Doft av sommar...
Publicerad:

Ligger nyvaken i bäddsoffan, i sommarstugan i Gissjö. Ligger och drar mig samtidigt som jag lyssnar till tystnaden. Det enda som Hörs är ett svagt brummande kylskåp. Ser fram emot att dra på mig sommarklänningen ,gå ut i den varma morgonsolen och plocka sommarblommor på den grönskade ängen.Som sedan ska ställas på toaletten och sprida en ljuvlig doft av sommar. Idag är första dagen i Fränsta och Boas och jag kommer tillbringa dagen vid klipporna i Gissjö. Åh, vilken härlig dag det kommer bli
    Taggar:


S E M E S T E R.
Publicerad:

Nu har jag semester i hela 6 dagar! Självklart åker Boas och jag ner till Fränsta på vår semester. Det har blivit en årlig tradition att bo i stugan i Gissjö en vecka varje sommar, helt klart den bästa veckan på hela året! Så på lördag får jag äntligen träffa dem igen, charmtrollen Bella och Gabbe (och resten av min Familj). Längtar sååå!


Gabbe och Bella som påskgubbe/påskkärring, påsken 2011 *Puss på Er Sötisar*

    Taggar:


Grattis Syster!
Publicerad:

Säger Stort G R A T T I S till min kära Storasyster som fyller år idag. Hoppas det finns tårta kvar när vi kommer och hälsar på i helgen!


Syster Marie med sonen Gabriel, våren -10

    Taggar:


Nedräkning...
Publicerad:

Två arbetsdagar kvar, sedan semester i en vecka :-) Vill Ni Veta varför jag inte bloggar så mycket just nu?! Jag jobbar... Börjar 7.30 imorgon och slutar 21.00... samma sak på torsdag. Så bloggandet får jag återkomma till när denna vecka är slut...

    Taggar:


Hemma på min gata...
Publicerad:

Jag bor precis intill Skellefteås vackraste gata. Längs med gatan står gamla, vackra trähus, det står en lång alé av björkar på båda sidor. Gatan är fylld av blommande träd och i slutet av gatan (där jag bor) finns en trevlig liten park. Jag går en längre väg hem från jobbet bara för att promenera på denna gata och för att få känna doften av sommar....


    Taggar:


In the Ghetto...
Publicerad:
    Taggar:


Was it I?
Publicerad:

Bandet från mina hemtrakter, Fränsta (Ånge), har gjort det igen. En himla bra låt och en video som är värd att se!
Galet bra!

    Taggar:


Ja, jag lever!
Publicerad:

En veckas uppehåll från bloggen och min kära Mor ringer och frågar om jag lever :-) Jag lever, men det är mycket nu... Vi har högsäsong på salongen, vilket betyder arbetspass på mellan 10-12 timmar varje dag. Därför blir det inte särskilt mycket tid över till annat.

Men jag ska sammanfatta senaste veckan, för lite annat har jag hunnit med iallfall.

I fredags hade jag en "ledig dag". Jag tog en buss till Umeå kl. 7.30 på morgonen och besökte min nagellevernatör. Så nu har jag fyllt på nagelproduktförrådet så jag klarar mig i sommar. Självklart passade jag även på att shoppa lite kläder till mig själv också.

På fredagkvällen åkte Boas och jag ut till vår sovstuga vid Falmarksforsen. En fantastisk sommarkväll. Det blev bastu och första doppet i sjön den härliga sommarnatten. Lördagen tillbringade vi i stugan hela dagen. Sol, bad och slapp, en helt perfekt lördag. Kvällen avslutades på nya bryggan vid älven med en bytta glass i kvällssolen. Hur härligt som helst!

Den kommande veckan blir det minst lika mycket jobb som förra veckan, ca. 10 timmar/ dag och ingen lunch... Tur att det bara är 8 arbetsdagar kvar till S E M E S T E R! :-)

Lite bilder från den gångna veckan och helgen:


Hetaste stället i Skellefteå. Trappan vid Älven. Jag var inte ensam när jag åt min lunch där i torsdags


Lördagkvällen tillbringade vi på samma ställe. Vid Älven med en bytta glass. Härligt!

    Taggar:


För det är Din Födelsedag!
Publicerad:

7 juni 2011. Min dag började redan kl 6.30 imorse då jag fixade födelsedagsfrukost till Boas *Grattis igen Älskling* Det serverades nybryggt kaffe från hans nya Tassimo-kaffemaskin och cheesecake, samtidigt som han öppnade presenterna från mig :-)

Idag har jag jobbat i sommarvärmen. Stämningen har varit på topp i stan idag då det äntligen har blivit sommar och studentbalen gick av stapeln ikväll. För första gången var jag och tittade på de vackra bal-paren.

Boas 28-årsdag avslutades med ett restaurang-besök i kvällssolen på en uteservering. Alltid lika trevligt att sitta ute och äta så här härliga sommarkvällar!


Tassimo- gör kaffedrickandet lite enklare och lite godare!

    Taggar:


Födelsedagsfirande x3
Publicerad:

Igår var det dax för det stora firandet av syskona Strandgren, som fyller eller har fyllt år under den senaste veckan. Vi samlades på Boas och min balkong, fikade gott samtidigt som de 3 födelsedagsbarnen öppnade presenter. Jag tog chansen och invigde mitt nyinköpta cupcake-träd! :-)En trevlig dag som avslutades med discgolf i Bergsbyn och middag i stugan!

    Taggar:


Why Be Alive...
Publicerad:

    Taggar:


Lite rosa förgyller tillvaron....
Publicerad:

Har ni någon gång köpt en sak, en inredningsdetalj, som Ni verkligen älskar?! Men när Ni kommer hem med saken och placerar den i ditt hem, så inser Ni att den inte riktigt passar in... Det hände mig förra veckan. Ni vet, mitt nya cupcakes-träd. Det är ljusrosa och väldigt fint, men passar absolut inte in i mitt svart/vita kök. Efter att ha funderat, placerat om saker i köket och bara stått och glott på det rosa trädet insåg jag till slut att jag måste byta stil i köket. Så nu är det svarta ute ur köket och in har det kommit rosa och vita små detaljer... Nu passar mitt rosa cupcake-träd äntligen in!     Taggar: