Kort uppdatering...
Publicerad:

Ja, nu är jag alltså på plats. Gårdagen var fruktansvärd. Jag har sett fram emot denna sommar till 100% under en lång period... men igår, 3 timmar innan mitt flyg skulle lyfta fick jag plötsligt en panikattack, jag kunde verkligen inte sluta gråta. Jag insåg hur jobbigt det egentligen skulle bli att leva 80 mil från min Älskade Boas... jag kunde bara inte sluta gråta...

När jag hoppade på flyget torkade jag de sista tårarna och försökte rycka upp mig. I samma veva kom en cool kille med stora solglasögon, huva över huvudet och tatueringar över hela armarna och säger: -Jag har platsen innanför dig och behöver komma förbi... Jag reste på mig och insåg snabbt därefter att det var Brolle som blev min närmaste stolsgranne :-) Tack vare hans närvaro glömde jag av min flygrädsla och min lilla sorgestund, så flygresan gick med andra ord bra.

Idag har det varit full fart. Första dagen på jobbet gick bra, fick dock inga större utmaningar att bita i tyvärr... Imorgon blir det nog andra, roligare uppgifter för min del :-)

Nu: sova... klockan ringer kl. 6.00 imorgon.
    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: