Ett Gott Skratt...
Publicerad:

Min Kära Vän Linda vet verkligen hur man får mig att skratta. De senaste gångerna som hon har ringt har jag fått sånna skrattanfall så tårarna sprutar... Linda, som har bott i Stockholm i nästan 10 år, är nybliven Skåning. För ett par veckor sedan tog hon sitt pick och pack och flyttade från Stora staden till Ängelholm, Skåne.

Oh, my god... vad hon har problem med skånskan... och det är så galet roligt att höra henne härma skånska. Det är riktigt underhållande när hon skriker upprört i telefonen:

"Skåningar kan inte ens säga KÖTTBULLAR. Jag hinner springa ett varv runt huset innan de har sagt "Köötteebuullarrrrr" (med rullande Rrrrr) och ett vanligt enkelt JA, kan de inte heller säga, utan de säger Jeeaoo, Jeeaoo..."

Jag ska inte ens försöka återberätta hur det låter när hon irreterat berättar om alla danskar som försöker prata med henne...

Besök gärna Lindas blogg, där hon bl.a har lagt ut bilder från deras Road Trip i USA, som de nyss kom hem ifrån.

Linda, nästa gång jag behöver muntras upp så tänker jag ringa till dig! Jag kan inte komma ihåg sist jag skrattade så mycket. Hur ska jag överleva en hel vecka med dig i Egypten.... risken finns att jag skrattar ihjäl mig!

Nu: Boastime!

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: