemma strax efter midnatt... men det är egentligen enda skillnaden. Som vanligt var all personal på topphumör och det känns som inget har förändrats... förutom jag, som är 7 år äldre...

Att ikväll, stå och prata med Han som var min favoritchef för 10 år sedan och samtidigt prata med Hon som var min favoritkollega för 8 år sedan, känns sååå otroligt konstigt. Det är obeskrivligt, har tiden stått stilla i 10 år eller har jag backat 10 år i tiden?!

Att få höra: "Sofie, Grönan har saknat dig varje dag i 7 års tid, hoppas du stannar 7 år till fr.o.m. nu...." av min f.d. chef känns så... ja, jag vet inte.... konstigt...  Jag har blivit presenterad för nya medarbetare som jag aldrig tidigare har träffat som svarar. "Sofie, är du DEN Sofie?! Sofie Silwer, du har mycket att leva upp till, jag har hört så mycket gott om dig...." Att få höra dessa ord av okända männsikor, ger mig en bekräftelse, en bekräftelse som jag är väldigt ovan att få... men det ger mig även en hel del press... pressen att vara samma person som för 7 år sedan... Men är jag egentligen det?!

Hur som helst så har denna kväll varit helt.... helt Magisk... och oförglömlig! 

... och Boas, jag saknar Dig mer en någonsin ikväll! :´)

    Taggar:


Måndag, ledig och partaj!
Publicerad:

Det är måndag och jag är ledig idag, vilket känns skönt då jag har lite ärenden att uträtta. Ska även försöka hinna tvätta lite kläder och färga håret under dagen.

Ikväll är det Kick-off på jobbet och jag tror det kommer bli himla roligt. När jag arbetade åt företaget för 7-10 år sedan var Kick-offen vårens höjdpunkt. Nu när jag inte arbetar ute på tivolit längre, utan sitter inne på ett kontor hela dagarna känns det roligt att faktiskt få ett ansikte på de som arbetar ute i parken... Förhoppningsvis springer jag på någon "gammal" kollega oxå.

Nu: kolla tvättstugan...
    Taggar:


Bilder från hockeyn
Publicerad:

Igår var jag på en hockeymatch i Globen för första gången och det var förståss väldigt roligt att få se Sverige vinna över Italien. Stämmningen var på topp i arenan! Tog lite bilder från matchen...

Det blev många bilder på Globen...
(Instagram)


 
Inte riktigt fullsatt, men bra drag ändå                                Tre kronor entrar isen

 
Spännande framför mål                                        Japp, mål blev det


En galen "Bird" som förmodligen laddat upp med 15 st RedBull, underhöll publiken.

    Taggar:


Imorgon blir det hockey-VM i Globen. Yeey...!!
Publicerad:

Jag har bestämt mig för att faktiskt passa på att göra saker i Stockholm denna sommar. Utbudet av evenemang, sport, konserter och sevärdigheter är stort och nu när jag är på plats i huvudstaden så tänker jag inte missa tillfället att se saker. Just nu pågår hockey-VM i Stockholm och jag kommer se Sverige-Italien matchen i Globen Live imorgon, tillsammans med min vän Lindas sambo. Det känns helt galet roligt att få se en VM-match Live i Globen!  

Nu: kolla runt lite...

    Taggar:


Saknar...
Publicerad:

Imorgon är det en vecka sedan jag lämnade Skellefteå och det är inte förrän ikväll jag känner en svag känsla av hemlängtan och en saknad efter Boas. Tror att vädret påverkar mig lite. Det är "höstkänsla" i Stockholm ikväll, regnigt, mörka moln, mörkt och tråkigt. Jag har suttit ensam i en soffa i ett mörkt och tyst rum och zappat lite mellan dåliga TV-program... Gu´vad önskade att jag fick mysa med Boas i soffan denna regniga onsdagkväll... Nästa gång jag får mysa i soffan med Boas blir förmodligen den 4.e juni... nedräkningen har börjat!

    Taggar:


Min första lediga dag....
Publicerad:


8.00: vaknar och kollar nätet så jag inte missat nått under natten...

 
8.30: kollar ut och ser solen strålar denna morgon

 
9.30: nyduschad och dax för lite smink                               10.30: Redo att gå ut i solen


11.00: åker till Kista och shoppar lite småsaker

 
12.00: shoppar en stor ClasO-påse som ska användas som tvättpåse     13.30 Provar McDonalds nya wraps till lunch


14.30: tar bussen hem igen


16.00 tar en promenad i solen med kameran och inviger min nyinköpta stegräknare

 
 
17.00 Fotar, fotar, fotar....

 
         18.00: slöar framför datorn                                   19.40: soppmiddag framför Rapport


23.00: Lyssnar lite på min nya lilla radio innan jag somnar....

    Taggar:


På en promenad i Kallhäll
Publicerad:

Idag passade jag på att vara ute i den fantstiska vårsolen. Jag tog en promenad här i närområdet och förvånades över det vackra landskapet häromkring. Som tur var hade jag kameran med mig på min lilla promenad.

Vitsippor i mängder
 



Nytt bostadsområde med bästa utsikten över Mälaren


 

Imorgon publicerar jag "Min dag i bilder....", så då blir det mer foton från dagen...

    Taggar:


Ledigheten är här...
Publicerad:

Då är mina 4 första arbetsdagar avslutade... och jag är trött. Jag är väldigt, väldigt ovan att kliva upp kl. 6.00 på morgon och komma hem 19.00 på kvällen. Ja, så ser mina dagar ut faktiskt. Nytt jobb och långa dagar blir man trött av... Men jag trivs väldigt bra på jobber (förståss). Lika trevliga kollegor som för 10 år sen och jag är säker på att vi kommer hinna med mycket roligt tillsammans innan sommarn är slut.

Men imorgon är min första lediga dag här i Stockholm och jag tänker börja dagen med att ta en lång sovmorgon. sedan ska jag kolla runt här i omgivningarna. Förhoppningsvis hinner jag en sväng till Kista oxå, skulle nämligen behöva köpa lite smått och gott till mitt tillfälliga lilla hem... Om jag kommer ihåg, så ska jag försöka att dela med mig av "min första lediga dag" till er läsare....

Men nu ska det soooovaaas! :)

    Taggar:


Vårkyla...
Publicerad:

Det är kallt och blåsigt i Stockhlm idag. Nej, inte så kallt som i Skellefteå, där det tydligen har snöat hela dagen idag... Tog lite bilder på väg hem från jobbet och trots att det är kyligt ute så syns det på träden att det är vår. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att fotografera de japanska Körsbärsträden i Kungsträdgåreden, men idag tog jag en bild med mobilen på dem iallafall


De otroligt vackra körsbärsträden i Kungsträdgården har nästan blommat färdigt tyvärr... Önskat jag hade hunnit dit med systemkameran...


Blommande träd här i kallhäll

    Taggar:


Kort uppdatering...
Publicerad:

Ja, nu är jag alltså på plats. Gårdagen var fruktansvärd. Jag har sett fram emot denna sommar till 100% under en lång period... men igår, 3 timmar innan mitt flyg skulle lyfta fick jag plötsligt en panikattack, jag kunde verkligen inte sluta gråta. Jag insåg hur jobbigt det egentligen skulle bli att leva 80 mil från min Älskade Boas... jag kunde bara inte sluta gråta...

När jag hoppade på flyget torkade jag de sista tårarna och försökte rycka upp mig. I samma veva kom en cool kille med stora solglasögon, huva över huvudet och tatueringar över hela armarna och säger: -Jag har platsen innanför dig och behöver komma förbi... Jag reste på mig och insåg snabbt därefter att det var Brolle som blev min närmaste stolsgranne :-) Tack vare hans närvaro glömde jag av min flygrädsla och min lilla sorgestund, så flygresan gick med andra ord bra.

Idag har det varit full fart. Första dagen på jobbet gick bra, fick dock inga större utmaningar att bita i tyvärr... Imorgon blir det nog andra, roligare uppgifter för min del :-)

Nu: sova... klockan ringer kl. 6.00 imorgon.
    Taggar:


En fotoram som gör mig glad!
Publicerad:

Nu är det inte många timmar kvar innan jag lämnar Skellefteå och flyttar till Stockholm. Min resväska är packad och jag tror jag har kommit ihåg allt. Jag har fyllt min fotoram med massa bilder på nära och kära som gör mig glad och som jag kommer sakna i sommar.... Här kommer ett urval av bilder från min "Glada fotoram"

 
 
Självklart blev det mååånga foton på dessa två, Världens underbaraste små charmtroll...

 
                          Syster och jag                              Mina roliga föräldrar mitt i ett enormt skrattanfall

 
Bilder från kära Storasysters bröllop

 
Linda, min vän, min galna vän... :)

  
Julia & Samuel och deras Galet Gulliga små tvillingpojkar!

 
             Hjalle & Matilda                                        Gänget samlat för många år sedan.....


Ja, många bilder på min Älskling och han som jag kommer sakna mest i sommar blev det förståss i
 "Den glada Fotoramen"

    Taggar:


"I Skellefteå äter man hamburgare med kniv och gaffel..."
Publicerad:

Innan jag flyttade från Stockholm till Skellefteå för ca. 8 år sedan, så visste jag inte mycket om Skellefteå. En kollega i Stockholm sa till mig ".... i Skellefteå äter alla hamburgare med kniv och gaffel..." Så det var typ det jag visste om denna lilla norrländska stad.

Gissa om jag fick ett skrattanfall första gången jag åt på Frasses här i stan och alla satt och åt sina Skrovmål med bestick :-) Sedan dess har även jag ätit mina skrovmål med kniv och gaffel...

Idag intog jag min lunch på Max. Självklart la jag upp min måltid på en papptallrik och åt både burgare och pommes med bestick. Njöt av varje tugga, då det kanske var sista gången på ett tag som jag hade tillgång till kniv och gaffel... För i Stockholm äter man väl fortfarande sin snabbmat med händerna?!

 
    Taggar:


Min sista helg i Skellefteå...
Publicerad:

Det har varit långhelg, Valborg och 1.a maj. Vi har egentligen tagit det ganska lugnt och jag har jobbat en hel del med bokföring och andra pappersjobb, som behövs göras nu när jag stänger ner mitt företag. Men lite roligheter har vi hunnit med i helgen. Fika och shopping på stan, en misslyckad grillning men trevlig spelkväll hos Hjalle och Matilda och så har vi känt på dansgolvet på Allstar. En trevlig "sista helg" i Skellefteå för min del alltså.


Första utomhusfikat en solig lördag i Skellefteå med Boas <3


ChokoFilijoko-glass intogs hos Hjalle och Matilda på lördagkväll


Nu: fixa, greja, sortera och plocka!

    Taggar: