No More...
Publicerad:

Idag började jag med min höstdiet. Den senaste månaden har jag ätit allt onyttigt man kan tänka sig... Det har varit födelsedagsfiranden och middagsbjudningar i mängder och jag har därför inte brytt mig överhuvudtaget om vad jag stoppar i mig. Igår såg mitt matintag ut så här:

Frukost: Fil med start och ett glas pepsi
Lunch: ½ pizza och pepsi
Fika: Bulle, fudgekaka med grädde och kaffe
Middag: Pasta med Bacon med dressing och 2 glas pepsi
Kvällsmål: Chips, dipp och pepsi och en muffins

Jag kan tillägga att så här har mitt matintag sett ut varje dag i en månad nu! Varje dag de senaste veckorna har jag haft en "cementklump" i magen, som har gjort galet ont och jag har avslutat varje dag med ett glas Samarin och Rennie p.gr.a. att jag inte kan sova när jag har ständig halsbränna!

Men fr.om. idag är det slut på cementklumpar i magen och halsbränna! Inga sötsaker eller onyttigt fram tills jag åker till utlandet! Denna vecka tänker jag göra en rivstart: endast flytande föda i form av soppa hela veckan! Tänk vad skönt det ska bli att få sova utan halsbränna :-)

Ikväll tog jag även upp träningen för första gången sedan sommaruppehållet. Jag är nyss hemkommen från ett Yogapass och det är bara att erkänna... denna sommar har inte gjort mig smidigare, utan tvärtom...

Nu: en kopp grönt The till Fångarna på Fortet.

    Taggar:


   malin [fotoblogg]

vilken fin blogg du har :)


2010-08-31 / 13:28:52
Blogg: http://mkarlstrom.blogg.se/


   Anna

Duktigt! Jag behöver också vara lite mer duktig nu. Har också slarvat otroligt mycket under sommaren. Det är ju så gott! Var i morse och kollade in ett nytt träningsställe som jag tänkte börja på också :)


2010-09-08 / 19:21:30
Blogg: http://annasmyckeform.blogg.se/





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: