Oj, vilken trevlig kväll det blev!
Publicerad:

Surströmming, Geni, Singstar och bastu.... Det var innehållet i min lördagkväll. Vid 16 tiden åkte Bas o jag ut till stugan, där vi bara tog det lugnt tills klockan 18 då även Julia o Samuel kom ut

Vi började kvällen med att spela en runda Geni. Efter att Boas o Julia fick dela på 1.a platsen så var det äntligen dax för surströmmingsmiddag.





Mycket mycket gott! Jag åt hela 5½ strömmingar! Måste dock berätta för alla er Skelleftebor att jag inte har för vana att äta surströmming på tunnbröd, som klämma. Nej, surströmming äter jag på tallrik, precis som vilken maträtt som helst, alltså som fisk och potatis. Jag har dock börjat vänja mig vid Skelleftebornas sätt att äta, men om man äter surströmming i en klämma så måste man ha minst två strömmingar per klämma för att man ska få fram smaken. Detta leder till att jag äter fler strömmingar när jag gör klämmor!

Efter den goda middagen blev det mer Genispelande, Julias goda chokladmousse och Singstar!





Vid 24-tiden gick vi genom den mörka skogen ned till sjön och tände brasan i bastun. Detta var det bästsa på hela kvällen! Tyvärr hade jag inte kameran ned till sjön. Men föreställ er kolsvart mörker, vid en sjö samt tända värmeljus och ljuslyktor överallt! Det var helt fantastiskt! När vi satt på bastubron såg man inte skymten av de som stod ute på bryggan, för att det var så mörkt! Vi badade och bastade i kolsvart mörker i ca 1½ timma. Hur härligt som helst! Nästa gång vi badar någon höstnatt så ska jag ta med kameran!!

Vid 1.30 på natten spelade vi lite mer Geni. Vid 2.40 gick vi och lade oss i våra mysiga stugor och sov såå skönt hela natten!

Måste dock berätta att tidigare på kvällen hade vi tänt all utebelysning, lamporna i våra stugor och lampan på dasset. Men när jag skulle följa med Julia ut till dasset så var ALLA lysen släkta! Jag kanske är en av världens mest mörkräddaste människor! Jag hatar mörker! Men trots det följde jag med Julia ut på dass i absolut mörker. Och inte kändes det tryggare när vi visste att vi tänt all belysning tidigare på kvällen och ingen av oss hade släkt dem.... Julia o jag började genast fundera på vem av oss två mördaren i mörkret skulle döda först... Det visade sig senare att en propp hade gått....

En himla trevlig kväll på alla sätt o vis!

Idag har Boas o jag bara hängt framför Tv.n, kollat på Finnkampen. Nu är Boas ute o roar sig med några kompisar. Själv så har jag gått genom bokföringen och blev överlycklig när jag kom fram till att den bokförda momsen stämmer med alla kvitton, så nu kan jag betala in momsen utan att oroa mig för att det ska bli fel! Känns skönt att allt stämmer med bokföringen än så länge!

Såg precis reklamen för "ensam mamma söker..." och tappade hakan då jag såg en person i bild som jag vet vem det är... Om jag såg rätt så är en polis vid namn Christian med i "Ensam mamma söker..." Han måste ju vara en av singelkillarna isåfall. Måste nog kolla upp om det är han. Om det är han så måste jag nog börja kolla på Ensam mamma....

Nu ska jag ta och betala några Traderavinster. Jag har bland annat köpt dekorationer till naglarna med olika julmotiv!

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: