Helgen som gått...
Publicerad:

Det är söndageftermiddag. Jag tänkte precis gå och träna Core, men ändrade mig i sista sekund. Känner mig himla trött och slut i kropp och huvud, så jag har ingen energi till träning. Får bli gympa imorgon istället!

Helgen har varit bra. I fredags var både Boas o jag ledig. Så vi gick in till stan och handlade lite och käkade lunch på wok&Roll. På eftermiddagen bestämde vi oss för att baka kanelbullar. Prövade ett nytt recept och misslyckades totalt. Så om någon är sugna på torra, tråkiga kanelbullar, så är ni välkomna hem till oss! :-) Förstår inte varför man väljer att pröva nya recept, då det gamla receptet är toppenbra! Fredagkvällen blev annars lugn med Lets dance och På spåret tittande.

Lördagmorgon klev jag upp redan 7.30. Gick till stan vid 8.30 och förberedde för Bröllopsmässan. Trevlig dag, med många tjejer som frågade om naglar och tog mitt visitkort, så jag hoppas de ringer och bokar tid hos mig!


Nagel Ateljens bord på Bröllopsmässan!

På Bröllopsmässan fickman även provsmaka Cupcakes från "Cup Of Love". Fantastiskt goda och fina Cupcakes! Jag känner att jag måste marknadsföra företaget lite för de var otroligt gott! Företaget har litet bageri på Kågevägen här i Skellefteå. Jag har inte varit dit än, men kommer absolut bli en stammis där!


Cupcakes från "Cup of Love"

Klockan 16.00 var jag hemma igen. Men jag var bara hem och vände. Lördagkvällen tillbringade vi hos Hjalle o Matilda. Trevlig kväll och otroligt god mat! Kollade på schlager, spelade spel och gick och satt oss en stund på Coasters.


Av någon anledning plockade jag fram några av Hjalle o Matildas skor, innan vi gick till Coasters... Vita skor finns det gott om hemma hos dem... :-)

Mycket trevlig kväll som sagt. Behövde verkligen få komma ut och träffa lite folk så det var roligt. Var hemma lite efter 1.00.

Idag söndag hade jag egentligen inga planer. Boas skulle spela TV-spel med grabbarna hos Samuel, så jag kom på att då kanske jag ska göra något jag har tänkt göra väldigt länge. Ringde Julia och frågade om hon ville färga mina ögonfransar. Så jag följde med en sväng till Julia o Samuel, så Julia fick fixa mina ögonfransar och bryn. Blev skiiitbra! Kommer nog fortsätta färga min fransar. Strax innan kl 16 gick jag hem, då vi hade tvättid... trodde jag. Men jag hade missat att det var den 6.e igår, så det blev ingen tvättning idag... Boas får tvätta imorgon istället!

Nu: kolla in lite vårmode på Halens, HM och Ellos!

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: