Schlagerskandal!
Publicerad:

Första deltävlingen är slut och jag förstår seriöst inte hur svenska folket röstar... Eftersom jag är ensam hemma och inte kan diskutera kvällens resultat med någon så måste jag skriva av mig här och nu.

Jag är lite av en schlagerfanatiker. Jag har kollat på alla tävlingar sedan jag var liten. Den första tävlingen som jag kommer ihåg är melodifestivalen från 1985. Kicki Danielsson vann med "Bra vibrationer". Jag var alltså 2 1/2 år gammal och sedan dess har jag kollat på alla tävlingar med stor entusiasm. Jag är en av de som faktiskt tycker att melodifestivalen var bättre förr, då det bara fanns en tävling och det var en jury som bestämde vem som skulle vinna.

Alltså, schlager är schlager, glitter och energi till tusen! Det ska vara power i låten (även schlagerballader kan ha power)! De låtar som hade mest power ikväll kom inte ens topp 5. Hur är det möjligt? Både Carolines låt och Emilias låt fick mig nästan att somna. Alcazar discolåt var bara ok, inte alls så bra som man kunde hoppats. Scotts tänker jag inte ens uttala mig om. Jag ringde förståss och rösta på den bästa låten...Shirley Clamps låt! Shirleys låt är schlager, tyvärr var inte hennes sångröst på topp ikväll. Det är inte konstigt att vi aldrig kommer bra till i Eurovision, då vi rösta vidare dessa skiitlåtar! Tillbaka med jurygrupperna!

Nästa vecka kommer de hit, till Skellefteå! Tyvärr har de inga höjdarartister med sig hit, så jag har inga större förväntningar. Jag ska arbeta i garderoben på genrepet på fredag, så då får jag se schlagern live. Det ska iallafall bli roligt!

Jag har stora förväntningar på Molly Sandén, som ska vara med om några veckor. Jag har inte hört hennes låt än, men jag hoppas den är bra. Trots att Molly inte är så gammal så tror jag att hon har den starkaste rösten av ALLA som är med iår. Jag tror Molly kommer kamma hem schlagern iår! (kanske lite tidigit att säga så innan jag hört låten...men men)

Denna bild togs sist melodifestivalen var i Skellefteå. Då jobbade jag och Elli sammt resten av MMMarna stenhårt med melodifestivalen. Tog bland annat emot alla artister på flygplatsen och jobbade i infodisken på artisternas hotell. Året var 2005

    Taggar:





 Namn:
  Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: