Vårstädningssöndag.
Publicerad:

Idag vaknade alla människor i Skellefteå upp i en vit vintervärld. Det har tyvärr snöat mycket under kvällen och natten och våren känns just nu ganska långt borta. Men för att få tillbaka lite vårkänsla bestämde jag mig för att rensa bort den vintriga garderoben idag.

Alla svarta, stickade, tjocka vinterkläder är nu nerpackade i en kartong och framme hänger vita, ljusrosa, blommiga sommartoppar och klänningar. Jag passade även på att rensa bland bikinis och underkläder. Det slutade med att en säck fick åka i soporna och en säck får åka till Myrorna. Det är alltid lika roligt att rensa i garderoben.

Inte nog med det, Boas och jag tog även tag i "projekt städa i källarförråden" idag. När vi flyttade in här för 1½ år sedan ställde vi bara in alla "onödiga" saker i förråden och tänkte: vi tar tag i det här sen... Sedan dess har vi fortsatt att trycka in saker och kartonger i dessa förråd. Förråden har varit precis så röriga som de flesta människor har dem. Men idag tog vi alltså tag i saken. Vi städade, rensade och sorterade. Många saker hamnar bland grovsopor och lika mycket hamnar hos Myrorna. Nu är det ordning och reda i båda förråden och plötsligt är de halvtomma. Tänk vad skönt det är att ha välstädade förråd.

Nu: kolla in lite kläder på nätet, måste ju försöka fylla alla tomma galjar som blev över efter rensningen ;-)

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: