We are Family...
Publicerad:

Måndag, en vanlig måndag! Boas och jag har för första gången på en hel månad lagat middag tillsammans och slappat i soffan halva kvällen. Just en kväll som denna har jag längtat efter!

Helgen har varit bra. Vi har haft besök av min föräldrar, vilket har varit hur trevligt som helst! Vi har egentligen inte gjort så mycket utan tagit det väldigt lugnt, shoppat lite, slappat lite och som vanligt skrattat åt mammas galenskaper (t.ex. en försvunnen ryggrad...) De löste även vårt stora bilproblem, vilket vi tackar dem otroligt mycket för!!! Nu glider vi fram på Skellefteås gator i en fin vit bil, iställetför i en röd gammal rosthög!

Fr. o.m. idag kommer jag bli bättre på att blogga igen! Jag kommer ha mer tid att sitta framför datorn, mer tid att fotografera och lägga ut bilder och mer tid att baka. Jag vet att jag fortfarande inte har lagt ut receptet på kakan som Norran skrev om... men håll ut... det receptet kommer!


Mamma och pappa vid frukostbordet!

Nu: slappa i soffan!

    Taggar:


   Alice

jättefina bilder på bloggen :D


2010-11-08 / 20:23:51
Blogg: http://anilden.blogg.se/


   Matilda

Hej Sofie!



Jag börjar med din design i veckan, dock vore det super om du ville säga ungefär vilka färger du vill ha.



Maskeraden blev en succé och klänningen passade perfekt efter att jag sytt om den lite. Dock har "pistolbandet" försvunnit spårlöst och likaså den rosa blomman. Jag kan självklart betala för dessa... De måste ha försvunnit någonstans på vägen ner till stan. Vill du ha tillbaka klänningen och det andra? (Måste dock tvätta klänningen, den är lite smustig längst ner).



Kram


2010-11-08 / 22:10:27
Blogg: http://matildarodin.blogg.se/





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: