Helgen som gick...
Publicerad:

Då var det måndag igen. Sitter nu i soffan med frossa och huvudvärk... konstigt nog så har jag haft ont i huvudet onormalt ofta den senaste veckan, jag som aldrig har huvudvärk annars... Jaja..

Helgen har varit kort. Jag jobbade ju till kl. 23.00 på fredagkväll, vilket gjorde ett en "helgdag" försvann. På lördag tog Boas och jag en shoppingrunda på stan... mmm, en shoppingrunda... och ja, jag bröt mitt shoppingförbud... Jag var i desperat behov av ett par byxor, och då menar jag desperat behov! Så jag köpte ett par byxor... Trots att jag bröt shoppingförbudet så känner jag att det kan vara det absolut bästa köp jag någonsin gjort! Så jag ångrar det inte!

På lördagkväll var Boas och jag bjudna på inflyttningsfest hos bekanta. En himla trevlig kväll med god mat och trevliga människor, i ett helt Fantastiskt hus med den vackraste utsikten över Skellefteälven!

Söndagen tillbringades i soffan, med bokföringen, alltså pappersarbete större delen av söndagen. Självklart såg vi även när Skellefte AIK vann över Linköping i hockey oxå :-) (nu när Timrå åkt ut så måste väl jag oxå Heja på SAIK)

Nu: framkalla förstoringar av bilder som jag tagit...



    Taggar:


   matildarodin

Men Sofie, börja visa genast och bums! Det är ju assnyggt! :)


2011-03-23 / 16:16:56
Blogg: http://matildarodin.blogg.se/





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: