Norrland by Night!
Publicerad:

Jag flyttade till Skellefteå hösten 2004. Sommaren 2005 bodde jag dock i Stockholm. Alltså blev min första sommar i Norrland år 2006. Det betyder att denna sommar kommer bli min 4.e sommar i Norrland. Trots att jag bott här i många år så blir jag alltid lika förvånad varje vår. Det blir ALDRIG mörkt här den här tiden på året! Dessa bilder tog jag i stugan igår kväll:


Klockan 23.16


Klockan 23.17


Klockan 23.17


Klockan 00:55.

På den sista bilden ser man till och med att solen är på väg upp igen. Det är helt fantastiskt att det aldrig blir mörkt och att solen aldrig går ner helt, innan den är på väg upp igen.

Första sommaren som jag bodde här blev jag tvungen att köpa en ögonbindel, bara för att det var så ljust så jag kunde inte sova. Jag undrar om jag någinsin kommer vänja mig vid nattljuset i Norrland, men en sak är säkert. Det är helt fantastsikt!
    Taggar:


Blandade bilder från helgen!
Publicerad:

Här kommer bilder från syskona Strandgrens födelsedagsfirande:
Min nya outfit från Haléns! Kommer vara mina favvokläder i sommar! Sååå sköna!
    Taggar:


Grattis mamma!
Publicerad:

Grattis på morsdag! En tårta till dig!

    Taggar:


Standardanalys...
Publicerad:Det här är facit till en gammal tentafråga... En typ av analys som jag alltså måste lära mig tills på tisdag... Sedan så finns det säkert 15 andra kalkyler och budgetar som jag också måste lära mig och de är precis lika krångliga som den här Standardanalysen... Hur ska jag hinna lära mig alla olika typer av kalkyler på två dagar???
    Taggar:


Välkommen värmen!!!
Publicerad:

Idag är det så varmt att man nästan vill klaga, men eftersom jag har längtat efter sommaren och värmen så tänker jag inte klaga! Däremot tänker jag klaga på min tenta som jag har på tisdag, för att p.gr.a. den måste jag sitta inne och plugga och jag får inte vara ute i värmen. De här två bilderna tog jag på förmiddagen, kl.11.00 och då stod termometerna på detta:


Klockan 11.00 var det alltså 35.7 grader varmt i solen och på vår balkong!!


Och i skuggan var det 28,4 klockan 11.00.

Jag cyklade en snabbis till Coop och det är tur att det blåser himla mycket för hade det inte gjort det så hade det inte gått att vara ute. Nu är det bara skönt att det blåser!

Vi sov i stugan inatt och igår firade vi syskona Strandgren, jag lägger in bilder från det senare idag. Mycket trevligt var det iallfall!

Nu ska jag slänga ihop en princesstårta, som Julia har fixat allt med redan. Jag ska bara lägga på allt och göra några marsipanrosor o.s.v.... Efter att den är klar så ska jag plugga till klockan 15.00 sedan ska jag fixa mig inför kvällens middag hos Boas mamma, där vi ska fira morsdag och även Hjalles födelsedag. Vi ska fira alla syskona Strandgren med deras mamma den 12 juni då hon har hittat på något "happening" som vi inte vet var det är. Det är alltid lika spännande att se vad hon har hittat på, men det brukar alltid var lyckade och roliga dagar!

Nu ska jag sätta igång med tårtan, så jag hinner plugga sedan!
    Taggar:


Lunchtime!
Publicerad:

Så himla härligt! Jag har precis intagit dagens lunch på balkongen. Det är skugga på balkongen, men himla varmt, så jag sitter och plugga endast klädd i bikini. Dagens lunch bestod av mina absoluta favorit på sommaren! Gubbröra på fullkornsbröd. Gö en röra med Cremefraich, matjesill, lök, ägg, gräslök och potatis och lägg på en macka. Det är galet gott att njuta av det på balkongen en sån här fantastisk dag!. Just nu är det 25 grader i skuggan och så här ser det ut där jag sitter och pluggar:
Utsikt över Anderstorp


Dagens fantastiska lunch!

Nu ska jag ut och plugga i 1 timme till, sedan ska jag diska undan lite och byta om för vid 15-tiden kommer Matilda och hämtar mig!
    Taggar:


Fortfarande spårlöst försvunnen...
Publicerad:

Efter 16 dagar är Andreas fortfarande spårlöst försvunnen. Läs mer i Sundsvalls tidning
    Taggar:


Plugg och födelsedagsfirande!
Publicerad:

Idag ska jag plugga trots att det kommer vara strålande sol och närmare 30 grader varmt ute! Jag ska dock sitta och plugga i våran "bur", alltså på vår balkong, som numera känns som en bur för vuxna :-)

Men innan jag sätter igång med pluggandet så ska jag fixa ALLT annat som måste göras, så att jag enbart kan koncentrera mig på pluggningen sedan! Så innan pluggningen ska jag:

*blogga klart
*klä på mig
*bädda och städa ihop i sovrummet
*packa inför kvällen
*diska
*så frön till luktärt

Efter att ha gjort detta är jag redo att plugga ekonomi. Igår fick jag reda på att tentan är på 70p och att godkändgränsen är 42p, MEN jag har redan lyckats skrapat ihop 14p, tackvare en inlämningsuppgift!!! Det betyder att jag endast behöver ha 28p på tentan för att klara kursen! Detta motiverar mig till att plugga och det känns inte helt omöjjligt längre, om jag bara sätter mig ner och börjar memorerar gamla tentor!

Ikväll ska jag åka med Matilda ut till stugan. Ikväll ska vi nämligen fira syskona Strandgren. Hjalle fyller år imorgon, Julia den 2.a juni och Boas den 7.e juni. Alltså, alla syskon fyller år inom en vecka så därför har vi alltid en enda stor fest för dem och ikväll är alltså den festen, ute i stugan. Boas och Hjalle har redan åkt till stugan då de ska sola och fixa därute. Men Matilda och jag måste ju tentaplugga så därför åker vi ut när själva festen och middagen börjar... känns himla tråkigt att inte vi kan vara med hela dagen tycker jag, men, men... är man student så är man....

Vi kommer hur som helst sova i stugan inatt och imorgon bär det iväg hem ganska tidigt då studenterna måste fortsätta plugga. Strandgrenarna tänker åka till deras mormor under tiden vi andra måste plugga. Men på söndagkväll blir det middag hos Boas mamma då även vi studenter kommer vara med.

Så där ja...nu ska jag börja med nästa punkt på listan!

    Taggar:


Snygga naglar, soffa och hönsnät!
Publicerad:

Äntligen har jag fått mina naglar fixade!! Här kommer lite före bilder. Så här ser mina naglar ut i vanliga fall alltså:

Så där ja... ganska vanliga naglar har jag i vanliga fall!

Men imorse så gjorde Therese mina naglar riktigt snygga. Nu ser de ut så här:Så ser jag ut nu alltså! Vad tycks..? Kom ihåg att ni kan ringa mig om ni vill ha nagelförlängning eller nagelförstärkning!!! Mina naglar har jag alltså inte förlängt, utan bara förstärkt. Vill man ha längre en så här så kan man så klart fixa det!!! Jag är iallafall himla nöjd med mina nya naglar!!!

SAmtidigt som jag satt och fixade naglarna så ringde BOOM Sundsvall och sa att vår soffa äntligen har kommit! Så på torsdag kommer den levereras till Umeå och någon gång efter det så får vi alltså hämta den i Umeå! Så himla skönt! Som vi har längtat efter vår nya soffa och nu är det inte långt kvar innan vi får den!

Ikväll har vi varit runt på olika ställen och shoppat. Bland annat så har vi köpt hönsnät. Våra katter ha ju haft utegångsförbud från balkongen då de började hoppa ner därifrån. Idag när jag var hos Therese så såg jag att de hade hönsnät för hela balkongen och det såg inte alls så illa ut som jag trodde. Så nu har Boas och jag satt upp hönsnät runt balkongen. Det är inte särskilt snyggt egentligen, men om vi ska kunna ha dörren öppen nått i sommar så måste vi ha det. Förhoppningsvis så slutar katterna att gnälla nu också. De har nämligen stått vid balkongen och mjauat de senaste veckorna, för att de vill ut. Jag har dock köpt en massa luktärtor, som ska klättra upp runt hela balkongen, på nätet. Luktärtor klättrar ungefär 1,5 meter, så på sensommaren kommer nog inte hönsnätet att synas...

Nu sitter Boas och jag i soffan och vi har balkongdörren öppen för första gången på länge!!! Och katterna är ute på balkongen!

Nu ska jag ta och käka middag för att Boas tjatar på att jag måste äta... Har inte ätit sen kl.14 så det är väl på tiden att jag fixar nått att äta!
    Taggar:


Energin är tillbaka!!!
Publicerad:

Japp, ikväll har allt känts sååå mycket bättre. Jag har diskat två gånger, borstat båda katterna på FurMinatorn, dammsugat lite och gått ut med alla soper! Jag känner mig normal igen! Den Sofie som hatar att sitta still och slappa framför Tv.n, utan hellre diskar och städar istället!

Imorgon kl. 9 ska jag hem till Therese så hon kan fixa mina naglar! Äntligen ska jag oxå få mina naglar fixade! De kommer bli supersnygga!

Boas är och spelar tennis med Samuel ikväll, så jag har passat på att fixa lite här. Bland annat har jag kommit fram till att jag ska köpa pärmar och register! Vi har alla viktiga papper liggande utspridda i olika pappmappar. Allt från viktiga kvitton på t.ex. datorn till försäkringspapper av alla dess slag... Ingen ordning på nånting! Så nu ska jag köpa pärmar och register och klart och tydligt skriva 1. Hyreskontrakt. 2. Försäkringspapper. 3. Fadderbarnspapper. 4. Kvitton.....o.s.v. Ordning och reda på ALLA papper från och med nu!!!

Nu äntligen börjar det mojna här i Skellefteå. Det senaste dygnet har det blåst galet mycket! Men nu skiner solen och det är väldigt fint, dock blåser det lite fortfarande, men inte som tidigare idag.... I helgen ska det bli högsommarvärme i Skellefteå! Uppemot 30 grader varmt kommer det vara i helgen...men jag kommer nog inte märka av det så jag ska plugga hela helgen...suck...

Idag fick jag ett SMS av mamma. Idag var hon och Ann-Marie på en båtresa till Tossa de Mar! Avundsjuk jag blir! Det är ju såå härligt där! Jag vill oxå åka till Spanien och Tossa!

Nu ska jag återgå till fixandet och plockandet!
    Taggar:


Dagens naglar!
Publicerad:

Idag fixade jag naglarna på Boas kusin. Hon ville inte ha nagelförlängning, utan bara förstärkning av sina egna. Så här blev hennes naglar när jag var klar.

Det här var alltså min 3.e kund, så jag är ganska nöjd med resultatet, dock är de långt kvar innan de blir perfekta... Idag höll jag bara på 3 timmar och 30 minuter, det är bara halva tiden jämfört med i måndags!

Vid lunch var jag klar, så då gick jag en kortis på stan med Boas. Vid 14 tiden började jag faktiskt plugga!!! Ja, det är sant, äntligen har jag kommit igång med tentapluggandet! Så nu har jag suttit och pluggat i tre timmar och gått genom en gammal tenta. Tror faktiskt inte jag ska plugga mer idag. Tre timmar räcker första pluggdagen. Imorgon däremot ska jag sitta hela eftermiddagen! Då ska jag gå genom gammal tenta nr.2.

Jag känner mig mycket piggare och positivare idag. Mycket tackvare att naglarna jag gjorde idag gick bra att göra. Och nu behöver jag inte tänka på 100 saker samtidigt som jag måste göra. Nu har jag fyra dagar framför mig då jag bara behöver tänka på tentan!!! Så skönt att släppa allt annat som jag pysslar med och bara satsa på en enda sak. Det känns som om mina axlar är 1000kg lättare.

Nu ska jag ta och plocka undan lite här på skrivbordet. Det är papper och böcker utspridda överallt nämligen!
    Taggar:


Bläääää....
Publicerad:

Har nu suttit i soffan sedan klockan 18.00. Har inte gjort ett skiiit! Himla skönt med tanke på att jag är såå himla stressad och trött. Jag har så mycket jag borde göra, men jag kände att jag måste ta det lugnt ikväll och lata mig, för gör jag inte det så bryter jag ihop!  Nu när jag äntligen har fått vila ikväll, så känns det som om jag kan ta nya tag imorgon!

Började nyss med att skruva ihop kontorsstolen som jag ska ha på jobbet, men jag lyckades inte, så Boas får hjälpa mig när han kommer hem... Fotbollen är ju slut nu så han borde komma snart! Jag har iallfall packat ihop allt jag behöver tills imorgon, och jag kom ihåg kameran, så nu ska jag ha den liggande där så jag alltid kan ta bilder på alla naglar jag gör! Oj, kom på att jag glömt att packa det viktigaste, "lathunden" för hur man gör naglar... måste gå och leta fram den nu... Så då var den också nerpackad!

Vi har himla stökigt i lägenheten nu, men jag är helt utan ork. Orkar inte ens städa, jag som älskar att städa. Jag orkar inte ens plocka ihop mina kläder som ligger utspridda i sovrummet. Normalt plockar jag ihop kläderna innan jag går och lägger mig varje kväll, men de senaste kvällarna har jag inte orkat det, så nu har jag kläder framme sen flera dagar tillbaka... All ork är bortblåst... Vad ska jag göra för att få tillbaka all energi och ork...

Nej, nu ska jag gå och lägga mig och sova och hoppas jag är mig själv igen imorgon när jag vaknar....
    Taggar:


Läs Aftonbladet idag!
Publicerad:

Nu har även Aftonbladet uppmärksamat att Andreas från Fränsta är spårlöst försvunnen. Läs artikeln på Aftonbladet. Det är ju så konstigt. En person som jag vet vem det är, jag vet mycket väl vem han är, då vi har varit grannar i typ 17 år, bara är helt spårlöst borta.... Jag följer Andreas systers blogg och det är riktigt jobbigt att läsa det hon skriver... Hon och hennes familj måste lida så himla mycket av det här. Fränstaborna söker fortfarande dagligen efter Andreas. En privatperson, Danne, som egentligen inte känner familjen så väl har till och med gått in och fixat så att en helikopter kan söka efter honom. Läs artikel i Dagbladet.

Min lillasyster Carro, kompis med Elin (Andreas syster), har hjälpt till med sökandet och gått skallgångskedja. Hon kommer höra av sig när de hittar Andreas...

Idag har jag varit på möte på Start igen. Det gick bra, men i sista sekund fick jag reda på att om jag startar upp företaget den 1/6 så kommer jag inte ha chans att få starta eget bidraget... Så jag kommer därför vänta tills den 15/6 innan jag startar upp företaget.

Idag har det ringt 4 kunder och bokat tid hos mig. Hittils har jag fått ihop 17 kunder i juni månad och då har jag inte ens börjat annonsera, sätta upp lappar o.s.v. Utan detta är kunder som via "rykten" och Nagelateljens hemsida  har hört att jag ska börja med nagelförlängning. Undra hur många som kommer ringa mig när jag stoppar lappar i brevlådor om nagelförlängning....

Efter mötet på Start åkte vi runt, för att söka efter en arbetsstol till mig. Hittade en billig på Jysk som får funka så länge... Klockan 16.30 var vi hemma igen och då var det tänkt at jag skulle plugga, men jag hade sån himla huvudvärk och kände mig väldigt låg, så det blev inget pluggande... Just nu känns det som om jag inte har någon fritid alls. Jag känner bara press från alla håll... detta har lett till att jag känner mig väldigt låg och går hela tiden runt och tänker på allt jag måste göra. Jag har typ 1000 frågor om företagandet, men vet inte vem jag ska fråga om det... T.ex. Jag kommer starta upp företaget den 15/6, men måste köpa in lite material redan nu, exempel en arbetstelefon. Kan jag köpa saker till företaget innan jag ens har startat upp det...? Vissa säger att man kan det och andra säger att man inte kan det.... Hur får jag svar på det? Och jag köpte ju en arbetsstol idag... måste jag spara det kvittot? Många funderingar har jag... Tyvärr känner jag mig utbränd, redan innan jag ens har kommit igång... suck... Jag tror inte jag är så trevlig att umgås med just nu.

Boas drog nyss iväg till Hjalle. Tydligen är det någon viktigt fotbollsmatch ikväll som typ hela Europa anser vara viktig. Själv är jag itne så insatt i fotboll, men jag vet iallafall att det är Barcelona som ska möta Manchester och det ska tydligen ske i Rom... Men hur som helst så blir jag ensam hemma ikväll och det känns på ett sätt skönt, då jag kan ligga och slappa i soffan och äta fruktsallad och lite popcorn hela kvällen. Samtidigt känner jag mig väldigt ensammen och skulle helst av allt vilja ligga och krama Boas hela kvällen... Om det iallafall kunde vara fint väder så jag kunde sitta på¨balkongen, men just nu blåser det stormbyar typ, så jag får hålla mig inomhus.

Ja, det kommer bli en tråkig kväll i all ensamhet... Jag vet att jag borde plugga, men jag har verkligen ingen motivation, skulle helst vilja sova bort hela kvällen... Åh...varför kan inte alla dagar vara bra dagar...? Tycker inte om att känna mig såhär låg...

    Taggar:


Grattis Isabella!!!
Publicerad:

Idag fyller min älskade systerdotter Isabella 3 år! Pratade med henne tidigare ikväll. Hon berättade att hon hade fått en cykel, en hjälm, ett spel, en bok, en till bok, en kassa apparat.... och ett kort... Hon är rolig hon! Sist när jag pratade med mamma i telefon var Bella bredvid. Plötsligt hör jag Bella skrika "Det är Let´s Dance". Då sa mamma att hon hade sett Elisabet Höglund på TV, och trodde därför att det var Let´s dance. Tänk att en 3-åring förknippar Elisabeth Höglund med Let´s dance... Lite komiskt ändå..

Bilder på världens goaste busunge:

Joy Isabella Christine, alldeles nyfödd, för prick 3 år sedan


Söt liten Bella... inte så gammal 1 ½ år om jag minns rätt


Bella, nyss fyllda 2 år på denna bild!


Bella för en månad sedan....

Grattis på födelsedagen Bella!!! Vi ses i midsommar!

    Taggar:


Stressad... men på egna ben!
Publicerad:

Det är lite för mycket att göra  på alldeles för kort tid...

Idag var jag till Umeå igen och gjorde naglar. De blev sååå fina! Jag är riktigt nöjd. Tyvärr glömde jag kameran idag igen... Jag höll bara på i 5 timmar idag. Så nästa gång hoppas jag att jag klarar 4 timmarsgränsen som jag sagt till alla kunder!

Sista dagen i Umeå idag alltså. Jag har packat ihop allt mitt material från Umeå och även varit till Nagel Ateljén och lämnat dem. Så nu har jag ett eget bord, med mina grejer på Nagelateljén! På torsdag ska jag alltså ta min första kund här i Skellefteå, utan hjälp av nagelläraren Elin. Tur att jag har Ulrika som kan hjälpa mig iallafall!

Det är sååå himla mycket just!!! Ikväll satt vi och betalade räkningar. Inte alls roligt, då Boas och jag hade miniinkomst denna månad, men flera 1000 kronor mer i räkningar. Två räkningar verkar ha försvunnit också, så imorgon måste jag alltså ringa både till Haléns och CSN och fråga efter nya... Inte roligt!

Imorgon bitti ska jag fixa en likviditetsbudget, fylla i alla företagspapper och gå genom resultatbudgeten igen, innan klockan 13.00 då jag ska på möte med Start igen. Så snart mötet är slut ska jag skynda hem och börja plugga på ekonomitentan som är om en vecka och jag har inte ens öppnat boken... Känns inte som om jag har någon chans att klara tentan, då jag ligger sååå mycket efter i den... Jag måste även hinna köpa en stol imorgon, samt lite annat som behövs innan jag tar min första kund på torsdag. Jag måste även ringa till Ams, Skebo, några kunder, Haléns och CSN imorgon...

På torsdag ska jag ta en kund mellan klockan 9.00-13.00. Direkt efter det ska jag hem och plugga hela kvällen inför ekonomitentan.

På fredag ska jag äntligen få mina naglar fixade!! Klockan 9.00 ska jag hem till Therese och hon ska göra mig snygg. Vi lär vara klara vid 13.00, efter det ska jag hem och plugga ekonomi hela eftermiddagen!

På lördag hade jag planerat att sitta och plugga hela dagen, men nu har det blivit andra planer. Jag får helt enkelt kliva upp tidigt på lördag och plugga fram till lunch, för tydligen ska födelsedagsfirandet för syskonen Strandgren pågå i två dagar... (vilket jag egentligen inte ha tid med alls...) Så efter lunch på lördag ska vi börja fira dem i sommarstugan, vi kommer även sova där (blir stressad bara jag tänker på det.... Jag MÅSTE ju plugga!) På söndag ska vi tydligen fira mera hos Boas mamma. Jag får se om jag följer med dit överhuvudtaget. Förmodligen kommer jag sitta och plugga hela söndagen.... Har inte tid att fira födelsedagar hela helgen tvärr...  I värsta fall kommer jag faktiskt inte vara med och fira alls i helgen. Jag funderar faktiskt på att strunta i det och bara vara hemma och plugga hela helgen. Som sagt, jag har inte riktigt tid till allt i helgen...

På måndag har jag inget planerat. Jo, en enda sak. PLUGGA!!! Sista dagen, innan tentan. Jag MÅSTE plugga exakt hela måndagen, då det förmodligen inte kommer hinnas med så mycket plugg under helgen... På tisdag är det äntligen dax för tentan och när den är över, då tänker jag andas ut!

    Taggar:


Kort inlägg...
Publicerad:

Har träningsvärk efter gårdagens core-pass... Särskilt bakdelen och magen!

Kunde inte somna igårkväll... Somnade vid 1.00 och klev upp kl.5.

Gjorde mitt första nagelset på en kund. 10 naglar gjorde jag på 6 timmar, men fint blev det!

Kom till schtaan klockan 19.45. Åkte direkt till Ica Maxi och storhandlade för 1500kr.

Kom hem kl 21.00.

Har nyss duschad och kollar på "Boston Teaparty".

Är så sjukt trött och längtar till sängen!!!

Imorgon är det sista dagen på nagelkursen!!! Sista dagen jag behöver kliva upp klockan 5.00!!!

God natt!!
    Taggar:


Tack Matilda!
Publicerad:

Japp, nu äntligen har jag fått ett eget utseende på bloggen! Tackvare Matilda! Nästa gång hoppas jag att jag kan göra om den på egen hand. Nu när hon visat hur man gör! Jag har redan fått nya ideér nämligen... Men nu ska bloggen se ut så här ett tag, innan jag börjar ändra något...

Nu ska jag förbereda mig inför imorgon. Ska åka till Umeå kl 6.30 och ta min första kund!!! Ska alltså fixa 10 naglar på en person jag inte känner... Mycket spännande! Jag hoppas jag hinner hem med sista bussen från Umeå iallafall...
    Taggar:


Kalas, kalas...
Publicerad:

Ja, då har alla kalas börja ta fart... Igår kväll  var vi en sväng till Malin och Falle, då Falle fyllde år. Och jag som bara drack pulver igår fick inte ta någon bulle, eller annan kaka... Men det var iallafall mycket trevligt! Idag ska vi till Jossan som fyller år. Men jag får väl ta med mitt "egna" fikabröd, så jag slipper frestas av bakverken hos henne... Nästa vecka blir det förmodligen kalas för syskonen Strandgren... Det är inte lätt att hålla sig till GI mat i dessa tider...

Jag kollade precis hur långt Ashberg och Fylking har kommit på deras promenad genom Sverige. Och tydligen var de i Skellefteå mellan fredag och lördag. Så de har alltså redan varit här och drog vidare norrut igår... Tycker det är konstigt att man hört mer om det. Jag hade ingen aning om att de skulle vara här denna helg...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan frukost! Jag straffade ju mig själv i torsdags, då jag åt 10st godisar. Så jag har ju bara druckit pulverdrinkar i 2 dagar, så jag längtar efter en talrik med fil och färsk frukt!
    Taggar:


Matilda, jag behöver hjälp...
Publicerad:Matilda, tror du att du kan fixa så min blogg ser ut så här???
    Taggar:


Företagsnamn!
Publicerad:Om jag ska ansöka om företagsnamn, så kommer detta namn stå överst på ansökningslistan. Är det någon annan som har ett bättre namnförslag på ett företag som sysslar med nagelbehandlingar och eventuellt make-up...?

    Taggar:


Dumma regn!
Publicerad:

Jag har jackan och skona på mig, redo att cykla till stan. Precis när jag öppnar dörren för att gå ut, så började det droppa från himlen... Typiskt!!! Förmodligen är det bara en regnskur, så jag väntar ett tag till innan jag cyklar till stan...

Jag lyckades inte med min header idag heller. Jag får in en av de bilderna jag vill ha men inte alla... så nu har jag gett upp och ska ta hjälp av Matilda, som verkar vara kunna det där med bilder i headern...

De har fortfarande inte hittat Andreas, i Fränsta. Idag fortsätter skallgångskedjan runt om i Fränsta... Tycker det är så konstigt att inte polisen hjälper dem att söka. Det är Andreas styvpappa, Jonas som har dragit igång allt, men fortfarande utan resultat alltså...

Nu ska jag gå och ta en pulverdrink under tiden jag väntar på att det ska sluta regna....
    Taggar:


Idag blir en bra dag!
Publicerad:

Idag ska jag inte plugga så himla mycket. Jag ska börja och kolla på gamla ekonomitentor och se vad jag egentligen måste lära mig.... jag ska även skriva klart slutsatsen i KM. Resten av dan ska jag bara göra sånt som är roligt att göra!

Jag ska gå en runda på stan och köpa födelsedagspresenter och kolla lite sommarmode... Jag ska även fixa lite här hemma, sy lite och så.... Jag ska även försöka ta tag i min bloggdesign! Men det tar ju sån himla tid för mig att fixa bloggdesignen. Jag har en bild i huvudet  hur jag vill att den ska se ut, men hur gör man för att föra över den bilden från hjärnan till datorn??? Jag skulle så himla gärna vilja ha tre fotografier, inramade, hängande i headern. Om ni inte förstår så kan ni kolla in denna blogg. Inte riktigt så, men typ... Hur lägger man egentligen in tre olika bilder i headern???? Ja, jag har ju inte så mycket annat för mig så jag får väl sitta och leta efter någon bloggdesign som är okej...

Nu drar det in riktigt mörka moln över Skellefteå. Blir nog en regning dag idag...

Igår gjorde jag om lite i badrummet och jag blev nöjd. Förrut kändes det alltid som om det var stökigt i badrummet, trots att det var nystädat. Och när man känner så, då är det dax att göra en förändring! Så jag flyttade en hylla till en annan vägg och det kändes genast mycket bättre där inne. Så nu har jag en tom, vit vägg i badrummet som man skulle kunna göra något med.....Frågan är vad bara...

Förresten, idag åker min mamma till Spanien. Nämligen till Blanes, strax norr om Barcelona. Jag var ju där förra sommaren så jag tipsade henne om "Tossa de Mar". Så hon och Ann-Marie skulle åka dit någon dag. Jag skulle också vilja åka utomlands!!! Nästa gång jag åker på en solsemester så ska jag åka till någon grekisk ö, eller möjligen till Italien... Men det lär nog dröja till nästa vår innan vi kommer iväg tyvärr...
 
Nu ska jag gå och drick en pulverdrink till frukost!
    Taggar:


Äntligen klar...nästan
Publicerad:

Nu har jag suttit framför datorn sedan klockan 11.00 och skrivit en rapport. Jag är nästan helt klar. Det enda som saknas är några rader i slutsatsen...men det brukar bara ta några minuter och skriva, så jag tänker fixa det imorgon istället!

Nu ska jag sätta igång och stryka lite saker från listan som jag skrev tidigare. Först och främst ska jag städa och testa och möblera om i badrummet. Det har högsta prioritet denna fredag eftermiddag! Sedan ska jag dammsuga överallt och eventuellt så hinner jag även sy lite efter att jag har städat....

Vid 20.30 ska jag gå till Dallas. Boas började jobba där idag och han slutar vid 21.00 och då ska vi upp till Julia och samuel och kolla på film. Vi ska se Harry Potter. Jag har aldrig tidigare sett Harry Potter filmerna, men den här veckan har vi haft en race. Vi började att se första filmen för några dagar sedan och ikväll ska vi se den femte filmen. Jag ska dock erkänna att jag är lite besviken på filmerna... Man har ju hört så mycket gott om dem så jag hade ganska höga förväntningar, men filmerna är inte alls så bra som jag trodde. Jag trodde att Harry Potter filmerna var mysiga, snälla, barnfilmer som visar hur det går för Harry när han ska lära sig trolla. Jag trodde de vände sig till åldersgruppen 6-10 år... Jag hade helt fel! Ja, första filmen var precis så som jag förväntade mig! Mysig film, i fin miljö där man få se när Harry försöker lära sig trolla. Mycket bra! Men sen då? De andra filmerna är ju så mörka och det är en massa fula och onda varelser i dem... Inte alls så mysiga och trevliga som jag trodde! Nej, Harry Potter filmerna är inget jag kommer se igen. Det är ju hela tiden så uppenbart vad som kommer hända... de är ju inte ens spännande.... Men nu när jag har sett fyra filmer så känns det som om jag måste se alla, för man vill ju ändå se hur det går för den där Harry...

Nu har nagelbokningarna börjat rulla in också. Varje dag ringer det folk som vill boka in tider! Det är roligt!

Nu ska jag ta tag i städningen av badrummet!
    Taggar:


Så fruktansvärt!!! Kan inte tro att det är sant...
Publicerad:

Läste precis på Facebook att man ikväll ska gå en skallgångskedja i Fränsta, vid Myggvallen. Eftersom jag inte har hört något om att en person är försvunnen i Fränsta blev jag tvungen att ringa hem till mamma och fråga... Mamma berättade att Andreas Hulin, som jag har bott granne med i 17 år har varit spårlöst försvunnen i 8 dagar. Andreas är 25 år, alltså två år yngre än mig och jag vet mycket väl vem han är. Min lillasyster Caroline är typ bästa kompis med Andreas lillasyster Elin. Och tydligen ska Caroline, Elin och resten av Fränsta gå skallgångskedja efter Andreas ikväll.... Hoppas de hittar honom välbehållen... Läs mer om Andreas i Sundsvall Tidning. Och befinner du dig i Fränsta ikväll, så tycker jag att du ska bege dig till myggvallen klockan 18.00...

Mamma berättade samtidigt en annan hemsk sak. En 12-årig tjej som har gått på Fränstaskolan begick i söndags självmord, då hon blev mobbad på skolan. Alla ni som har gått i Fränstaskolan...visst låter der overkligt? Fränstaskolan som är Sveriges bästa skola och Sveriges tryggaste skola... inte kan något sånt ske där?

Jag har bott i Fränsta i 19 år och har hela min familj där. Jag gick i Fränstaskolan mellan 1989 - 1998. I 9 år + lekis gick jag i Fränstaskolan. Visst fanns det mobbare i Fränstaskolan då också, men det fanns även lärare som våga ta tag i saken, våga säga ifrån och lärare som alla elever hade respekt för! Vad har hänt med Fränstaskolan sedan jag slutade där för 11 år sedan? Jag som hela tiden har tänkt att den dag jag får barn så ska de gå på Fränstaskolan... jag tror jag ändrat mig efter att mamma berättade om situationen på Fränstaskolan...

Tjejen var bara 12 år alltså... När hon var 10 år hade hon själv bestämt sig för att hon måste lämna Fränstaskolan, då hon inte orkade ta mer skit i skolan. Hon började då i Torpshammarskola och trivdes bra och fick kompisar. Nu till hösten skulle hon tvingas tillbaka till Fränstaskolan för att börja klass 6. Den 12-åriga flickan valde att ta sitt liv istället för att flytta tillbaka till Fränstaskolan. Vad håller man egentligen på med på Fränstaskolan nuförtiden??? Läs mer om 12-åriga Sofia i Sundsvalls Tidning

Det är dax att vakna upp nu, lärare, politiker och föräldrar...!
    Taggar:


Vill hellre göra andra saker...
Publicerad:

Idag ska jag skriva min rapport i KM. Det är den sista uppgiften i kursen Knowledge Management, så när jag har skrivit klart den så behöver jag inte tänka mer på den kursen. Rapporten ska vara inlämnad senast 3 juni, men då jag har så mycket annat just nu så tänker jag skriva den idag  så jag slipper ha den hängande över mig...

Men jag har en ganska lång lista på saker jag hellre skulle vilja göra idag...

* sitta på balkongen och sola och ta det lugnt.
* städa hela lägenheten
* fixa utseendet på min blogg
* putsa alla fönster
* storstäda badrummet och även göra en ommöblering där.
* köpa nageldekoration o.s.v. på Tradera
* Ta fram symaskinen och sy allt som behövs sys
* Gå på stan och handla födelsedagspresenter till alla 8 personer som jag känner som fyller år under de kommande 4 veckorna. Idag fyller Malin L år. Stort Grattis till dig Malin!

* Vika ihop all tvätt från igår
* gå på Coop bygg och handla massa växter till min balkong

Men om jag inte skriver KM rapporten idag, så kommer jag aldrig få tid att skriva den, så den där listan får jag ta tag i helgen istället.

Igår var jag riktigt rastlös! Jag kände att jag skulle vilja hitta på något, men visste inte vad... Efter en lång och seg dag så åkte Boas och jag till Julia o Samuel på eftermiddagen. Boas o Samuel spelade tennis och jag och Julia satt och surrade. Blev så vi såg en film senare på kvällen också... Men det blev en tidig kväll...

Igår fuskade jag rejält med maten också.... Jag har ju ätit enligt GI sedan den 30 april. Inga kakor, godis, mackor eller ´pasta på 3 veckor, vilket har lett till -2kg på vågen, men framförallt att jag mår bättre, är piggare och inte har halsbänna och så himla ont i magen längre (bara lite ont i magen).  Men igår åt jag en kebab i bröd till middag, jag smakade 10 st godisar av Boas och drack ett glas coca-cola... Fy, mig! Så idag och imorgon ska jag straffas för det! Nu blir det pulverdiet i två dagar och på söndag fortsätter jag med min GI mat och kycklingsallad....

Nu ska jag ta och sätta igång med KM rapportenen!
    Taggar:


Sommar, sol och lite regn...
Publicerad:

Imorse fick jag sovmorgon. Klockan 9 klev jag upp och då var det 25 grader varmt på balkongen och 15 grader i skuggan. Så jag hoppade i en bikini och gick och la mig på min solbänk på balkongen. Men det blev inte långvarit.... Vid 10.30 drog det in massa moln och började blåsa. Jag hade planerat att äta frukost på balkongen, men så blev det alltså inte...

Boas, jag och Samuel åkte upp en sväng till solbacken och köpte lite småsaker. Bland annat en fläkt till sovrummet. Dyr, men superbra och framförallt tyst! Så nu ska vi inte behöva svettas ihjäl i sovrummet i sommar. Under tiden vi var där började det ösregna! Så det kom en riktigt störtskur, men nu lyser solen igen. Känns som om vädret kommer variera idag, för jag ser fortfarande massa mörka moln utanför fönstret...

Boas och jag har inte planerat något idag. Jag skulle vilja grilla och softa på någons balkong...men så kommer det nog inte bli tyvärr. Eventuellt blir det en filmkväll med Julia och Samuel...

Det har iallfall äntligen blivit sommar i Skellefteå. Nu är de flesta träd helt utslagna och de flesta gräsmattorna är också gröna.  Skönt att äntligen kunna börja använda alla mina sommarkläder som jag har shoppat!

Nu är jag hungrig och ska försöka fixa lite lunch!
    Taggar:


Kolla naglarna!
Publicerad:

Häe komer några bilder på naglarna som jag fixade på Theres igår:
Här håller Theres i mitt bananskal.... Hi hi...

Fem timmar tog det alltså att fixa dessa naglar, men visst är de fina...? För att vara första gången som jag gjorde naglar i gelé, så är jag nöjd! Dessa bilder är lite suddiga för jag tog dem på bussen och det guppade hela tiden... Men det som sitter på naglarna är alltså små blommor med en lite silversten i! Nu kommer alltså naglar se ut så här i 4-5 veckor! Längtar tills mina naglar blir så här fina!

Idag var jag i Umeå i tre timmar. Kom hem vid 14.... Nu har jag precis rakat av Boas allt hår, så nu är han snaggad igen... När jag äntligen är hemma tidigt idag, så ska jag ta hand om onsdagsstädningen, så Boas slipper det. Boas har ju sköt städningen i lägenheten de senaste två veckorna, så det är på tiden att jag dammsuger idag!
    Taggar:


Umeå, Umeå, Umeå...
Publicerad:

Ja, idag var jag i Umeå igen... Fixade naglar på Theres, som även hon går kursen. Hon hade redan konstnaglar gjorde i akryl! Det var en upplevelse att ta bort hennes akrylnaglar! Det var verkligen INTE lätt! Jag kämpade i två timmar med att fila bort akrylen från fem av Theres fingrar. Så jag jag hoppas att jag aldrig får en kund som har akrylnaglar...

Men efter flera timmars filande, så var hennes riktiga nagel äntligen framme och då var det dax att sätta fast tippar och kleta på tre olika lager gelé. Vi avslutade med några fina blommor och stenar som dekoration. Så nu har Theres väldigt vackra naglar i gelé istället! Jag glömde förståss kameran. Men jag har bestämt att jag åker ner till Umeå imorgon igen för att träna lite mer på "greger", och då ska jag ta med mig kameran och knäppa kort på naglarna som jag har gjort! Lägger ut bilder imorgon!

Igårkväll, så tog jag mig äntligen tid att färga min utväxt! Jag har haft en hemsk utväxt, eftersom mitt lager med hårfärg är i Fränsta. Jag fick ju massa färg av Inga sist jag var i Fränsta, men glömde dem. Sen dess har både mamma och pappa och Caroline varit upp hit, men alla har glömt min färg. Så igår köpte jag ett packe på H&M och Boas var snäll och hjälpte mig! Det blev bra, men det är alltid lika underhållande att se hur killar fixar "tjejgrejer". Boas hade sitt eget sätt att hä i färgen i håret.... Men som sagt, himla bra blev det ändå!

Nu ikväll har våra katter fått skönhetsvård... Siri har blivit borstad, klippt klona och duschad... Duschningen var inte alls populär. Hon skrek, sprattlade och bet mig riktgit hårt.. Men nu är hon iallfall nyduschad och jag ska försöka duscha dem en gång i veckan fr. nu. Men det är äventyr att duscha katter...

Nu väntasr jag på att Boas ska komma och hjlpa mig att göra middag... För 20 minuter sedan sa jag till honom att vi borde börja med middagen, men han verkar ha fastnat i tv-spelet.... 
    Taggar:


Första nagelförlängningen fixad!
Publicerad:

Imorse var det dax att åka till Umeå igen. Klockan 9 började vi träna nagelförlängning på "Greger", det är alltså en dockarm, som har naglar som vi får träna på. Mellan 9.00-14.30 satt vi och kämpade med nagelförlängning på fem naglar. Det tog alltså över 5 timmar att göra förlängningar på fem fingrar... Men resultatet blev bättre än vad jag trodde det skulle bli. För att vara första gången är jag faktiskt riktigt nöjd med resultatet!

Imorgon ska jag fixa Theres naglar. Spännande att göra naglar på en riktig person!

Jag börjar däremot känna en viss stress... Imorgon ska jag alltså göra mitt första set på en människa och sedan ska jag göra ett på måndag och ett på tisdag nästa vecka. Och på torsdag nästa vecka så har jag min första kund!!! Så jag kommer bara hinna göra tre set innan jag ska ta min första kund.... det känns lite jobbigt.... Men Ulrika får väl hänga över min axel och hjälpa mig!

Nu ska jag äta middag!
    Taggar:


Söndagkväll!
Publicerad:

Och jag är så trött... Vi kom precis hem från Julia och Samuel. Var upp till dem en sväng och kollade på en film. Men jag var så himla trött så jag satt och gäspade exakt heeela filmen.... Nu har jag precis skickat in min affärsplan och resultatbudget. Så skönt att ha fått det bortstökat! Nu ska jag satsa på naglar i två dagar. Måndag och tisdag blir två hellånga nageldagar. På onsdag blir det ekonomiplugg inför tentan....

Igår så var jag och Ulrika iväg på tjejkvällen och jag fick marknadsföra mitt företag lite. Jag lyckades få 6 tjejer att boka tid hos mig för nagelförlängning under juni och det var många som tog mitt nummer och ska ringa och boka en tid! Roligt att jag har ganska många kunde rinbokade i juni, men jag vet fortfarande inte hur man förlänger en nagel... Men imorgon ska jag få lära mig det!

Efter tjejkvällen åkte vi till stugan och kollade på slutet av Eurovision. Jag måste erkänna att jag trodde att Malenas låt skulle lyckas bli topp 15 iallfall, för visst var det mååånga låtar som var sämre än hennes. Men det var ju himla roligt att Norge gick och vann iallfall, för det är en fantastisk låt. Men den kommer spelas sönder på radion. Idag har jag hört den säkert 7 gånger på radion, och då har jag bara lyssnat på radion i max tre timmar.

Vi sov i stugan i natt så idag har vi varit där och målat lite...

Nu ska jag gå och fixa lunchlåda och packa inför morgondagen, sedan väntar sängen. Imorgon är det dax att kliva upp klockan 5 igen....
    Taggar:


Gick Boas i sömn, eller...?
Publicerad:

Ha ha ha... inatt hände något konstigt. Jag vet inte vad klockan var, men det var mörkt ute och jag sov hårt. Men jag vaknar hastigt när jag märker att Boas tänder lampan, kliver upp och börjar rota i garderoben. Han står och tittar och rotar i gardroben ett tag, men jag var på tok för trött för att fråga varför han gjorde det... Till slut la han sig igen och släkte lampan och då frågade jag vad han gjorde. "-Ingenting"  fick jag till svar och så fortsatte han att sova. Boas sover fortfarande, så jag vet fortfarande inte vad han hade för sig inatt. Och när han vaknar kommer han förmodligen neka att han var uppe och vandrade inatt. Himla roligt var det iallfall! Och jag antar att han gick i sömn...

Idag ska jag skriva klart affärsplanen och skicka in den. Jag ska även städa då det inte blev gjort igår. Jag måste även förberda lite saker till kvällens tjejkväll. Och till natten ska vi sova i stugan igen. Vi ska måla sovstugan imorgon, så då sover vi där inatt, så vi kan sätta igång och måla den redan från morgonen!

Nu har blomster/trädgårdshandeln äntligen börjat få in sommarblommor och kryddor. Jag är såååå himla sugen på att köpa det nu. Men då vi bara har ca. 4-5 grader varmt på natten, så tänker jag vänta med att köpa det tills i slutet av maj....

Vår soffa då, tro när den ska dyka upp? Än så länge har vi inte hört något från BOOM. För en vecka sedan kom jag på att jag har helt glömt bort att putsa fönstrerna i lägenheten! Jag brukar alltid putsa fönstrerna på våren och på hösten, men denna vår har jag helt glömt bort det, jag har väl haft för mycket annat att tänka på. Och nu i maj kommer jag inte hinna putsa dem, så jag får väl ta mig tid att putsa dem någon helg i juni istället....

Nu ska jag fortsätta med affärsplanen!
    Taggar:


Fantastisk spamanikyr!
Publicerad:

Imorse så var det dax att kliva upp klockan 5 igen. Men idag behövde vi ju inte sitta och läsa teori! Idag fick vi träna på att ge manikyr och lacka naglar! Så klockan 9 imorse fick jag en underbar manikyr av Theres (som oxå går utbildningen). Sååå skönt det var! Mina händer är fortfarande alldeles mjka och lena! Jag valde även att få mina naglar lackade i en turkos nyans med glitter på! Så tjusugt!

Efter lunch var det min tur att ge Theres manikyr. Jag har länge funderat på hur det kommer att gå att fixa naglarna på någon som sitter mittemot mig. Jag har aldrig fixat naglarna på någon annan, däremot så fixar jag gärna mina egna. Men när man fixar sina egna så vänder man ju handen man målar med på ett helt annat sätt, än när man har en kund framför sig... Men manikyren gick bra (efter att läraren visat hur man håller i en fil på smidigaste sätt). Lackningen hade jag lite större problem med.... Som de flesta vet är jag himla darrhänt! Att måla mina egna naglar är inget problem för då stödjer jag ju min hand i bordet och darrar alltså inte. Men när man målar någon annans nagel är det svårt att ta stöd i bordet.... Det gjorde att jag darrade ganska mycket när jag lackade Theres naglar. Jag lyckades dock inte måla så mycket utanför nageln. Mitt problem var att få ett jämt lager över hela nageln... Jag måste helt klart träna på att lacka naglar! Boas får kanske ställa upp som provdocka... nagellack kan man ju ta bort, så ingen kommer ju märka om jag har provat att måla Boas naglar....

Ikväll så var vi ut till stugan en snabbis. Vi fick hjälp med siffrorna till min resultatbudget. Det gick bra!

Imorgon ska Ulrika och jag visa upp oss på en "tjejkväll" utanför stan. Det är många företag som kommer vara med på tjejkvällen för att visa upp sig. Cirka 70 st tjejer har anmält sig till kvällen, så det är en bra chans för mig att marknadsföra mitt företag! Så jag ska springa runt och dela ut lappar  till alla tjejer!

Nu ska jag nog hoppa i säng. Det är fredagkväll klockan är 23:45 och jag är trött! För bara 5 år sedan var jag ute till klockan 5 på morgonen på fredagar... Usch, vad gammal man känner sig när man vill gå och sova tidigt på fredagkvällarna...! Men jag är ju gammal oxå.... Varför kan man inte vara 23 år resten av livet...?
    Taggar:


Så himla trött!
Publicerad:

Jag har fulla dagar nu... och är såå himla trött! Imorse fick jag sova till klockan 7.30 iallafall, men imorgon måste jag upp klockan 5 igen. Så här ser mitt schema ut resten av månaden:

1. Skriva en resultatbudget och affärsplan (klar senast söndag)
2. Slutföra grupparbetet i ekonomi (klar senast måndag)
3. Läsa på teorin kring naglar (skriva prov på det innan 31/5)
4. Lära mig allt om nagelprodukterna (under nästa vecka)
5. Starta upp mitt företag (den 1/6)
6. Skriva en rapport i KM (inlämning senast 3/6)
7. Plugga till ekonomitenta (som är den 2/6)
8. Träna på att förlänga naglar på kompisar. (Min första riktiga kund har jag den 28/5, så innan dess vill jag ha tränat på minst 3 kompisar).

Ja, som ni förstår så har jag inte många lediga stunder... Jag åker ju dessutom till Umeå tre dagar i veckan. Längtar tills den 4 juni, för då är det absolut jobbigaste över! Då har jag inte lika många bollar i luften som jag har nu. Efter den 3/6 kan jag satsa 100% på företaget!

Boas är just nu och hälsar på J på sjukhuset. Jag har suttit i skolan hela dagen så jag hade ingen möjlighet att följa med tyvärr. Men jag hoppas hon mår bättre snart! 

Nu ska jag ta och fortsätta på min affärsplan så den blir klar innan söndag!

Förresten, idag fick jag en till leverens från H&M! Förra veckan frågade Boas om jag väntade något mer postorderpaket, jag har nämligen fått ganska många postorderpaket levererade de senaste veckorna. Då sa jag att nu har jag äntligen fått ALLA kläder som jag beställt från Ellos, Halens, Jotex och H&M, så det kommer inga fler paket! Men så fel jag hade! Idag fick jag en klänning från H&M som jag helt glömt bort att jag hade beställt. :-) Den sitter jättebra och kommer bli en favorit! Nu längtar jag bara efter värmen så att jag kan börja använda alla mina sommarkläder som jag har köpt! :-)
    Taggar:


Internet är tillbaka och jag med!
Publicerad:

Det är typ tre dagar sedan jag skrev ett riktigt inlägg, på grund av att internet låg nere ett tag. Men igår fixade Boas det så nu ska jag börja skriva varje dag igen.

Vad har hänt de senaste dagarna då. Framförallt så har jag börjat min nagelterapeututbildning i Umeå. Idag var jag ner för andra gången. De här två dagarna har vi gått genom en hel pärm med bara teori. Allt från handens ben, till hand massage, nagelns uppbyggnad och hel massa kemi. Alltså vad produkterna innehåller o.s.v... Det är väldigt mycket att lära sig!!! På fredag ska vi dock få börja lite smått. Då ska vi göra manikyr på varandra och måla varandras naglar. Ska bli så himla kul att börja med det roliga och lämna teorin!!! De dagar jag är i Umeå så stiger jag upp klockan 5.00 på morgonen, cyklar till stan kl. 6.15 och hoppar på en buss klockan 6.40. Klockan 8.40 är jag framme i Umeå och klockan 9.00 börjar utbildningen. Klockan 15 slutar dagen, så klockan 15.25 tar jag en buss tillbaka till Skellefteå. Så vid 18.30 är jag hemma igen. Det blir långa dagar det, men det är skönt att jag kan sova på bussen iallafall.

Nu börjar jag dock bli riktigt orolig för Boas. Jag ringde honom klockan 15, när jag hoppade på bussen i Umeå. Han sa inget om att han skulle bort eller så.... men nu har jag varit hemma i 30 minuter och Boas är inte hemma. Jag har ingen aning om vart han är!!! Jag har ringt hur många gånger som helst, men det är bara mobilsvar hela tiden. Jag har skickat flera SMS, men han svarar inte. När jag kom hem lyste flera lampor, datorn var på och visade en serie som var 42 minuter lång, men Boas har pausat i serien efter 32 minuter. Battteriet var inte ikopplat i datorn, så det var bara några minuter kvar av  batteriet.... Jaaaa, nu ringer han!!!...... Misstänkte att nått hade hänt! Han hade fått skjutsa ..... till akuten och är där med h..... nu, för h.. mådde så dåligt.... Då är det inte så konstigt att han fick bråttom iväg! Skönt att veta var han är nu iallafall. Man hinner ju bli så himla orolig, när man ser att han har haft bråttom iväg och inte har mobilen på.

Ja, annars då. De dagar som jag inte är i Umeå så sitter jag på skolan. Vi har äntligen fått klart KM grupparbetet så det är inlämnat! Men nu sitter vi med ett grupparbete i ekonomi på skolan, så mellan 8.30 och 16 är jag på skolan när jag inte är i Umeå. Mina dagar är helt fyllda denna vecka!

Jag har även varit på Start och planerat mitt företag. Och den 1 juni verkar det som om jag kommer starta upp företaget. Innan måndag måste jag dock skriva en fullständig affärsplan och en resultatbudget, så jag har det jag gör i helgen också! Jag måste nog få ganska mycket hjälp med resultatbudgeten dock.... När jag berätta för folk att jag ska starta upp en firma, så brukar alla fråga -"Vad ska företaget heta då?" Förmodligen kommer jag bara använda mitt namn som företagsnamn, eftersom det bara är en enskild firma. Men det är ju lite roligt att tänka ut företagsnamn. Så om någon av mina läsare har ett bra namn på mitt företag så får ni gärna komma med förslag. Jag har fundrat på några namn dock... "Nails By Silwer", "Silwer Nails", "Silwers nagelsalong", "Silwers nageldesign"... Ja, som sagt det är roligt att fundera på företagsnamn och jag vill gärna få in mitt namn i företagsnamnet isåfall....

Ja, vad har hänt annars då. Igår tog jag mig faktiskt tid att se Eurovision semifinal! Himla roligt att Sverige gick vidare! Det känns himla bra tycker jag. Jag har varit himla osäker på om Malenas låt skulle funka internationellt, men det är skönt att se att den funkar så här långt iallafall. Hoppas nu att hon lyckas i finalen på lördag också. Som jag tyvärr kommer missa. Jag ska följa med Ulrika på tjejkväll, och marknadsföra mitt företag. Så det blir alltså ingen schlagerfinal för min del. Förhoppningsvis hinner vi hem så jag får se omröstnngen i allafall!

Åhhh..jag är så himla hungrig! Jag tror faktiskt inte att jag kan vänta på Boas, jag får nog äta utan honom, för vem vet hur länge han blir kvar på akuten...
 

    Taggar:


Kort inlägg!
Publicerad:

Vårt internet har slutat fungera hemma, så det är därför jag inte skrev något igår... Sitter i skolan nu.

Gårdagen i Umeå gick iallafall bra. mycket teori att ta in första dagen. Imorogn bär det av till Umeå igen för mer teori.

Nu ska jag åka på "starta eget möte" så får vi ser hur det går...spännande!

Jag kommer skriva mer när vi fått igång nätet hemma!
    Taggar:


Imorgon är det äntligen dax!
Publicerad:

Japp, imorgon börjar min utbildning i Umeå. Så under den kommande veckan ska jag pendla till Umeå i tre dagar. Känns himla roligt att äntligen får börja nagelterapeututbildningen! Men jag har lite att fixa idag. Jag har nämligen ingen koll vilken tid jag börjar, vart jag ska vara, vilken tid bussarna går mellan Skellefteå och Umeå, vart mitt busskort är.... Så jag måste leta fram lite papper från nagelskolan, som jag fick för länge sedan.... Från och med imorgon kommer jag ha fullt upp iallafall!

I fredags hade Boas och jag fullt upp hela dagen. Vid 11 kom Boas mamma och hämtade oss, och bjöd oss på lunch, efter det åkte vi ut till henne och tog en promenad med deras hund och med lammen. Lammen, som Boas och jag hjälpte till världen är sååå söta, och sååå roliga. De hoppar och skuttar på gården och springer inte iväg! De är riktigt tama! Vi hann även med att gå en shoppingrunda i staan, innan vi fixade oss inför Matilda födelsedagsmiddag. '

På fredagkväll var vi alltså hos Hjalle och Matilda och grillade. En mycket trevlig och lugn kväll, med vattenpipapremiär på balkongen. Boas och jag gick dock hem ganska tidigt. Vid 00.00 var vi hemma igen. Här kommer några bilder från kvällen:


Matilda öppnar presenter. Den turkosa sjalen och örhängena på soffan har hon bland annat fått av oss.


Efterrätt serverades det också, men jag äter ju inte sånt längre, så jag avstod! Duktig jag är!


Födelsedagsbarnet röker vattenpipa med äppelsmak, på balkongen.

Igår, var det tråkigt väder hela dagen, så Boas och jag var inne och städade. Vi åkte ut en sväng och letade efter riktigt fina miljonvillor här i Skellefteå. Alltså det finns ett område där de just nu bygger riktigt snygga, stora och dyra villor! Hur fina hus som helst! Hoppas Boas och jag får möjlighet att flytta in i något av de husen en dag!

Bara för att vi var och kollade på massa flotta villor igår, så har jag idag kollat efter hus på internet, som jag skulle kunna tänka mig bo i. Men jag höll mig inom en prisnivå som jag kan tycka är normal för oss. Jag hittade ett radhus, några km härifrån som jag tyckte var okej. Om det vore aktuellt för Boas och mig att köpa hus, skulle jag absolut vilja åka på visningen för detta hus. (Klicka på länken, för att se bilder på huset). Det är lagomt stort, nyrenoverat med bastu och kostar inte flera miljoner som många hus gör. Längtar nästan lite efter den dagen man får börja kolla efter hus på rik

Annars slappade vi resten av kvällen i soffan och såg film. Det finns inte så mycket annat att göra på en lördag då det regnar ute.

Idag ska jag som sagt ta tag i lite fix inför morgondagen och även plugga lite!
    Taggar:


Grattis på födelsedagen, mamma!
Publicerad:

Idag fyller världens bästa mamma 55 år, men jag kan ju inte vara med och fira henne, då jag bor 45 mil från min familj! (en liten paus i skrivandet, för mamma ringer nu... haha, komiskt)

Ja, mamma ringde och tackade för blomstercheckarna som jag skickade till henne. Tydligen ska hon bjuda halva släkten på middag ikväll, men jag kan som sagt inte vara med :-(

Det här är min mamma:


De flesta bilder på mamma är tagna i köket, förmodligen för att hon mest står i köket. Matlagning och baking brukar ske i hennes kök....


... ibland hinner hon med en kopp kaffe på stående fot...


Det händer att min glada mamma tar en paus från köket och slår sig ner i soffan istället...Ja, som sagt, glad är hon, min mamma!


En till bild från köket....


men hon brukar även äta den goda maten som hon tillagar i köket!


Så här brukar det se ut hemma hos mamma när det firas födelsedagar. Hon gör förmodligens världens godaste tårtor och kakor! "För mycket av allt"- är mammas motto tror jag....


Som sagt, för mycket av allt! Jag tror inte det finns någon som gör så mycket mat som min mamma. Den här julmaten ska ätas av totalt 7 vuxna personer. All denna julmat räcker i typ en vecka.... Tur att mamma gör världens godaste julmat!


Busa med barnbarnen har min mamma också energi till...


Ja, det är min mamma alltså!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN,MAMMA!

    Taggar:


Sundsvall Dragons vann ju!
Publicerad:

Ja, det var ju några dagar sedan, men jag har ju glömt att skriva det. I tisdags blev alltså Sundsvall Dragons svenska mästare i basket! Det måste ju firas stort då Sundsvall inte har vunnit någon stor lagsport förrut. Men nu är alltså Sundsvall svenska mästare i basket! Det är värt att fira, vilket alla Sundsvallsbor gjorde i onsdags!

(försökte lägga in en bild från guldfirandet i Sundsvall här, men det gick inte)

Idag skulle jag ta sovmorgon, då jag klivit upp vid 7 de senaste dagarna... men jag vaknade kl. 8 imorse och kunde inte somna om! Hur irreterande är det inte att vakna tidigt när man planerar att sova länge....Mycket!!!

Det är inte direkt strålande väder idag. Solen försöker tränga sig genom alla mörka moln, men jag tror att de mörka molnen kommer vinna...tyvärr. Det känns som om regnetkommer börja  falla snart, osså blåser det med. Hoppas det spricker upp tills ikväll, då vi ska grilla!

Vet inte vad jag ska skriva nu... Boas sover och jag är lite uttråkad... Jag skulle kunna fortsätta på min tavla, som jag började måla för 2 år sedan, men jag har alla min konstnärspenslar i stugan, så det går inte heller. Det är städfredag, men jag tror inte att det skulle vara så populärt om jag började dammsuga nu, så det får jag göra senare... Nej ja, får försöka roa mig på något annat sätt...
    Taggar:


Linda- min vän!
Publicerad:

Det här är min vän Linda!Ja, du Linda... du är den första personen som får ett helt eget inlägg i min blogg! Hoppas du är nöjd med alla bilder jag lagt ut, för jag tänker inte ta bort dem...hur mycker du än tjatar!
    Taggar:


Huvudvärk...
Publicerad:

Idag är tredje dagen i rad som jag är tvungen att ta en huvudvärkstablett. Jag har väldigt sällan huvudvärk, typ aldrig. Men denna vecka har jag alltså haft ovanligt mycket huvudvärk. Jag trodde först att det berodde på vätskebrist. Men i går när jag var på lektion, så såg jag inte vad det stod på OH.n trots att jag hade mina glasögon. Jag fick alltså sitta och kisa, trots glasögonen. Idag glömde jag mina glasögon hemma, vilket ha gjort att jag nu har ont i både ögon och huvudet. Jag tror alltså att huvudvärken beror på försämrad syn. Så jag måste nog göra en synundersökning inom en snar framtid...

Idag var jag på skolan mellan 8-16. En ovanligt lång dag för min del.... Efter skolan cyklade jag in till stan. Och jag var riktigt duktig. Trots att jag hittade en massa saker som jag ville ha så köpte jag absolut ingenting! Jag hittade dock en lampa som skulle passa bra i stugan, två par snygga skor, en matta som skulle passa på balkongen och en duk till balkongen. Men som sagt, jag lyckades stå emot alla dessa saker och köpte alltså inget! Jag är så duktig ibland!

Boas har precis tagit en promenad till Julia och samuel och jag tänkte följa med, men min huvudvärk gjorde att jag inte orka, så idag är första dagen på flera veckor som jag inte är ute på en långpromenad... jag har ändå lyckats få ihop över 6000 steg än så länge (och då är ju inte cykelturen till stan inräknad).

Imorgon får jag vara ledig iallafall. Jag ska dock fixa lite saker. Jag ska bland annat ringa Skebo och säga upp garaget. Jag ska även ringa några nagelkonkurrenter och fråga vad de kostar. Jag kommer även åka en sväng till sommarstugan och måla klart väggmålningen.På kvällen är vi bjudna till Hjalle och Matilda, där vi ska grilla lite (om vädret blir ok). Det ser jag framemot!

Nu ska jag kolla på TV och slappa hela kvällen....
    Taggar:


Bilder från förr....
Publicerad:

Hösten 2005 köpte jag min första digitalkamera. Sedan dess har jag knäppt en himla massa bilder! Igårkväll satt jag och förde över alla bilder som jag knäppt mellan hösten 2005-hösten 2008 till den här datorn. Under den tiden hade vi en annan dator och jag la bara över de bildern på en skiva när vi i höstas köpte en ny dator. Men igår kväll la jag alltså in alla de gamla bilderna på denna dator. Det är sååå himla roligt att sitta och titta på gamla bilder. Och det är inte klokt vad mycket man har hunnit med under dessa 4 år... Här kommer några bilder mellan 2005-2008!


Systrarna Silwer! Hösten 2005. Titta, jag har t.o.m födelsemärket kvar på kinden, det har jag opererat bort nu...


Julen 2005. Boas & jag bakar pepparkakor. Men varför valde jag att vara brunett? Trivs bättre som blondin!


Maj 2006. I Uppsala


Min systerdotter Isabella, föddes i maj 2006 då jag var i Uppsala, men jag hann hem och träffa henne när hon fortfarande var på BB i Skellefteå! Sååå Sööööt redan då!


Vi har varit på många maskerader. Detta var en filmmaskerad november 2006 (jag har sytt min klänning själv :-))


Lucifer var sötare sommaren 2006, än vad han är nu....


Titta så liten och söt han var hösten 2006. Nu är han ganska mycket större!


Julen 2006 hemma hos mamma och pappa i Fränsta


Isabellas första jul, 2006


Maskerad igen. Januari 2007


Min kära storasyster Marie gifter sig i maj 2007....


Och Bella får vara brudnäbb på sin 1-årsdag!


Hela tjocka familjen!


Jag och mina älskade systrar, Caroline och Marie!


Boas och jag var värdpar på bröllopet!

Och Boas och jag var i på besök i Gissjö, sommaren 2007


September 2007 åkte "Vi 6" till Turkiet...


....vilket var helt fantastiskt!


Hösten 2007 flyttade Boas och jag till Umeå, och då kom bland annat Bella och hälsade på oss!


Julen 2007 var jag hemma hos min kära Far och Mor  i Fränsta....!


Och som vanligt är det fullt i deras kylskåp under julen ... Räkna antalet äggkartonger och rödbetsallader!


Julstämmning hos mamma och pappa, Julen 2007


Räkna antalet personer på föregående bild....det är alltså vi som äter all denna julmat! Hemma hos mamma är det aldrig brist på mat!


Mina kära systrar och systerdotter. Julen 2007!


Discofest. Januari 2008


Kockduellen i Umeå. Maj 2008


Min snygga syster tar studenten sommaren 2008


Klassåterträff från klass 9, i Sundsvall. Våren 2008


Midsommarfirande i stugan. Juni 2008


Världens sötaste tjej, Isabella, sommaren 2008


Juli 2008 blev vi bjudna på en Spanienresa! En fantastisk resa med många roliga minnen...


Boas och jag i Spanien, juli 2008!


Hösten 2008 skaffade vi en till katt, Sarafina, eller Siri som vi kallar henne nu!


I september 2008 var det dax för glamourfest, då Sven fyllde 50 år.


I november 2008 blev jag återigen moster till en liten Sötis! Gabriel


Och så här glad blev trollungen Bella när hon blev storasyster!


Gabriels första jul, 2008, endast 1 månad gammal!

Ja, det blev många bilder det här! Men det är bara för det har hänt så himla mycket roligt de senaste 4 åren i mitt liv! Och det här är bara några bilder av flera hundra....

    Taggar:


Sitter i skolan!
Publicerad:

Imorse klev jag upp ovanligt tidigt. Redan 7.20 ringde klockan (brukar kliva upp 8.30). Klockan 8.20 cyklade jag i ösregn till skolan. Började äntligen med grupparbetet i ekonomi. Och det gick bättre än vi trodde! :) Vi ska fortsätta med arbetet i morgon... Klockan 13 hade vi lektion i en datasal...och den lektionen slutade precis, menn jag sitter kvar ett litet tag och skriver ett kort inlägg. Det ösregnar nämligen fortfarande ute så jag vill helst inte cykla hem. Tur att det bara tar 10 minuter att cykla....

Boas har tvätt och städdag idag. Skönt att han är ledig hela maj, så jag kan sitta i skoaln och plugga så kan han sköta hemmet. Förresten fixade Boas sommarjobb igår. Det känns bra! Då kommer både Boas och jag ha inkomster i sommar, så vi behöver inte oroa oss för pengar i sommar! :) Det betyder att jag kan shoppa mera! Boas får börja jobba nu på en gång om han ville, men han bestämde att han ska ha semester i maj, så börjar han jobba i juni istället! Så det blir heltisjobb för Boas och mig i sommar! Vi får boka en resa i höst istället och ha lite ledigt då!

Nej, nu ska jag ta och cykla hem och kolla vad Boas har planerat för middag!
    Taggar:


Hitta Siri leken har visst engagerat några iallafall...
Publicerad:

.... och Helena kom in med det första rätta svaret! För er som inte hittade Siri på förra bilden...här ser ni det rätta svaret. För visst ser ni henne nu?!
:
    Taggar:


Tisdag!
Publicerad:

Ska börja med att lägga ut lite bilder från helgen.


Boas stog för underhållningen i stugan, i lördags.


Thea visar några trolleritrick för Boas!


Julia och Samuel softar i soffan!


Äntligen sova! Boas har gått och lagt sig i vår lilla sovstuga. Mycket mysigt!

Ja, det var lite bilder från stugan i helgen.

Men idag är det alltså tisdag och jag ska plugga idag. Jag ska skriva en sammanfattning till rapporten i KM och fortsätta plugga ekonomi. Jag ska även skriva klart min affärsplan som jag började skriva igår. I övrigt har jag inte planerat så mycket. Jag kom precis hem från en 55 minuter promenad på 5700 steg....

Igår åkte jag aldrig till biblioteket och pluggade, däremot satt jag hemma och pluggade en del. Jag cyklade även och lämnade tillbaka alla böcker på biblan och var på en lektion. Äntligen så fixade vi ihop grupper till grupparbetet igår. Så nu är jag med i en grupp, så imorgon ska vi börja med det arbetet i ekonomin. Känns skönt att få komma igång med det äntligen! Annars gjorde jag inte så mycket igår heller... Tog en kvällspromenad och så... Appropå promenader..

När man är ute och promenerar så finns det vissa låtar man kan lyssna på i iPoden, som gör att man får en massa energi, vilket leder till att man kan gå hur långt som helst. Jag har en låtlista i min iPod som jag får så mycket energi av att jag aldrig vill sluta promenera. Och det roliga är att när jag har lyssnat klart på en jättebra låt så tänker jag alltid "Nej, är den redan slut, den är ju sååå bra" Men då tar det bara tre sekunder så börjar nästa fantastiska låt osså blir jag jätteglad igen! Jag tycker låtarna är så bra att jag går runt och ler och sjunger hela tiden när jag tar mina promenader, det måste se jätteroligt ut! Nu undrar säkert alla -Vilka låtar lyssnar jag på egentligen? Det är väldigt blandat, men bland annat dessa ger mig energi:

Heart- Alone
Irene cara- What a feeling
Evelina Sewerin- For your eyes only (fr. James Bond)
Metallica- Nothing else matters
Sara Löfgren- Saknad
Sara Löfgren- Aldrig
Sara Dawn Finer- Stockholm by morning
Bonnie Tyler- Holding out for a hero
Carola- På egna ben
Molly Sandén- Det finaste någon kan få (ja, pinsamt nog så tycker jag att det är en bra låt och jag blir så glad varje gång jag hör den)
Queen- Don´t stop me now

Ja, det är några av låtarna som ger mig massa energi och som jag kan lyssna på om och om och om igen!

Nu är det dax för frukost!
    Taggar:


Hitta Siri!
Publicerad:

En liten bildlek.... Hitta Siri i vårt vardagsrum....!


Ser ni Siri?
    Taggar:


Måndag!
Publicerad:

Klev upp klockan 8.15 imorse och tog en lång promenad runt parkbron. 1 timme och 5400 steg tog det. Har precis käkat frukost på balkongen, det var dock lite för kallt för att sitta ute...

Idag ska jag iväg till biblioteket och plugga. Det var väldigt länge sedan jag satt i biblioteket, så det är på tiden att ta tag i pluggandet igen... Jag ligger ju som sagt lite efter i ekonomikursen... Jag ska även lämna tillbaka 11 böcker som jag lånat till KM kursen...släpa 11 böcker till skolan känns jobbigt...

Nu vart duschen ledig så jag ska hoppa in i den nu!
    Taggar:


Vilken fantastisk dag!
Publicerad:

Igår eftermiddag drog Boas och jag och Julia & Samuel till sommarstugan. Så himla härligt var det. Vi började måla lite i stugan, bland annat väggmålningarna som jag ritade på väggen förra sommaren. Annars så grillade vi och slappade på altanen. Hela kvällen satt vi inne i inglasningen och hade sååå trevligt. Vi sjöng och spelade gitarr och spelade lite kort, samtidigt som vi såg solen gå ner! Det var en underbar kväll. Sedan fick vi äntligen sova i stugan inatt, för första gången i år. Så mysigt var det! Boas & jag funderar dock på att köpa en större säng dit. 120cm är lite smalt till oss. 2*80 cm ska vi försöka hitta och ta dit istället. Imorse så fortsatte vi måla... Vid 14 tiden var vi hemma igen.

Väl hemma så började jag genast fixa med garderoben. Rev ut alla mina kläder och packade ner alla vinterkläder i en kartong. Så nu har jag fyllt min garderob med sommarkläder. Det är så himla skönt att få städa ur garderoben på våren. Så snart garderobstädningen var klar så började jag riva ner allt lila i vardagsrummet. Så nu är det äntligen grönt i vardagsrummet! Det blev mycket bättre än vad jag trodde! Himla nöjd är jag med grönt i vardagsrummet. Jag har knäppt bilder så ni ska få se skillnaden före och efter... men de bilderna tänker jag inte lägga ut förrän vardagsrummet är 100% klart, och det är det när vår nya soffa kommer. Så snart soffan är på plats så ska jag lägga ut före och efter bilder på vardagsrummet.

Jag kom nyss hem från en promenad i solen. Boas skulle på bio, en film som inte jag ville se, så jag gick med honom till stan och sedan hem. Nu när han är borta ska jag passa på att plugga lite, samt sy lite kuddfodral och draperier. Jag har bara två timmar på mig så det är bäst jag sätter igång nu!

Bilder från helgen lägger jag in imorgon!
    Taggar:


Tomat, tomat, tomat!
Publicerad:

Japp, igår låg jag ute och solade och lyckades bränna mig på bröstkorgen och ansiktet. Så nu har jag den där fina tomatrödafärgen i ansiket :-) Nej, jag försöker bara intala mig att det är fint, då jag inte kan bli brun, utan alltid blir röd så måste jag försöka tycka det är fint.... typ... 

Igår började även mina små tomatplanter växa också! Jag har varit lite orolig för att jag hade inte sett ett spår av växtlighet där jag planterade fröna, men igår var det grönt i lådan! Så det verkar som om det blir tomater på balkongen iår!

Igår var vi till stugan och städade, så vi kan börja sova i den. Och Sven och Ulrika hade byggt klart deras inglasning. Och det var nog den absolut finaste inglasning jag sett någonsin! Kolla in bilderna och föreställ er sjön utan is och en vacker solnedgång samt gröna träd och buskar runt om!:Visst är uterummet fint! Gissa om vi ska sitta här i sommar och titta ner på sjön och se solnedgången!

Ska nog försöka övertala mamma och pappa att bygga något sånt här i Gissjö oxå! För det är verkligen så mysigt!


Lite andra bilder från gårdagen och Valborg!

Samuel skötte grillningen igår!


Min goda grilltalrik. Jag äter ju inte potaissallad och gratäng längre, så jag fick äta grönsaker till köttet! Men det är ju lika gott det!


Sara och Julia steker sig i solen och njuter av ett glas rött!

Bilder från Valborg:


Ser inte alla väldigt hungrig och frusna ut?!


Så var maten slut...

Ja, det var lite bilder från Valborgshelgen!

Idag ska jag fortsätta sola trots att jag redan är bränd! :-) (typiskt mig). Sedan vill jag åka ut till stugan och måla lite. Vi har lite målning att fixa. Dörren är omålad, fönsterbrädan och mina väggmålningar måste målas...Så jag tänkte fixa det idag! Ska nog ta med några tavlor oxå, och fylla ut väggarna med det... Men vi kanske åker till stugan imorgon istället, vi har inte bestämt något än!
Nu dax för frukost!    Taggar:


1 maj!
Publicerad:

Det blir ett kort inlägg idag, för att jag vill inte sitta inne vid datorn, jag vill ut och lägga mig på balkongen, där det är 25 grader varmt! :)

Igår var vi alltså på grillfest hos Julia och samuel. Mycket mycket trevligt! Vi var 9 personer som åt gott och snackade om allt under hela kvällen...  Och jag var så himla duktig! Trots att det fanns mängder av chips och smågodis, så tog inte jag en enda bit av det! Jag åt frukt! Från och med nu ska jag alltid ha några goda frukter med mig på fest och även lite nötter, så jag slipper äta chips och godis! Jag har ju bestämt att jag intebara ska äta nyttigt på veckorna utan även under helgerna, och att äta nyttigt under helgerna när man är på fest hos någon, det är verkligen inte så lätt, men igår lyckades jag utan problem *nöjd*. Strax innan kl.2 på natten tog Boas och jag en promenad hem i vårnatten....

Idag vaknade jag klockan 9 av att det var fruktasvärt varmt i vårt sovrum, så nu är det på tiden att jag fixar lite frukost och går och lägger mig på balkongen. Senare idag kommer vi förmodligen åka ut till stugan, då det inte blev så att vi åkte dit förra helgen....
Förresten, min kamera blev kvar hos Julia och samuel så jag får föra över bilderna från igår någon annan dag istället!
    Taggar: