Söndagkväll!
Publicerad:

Igår vid 19-tiden drog Therese o jag upp till Malin, där vi hade en himla trevlig kväll. Vi satt och snackade och käkade gott. Tyvärr var jag tvungen att dra ganska tidigt. Boas kom och hämtade mig efter 22.00 och då drog vi till stugan. Vi tog med oss kattmat och hoppades att Siri skulle dyka upp när vi fyllde på matskålen...men tyvärr såg vi ingen skymt av Siri, trots att vi satt och spanade i fönstret i flera timmar.

Vi sov i stugan inatt, men det var sista natten vi sov på en 120cm bred madrass. För efter lunch idag for vi och hämtade en 160cm bred säng som vi köpte av Therese och hennes sambo. Vi fick köpa den super duper billigt och det blev super
duper bra i stugan:


Både Boas o jag är sååå himla nöjda med denna supersnygga sängen i stugan!!! Boas sa till och med att det var det bästa köp jag gjort på länge! (han tycker jag köper så mycket onödiga saker) Vi var dock himla ledsna över att i inte kommer få sova i den förrän nästa helg. Vi längtar så efter att få sova i den!

Ikväll har jag pluggat inför nagelteoriprovet. Jag har inte hunnit läsa genom allt än... Imorgon ska jag läsa genom 12 sidor om kemi. Inte roligt, men ett måste!

Imorgon blir det jobb igen, Börjar 9.00 och slutar 21.00....

Nu: slappa framför Tv.n innan sängdax!
    Taggar:


   Jessica

klart jag såg att det var du,lite sent bara!!Kul å läsa din framfart på bloggen, går bra för dig,men kom ihåg att ta andningspauser ibland.Kram


2009-07-06 / 22:20:10
Blogg: http://sidenmark.blogg.se/





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: