:´(
Publicerad:

Sista kunden för i år är avklarad. Och jag är sliten. Jag har ont i hela kroppen. Jag ser ut som den där Ringaren i Notre dame. Om jag böjer ryggen, så orkar jag inte räta upp den igen och jag går ständigt runt med framåtlutat huvud, för jag orkar inte lyfta upp huvudet. Lägg på en enorm trötthet på det... jag känner mig så trött så jag helst bara vill sitta hemma och gråta (och sova)...

Jag vet att jag inte är ensam om denna känsla. Denna vecka så har ALLA mina kunder sagt samma sak. Alla kvinnor i hela Skellefteå verkar behöva semester och vila upp sig. Är det vintern som tar kål på oss??

Ikväll borde jag kanske vila... men det är inte så lätt när vårt hem håller på att rasa samman. Det stinker här hemma! Vi har inte städat, tvättat, gått ut med soporna på evigheter... Så ikväll så blir det tvättning, diskning och storstädning...

Jag har precis värmt en smaklös micromat (Vad åt man innan micromaten uppfanns?) och ska trycka i mig den innan jag ska börja städa... Rum för rum ska städas, börjar med sovrummet och slutar med köket.

Imorgon är det Nyårsafton. Vi börjar dagen med Nyårsbrunch med goda vänner och på kvällen så ska Boas och jag ha en lugn hemmakväll med god mat och julklappsbyte och förmodligen blir det en tidig kväll, för jag behöver verkligen sova!!!

Nu: äta!
    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: