Ja, jag lever!
Publicerad:

En veckas uppehåll från bloggen och min kära Mor ringer och frågar om jag lever :-) Jag lever, men det är mycket nu... Vi har högsäsong på salongen, vilket betyder arbetspass på mellan 10-12 timmar varje dag. Därför blir det inte särskilt mycket tid över till annat.

Men jag ska sammanfatta senaste veckan, för lite annat har jag hunnit med iallfall.

I fredags hade jag en "ledig dag". Jag tog en buss till Umeå kl. 7.30 på morgonen och besökte min nagellevernatör. Så nu har jag fyllt på nagelproduktförrådet så jag klarar mig i sommar. Självklart passade jag även på att shoppa lite kläder till mig själv också.

På fredagkvällen åkte Boas och jag ut till vår sovstuga vid Falmarksforsen. En fantastisk sommarkväll. Det blev bastu och första doppet i sjön den härliga sommarnatten. Lördagen tillbringade vi i stugan hela dagen. Sol, bad och slapp, en helt perfekt lördag. Kvällen avslutades på nya bryggan vid älven med en bytta glass i kvällssolen. Hur härligt som helst!

Den kommande veckan blir det minst lika mycket jobb som förra veckan, ca. 10 timmar/ dag och ingen lunch... Tur att det bara är 8 arbetsdagar kvar till S E M E S T E R! :-)

Lite bilder från den gångna veckan och helgen:


Hetaste stället i Skellefteå. Trappan vid Älven. Jag var inte ensam när jag åt min lunch där i torsdags


Lördagkvällen tillbringade vi på samma ställe. Vid Älven med en bytta glass. Härligt!

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: