Helgen som gått...
Publicerad:

Jag har varit himla dålig på att uppdatera. Tänker inte skriva så mycket idag heller. Men jag kan iallafall skriva lite om hur min helg var...

Fredagen har jag redan berättat om. På lördagen hade vi "fixar och fikadag" hos Julia och Samuel. Fixade lite och fikade gott och sedan blev det tjejsnack för Julia, Matilda och mig medans killarna spelade något nytt (och förmodligen knasigt) spel. Tänk vad trevlig det är att sitta ett gäng tjejer och diskutera allt från inredning till feminism. Lördagkvällen blev helt oplanerat väldigt trevlig! Boas och jag hängde hos Hjalle och Matilda hela kvällen. Vi pratade himla massa skit, skrattade en hel del och hade väldigt trevligt (som alltid). Söndagen tillbringade Boas och jag hos ett par som heter.... Hjalle och Matilda. Japp, det blev 2-dagars med dem :-) Söndagen blev dock lugnare än lördagen. Vi blev serverade en supergod soppa till lunch (måste få receptet, Matilda!) och sedan kämpade Matilda med att lära mig Photoshop... Lättare sagt än gjort. Men lite har stannat kvar i min lilla hjärna iallafall. Tack för din hjälp, Matilda!

Denna vecka är lugn. Har inte så många kunder inbokade, vilket är tur för jag ligger såååå mycket efter med bokföringen. Så denna vecka ska jag sitta med den!

Idag var jag och åt lunch med Malin. Himla trevligt! Och skönt att jag fick prata av mig lite. Jag är just nu i behov att få prata av mig om olika saker som irreterar mig (typ avunsjuka, bekräftelseberoende och lite annat). Malin lyssnade och fick mig att bli lite mindre irreterad! :-)

Imorgon ska vi ta vår katt Lucifer till veterinären för en hälsokoll. Lucifer väger 9kg, har mjäll och fet päls och han tappar så galet mycket päls! Vi byter dammsugarpåse varje 3.e månad, för att Lucifer tappar så mycket päls. Vi får väl se om Veterinären har en lösning på Lucifers problem....

Nu: stöka undan sånt som inte borde ligga framme....

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: