Nu är jag här!
Publicerad:

Igår kväll kl. 19:18 hopppade jag på tåget i Bastuträsk, mot Stockholm. Kändes som om resan skulle ta en evighet... och det gjorde den, fram tills dess att de två 10-åriga skrikande tjejerna, lämnade min vagn kl. 23.30. Efter det gick resan fort. Jag sov lagomt bra. Vaknade till kl 01.48 och kollade ut över Ånge, där jag gick i gymnasiet en gång i tiden.

Sedan fortsatte jag att sova i väldigt korta stunder. Klockan 06.45 kom jag fram till ett vårvackert Stockholm! Just nu är Stockholm som bäst. Jag tog min tre väskor och släpade mig till Hallonbergen (ofräsch, svettig och i för tjocka kläder), där jag skulle hämta Lindas hemnyckel. Sedan kunde jag äntligen åka till Körsbärsvägen. Hit anlände jag klockan 08:15. Nu sitter jag i hennes lägenhet och bara tar det lugnt... och när jag tittar ut genom fönstret så ser jag min gamla lägenhet, som jag bodde i för 5 år sedan. Körsbärsvägen är sig lik... Pizzeria Dino finns t.o.m kvar ( där har jag ätit några pizzor...) Skönt att Linda äntligen bor så nära stan så man kan ta en promenad till Drottninggatan, så man slipper t-banan :-)  Gu´vad jag saknar att bo i Stockholm!

Vad har jag för planer idag då? Idag blir det en heldag i Solna! Jag ska kika lite i butiker, kanske klippa mig där och sedan ska jag till KN Nails och få mina naglar fixade. Känns lite lyxigt att få dem fixade på salong, och slippa göra dem själv :-)

Nu: duscha och fixa mig, sedan ut i sommarvädret!
    Taggar:


   Matilda

Vad skönt! Hoppas du får en kanonhelg! :)


2010-05-20 / 15:46:19
Blogg: http://matildarodin.blogg.se/


   Anna

Det låter som att du kommer ha det underbart i Stockholm. Det ska jag också ha i helgen :)


2010-05-20 / 22:02:41
Blogg: http://annasmyckeform.blogg.se/





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: