Vardagar som förgyller tillvaron!
Publicerad:

Det har varit mycket jobb, även denna vecka. Men nu har jag snart semester *jublar*. Jag har ändå hunnit med himla mycket roligt denna veckan.

I onsdags blev det en helkväll hos Hjalle och Matilda. Medans Hjalle och Boas skötte grillningen satt Matilda och jag inne och snackade om foto, photoshop, bloggar, hus, hem, inredning, pengar och framtiden... En mycket trevlig kväll! Och jag är förresten himla nyfiken på hur det gick med den knasiga "ölglass idéen"? Middagar med nära och kära mitt i veckan gör veckan mycket trevligare, så det hoppas jag sker fler gånger! 

Igår, torsdag, hade jag minst lika trevligt! Jag mötte upp Therese efter jobbet och vi gick på Trästockfestivalen, som just nu pågår här i Skellefteå. Vi åt festivalmat och kollade på fantastiska Melissa Horn! Efter konserten gick vi och satte oss på Carl-Victors och surrade om våra stora problem i Livet... allt från stressen kring att vara egenföretagare, pengar, jobbiga kunder, långa arbetsdagar... till sega pojkvänner som inte stressar *pik pik*. Det är alltid lika skönt att prata av sig med Therese! Det Måste bli oftare!

Idag är det fredag och jag är som vanligt L.E.D.I.G på fredagar *jublar igen* Vi har egentligen inga stora planer för denna helg. Vi har pratat om att vara i stugan ganska mycket... idag ska vi till stugan och Gratta Boas lillasyster Thea som fyller år.

Nu: läsa bloggar...

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: