Lördagmorgon...
Publicerad:

Det är lördagmorgon och arbetsveckan är slut. Jag har haft en ganska lugn vecka på jobbet och har haft mycket tid över till annat. Den här veckan har jag istället satsat på träning... Jag har tränat 1-2 pass per dag hela veckan, vilket inte har hänt så många gånger förrut... Simning, styrketräning, vattengympa och zumba har stått på schemat och innan helgen är slut har jag tänkt hinna med ett yogapass. Skönt att för än gång skull få svettas lite och känna träningsvärk.... och suget efter att börja träna Zumba igen är enormt!

Igår, fredag, passade Boas och jag på att unna oss lite tid i Relaxavdelningen på Eddhallen, efter jobbet. Helt galet skönt att avsluta arbetsveckan i Relaxen. Några timmar i varmbadet, kallbadet, torrbastun och ångbastun på fredagkvällen var fantastiskt härligt och vi kommer helt klart gå dit fler fredagar.

Idag lördag har vi inga stora planer. Städa, plocka och fixa här hemma under dagen och ikväll blir det troligtvis Melodifestivalen tillsammans med vänner. En härlig lördag med andra ord.

                                                                                                        Önskar er Alla en Trevlig lördag!

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: