Dance The Night Away!
Publicerad:

I går slog Skellefteås enda nattklubb, Station 8, igen portarna för gott. Jag har inte varit där de senaste två åren och hade inte tänkt gå dit i helgen heller. Men då det verkade som om hela stan skulle dit, så tänkte jag att jag kan ju inte vara sämre. I sista sekund bestämde Therese och jag att vi skulle gå dit och dansa för en sista gång... Kvällen började hemma hos Therese kollega, Terese, på Älvsbacka och kvällen fortsatte på Station 8.as dansgolv.... Shit, vad roligt det var!!!

Det visade sig att Therese och jag hade samma inställning till nattklubbslivet: Lägg ingen tid i baren eller mingel, utan dansa, dansa, dansa, dansa tills musiken slutar spela! Therese kommentar: Sofie, det ser ju ut som du hänger här varje helg, som du dansar!

Efter några timmar på dansgolvet och galet ont i fötterna, inser jag att jag borde ha hängt på Station 8, sååå mycket oftare än vad jag har gjort. Men nu är det för sent... (Therese, så snart det öppnar en ny nattklubb i denna stad, så ringer jag Dig!)

Kvällen avslutades på Frasses...

Nu: kolla på handboll!

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: